Probleme ciudate megane 1
![]() ![]() ![]() |
Probleme ciudate megane 1
9h057 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 18 July 11 From: Mures ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2000
1.4 16v hatch
|
|||
pasaniucionut |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 14 September 09 From: Bacau ![]() |
aceleasi sintome le-am avut cand:
aveam pompa de benzina defecta.. nu baga suficienta benzina 1 injector stricat 2 fise defecte 1 papuc de la calulatorul masinii rupt megane 1.6 8v an 99 |
--------------------
Renault
Megane 1
1999
- BC-34-PAS Daca faci ceva fa cu cap,daca nu mai ai timp intr-o depasire nu ceda,nu frana,, [B]accelereaza puternic[/B] :))
|
|
9h057 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 18 July 11 From: Mures ![]() |
Merci de raspuns.
Deci se poatesa fie pompa de benzina!? Se poate cumva masura daca baga destula benzina ? Pe tester nu mi-au gasit nimic, si au zis ca daca era injector arata sigur. Fisele le pot scoate din ecuatie, are pe fiecare bujie cate o bobina; se poate sa fie o bobina partial stricata ? Mufa de la calculator am verificat-o cu un prieten mecanic, nu are probleme. EDIT: Tu ai avut toate aceste piese stricate deodata ? This post has been edited by 9h057: 1 Feb 2013, 18:34 |
--------------------
Renault
Megane 2000
1.4 16v hatch
|
|
9h057 |
![]()
|
Pot sa zic ca am rezolvat cumva problema; dupa vreo 20 de testere. Am schimbat toate 4 injectoare intre ele apoi am schimbat toate 4 bobinele intre ele; pt ca dadea eroare pe tester linia 4.
Dupa schimbarea injectoarelor intre ele nu a fost nici o diferenta, dar dupa ce am schimbat bobinele intre ele (1cu2 si 3cu4) nu mai face nici o figura si consuma putin, trage bine etc; cu alte cuvinte ca si noua. Am ramas cu impresia ca vreo mufa de la bobina 4 nu facea contact bine, tot intrerupea. Voi ce parere aveti ? |
--------------------
Renault
Megane 2000
1.4 16v hatch
|
|
shark alx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 25 September 12 From: Galati ![]() |
cat te`au costat reparatiile?
|
--------------------
renault
megane1
1996 1,6e
- GL92LIA ca tare ne mai place meganu' sa moara dusmanu' care-si campara mertzanu' si sa moar' fetili ca n-avem audili` ...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 20:24 |