joc roata fata clio dci
![]() ![]() ![]() |
joc roata fata clio dci
bleano1 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 13 January 13 From: iasi ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio2
1,5dci 65cp,2004,caroserie
|
|||
thisadi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 20 December 11 ![]() |
Nu stiu cum e pe la Iasi, dar pe la Constanta costa 15 lei o constatare pe la roti....
|
--------------------
Renault
-
-
|
|
bleano1 |
![]()
|
eu cu constatarile-s lamurit,daca e dus un pivot ,domnule sa stiti ca trebuie schimbat tot bratu si capul de bara si eventual rulmentu ca sa fie totul nou.....,la service asta asteapta ei sa nu stii ce are ca iti dau ei de te doare capu dupa aia ,,, de asta nu m-am dus direct in service
|
--------------------
renault
clio2
|
|
geluoradea |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 30 May 10 ![]() |
nu stiu daca-i chiar asa grav la constatari. itit ridica masina si verifica jocul pe orizontala si pe verticala. orice piesa ti-ar zice ca-i stricata ii spui sa ti-o si arate. ca totu-i la vedere.
|
--------------------
renault
clio 1.5 dCi
- BH 10 ...
2004
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Ar fi bine sa faci totusi o constatare, macar sa stii ce ai de schimbat.
Pana la urma o constatare nu te obliga sa si schimbi. De obicei jocul stg-dr e din capete de bara, bielete de directie, caseta, cel sus jos e din pivoti, bucsaraie, etc. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
bleano1 |
![]()
|
mi-am facut timp azi si am fost in service,si,,,, mi-au gasit mai multe NORMAL,rulment fata + spate dreapta,bucse antiruliu ,capat bara dreapta,discuri de frana fata,tamburi spate.Am schimbat doar rulmentii,bucsele si capatul de bara,TOTAL 470 RON PIESE + MANOPERA.Eu credeam ca nu se aude nimic in mers, dar acum avand rulmentii schimbati e altceva.Cred ca ma obisnuisem cu zgomotu'.
![]() |
--------------------
renault
clio2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 11:21 |