Ulei in sistemul de racire
![]() ![]() ![]() |
Ulei in sistemul de racire
wolfin |
![]()
|
||
![]() Haha Group: Members Posts: 9.018 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|||
tudorelghiorghiasa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 222 Joined: 24 November 07 From: IASI ![]() |
DACA ESTI DIN IASI SI TE INTERESEAZA ITI POT RECOMANDA UN SERVICE UNDE NU AM AVUT PROBLEME NICIODATA CU LUCRARILE EFECTUATE DE EI. PLUS DE ASTA AU SI MAGAZIN DE PIESE AUTO SI ADUC SI PIESE DACA E CAZUL.
EU AM FACUT ACOLO UN ALFA ROMEO AL FRATELUI MEU LA CARE S-A RUPT DISTRIBUTIA. SI STIU CA MI-AU SCHIMBAT SI GARNITURA DE CHIULOASA PRINTRE ALTELE SI MI-AU DUS-O NU STIU UNDE SA-MI FACA SI PLANEITATEA. CERT ESTE CA AU FACUT LUCRARE BUNA SI NICI ACUM NU SUNT PROBLEME. EU RENAULTUL MEU IL REPAR DOAR LA EI SI SUNT CORECTI BAIETII. |
--------------------
scenic 2000 1.6 16 v
peugeot 207 diesel
- IS 09 >>>
2007 RENAULT SCENIC 2000 1.6 16 V
|
|
viomecanic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 17 October 07 ![]() |
Salut
Daca ai rezolvat problema,te rog sa-mi scri si mie rezolvarea ,pentru ca am aceeasi problema cu un acelasi tip de motor, adica tot un 1,4 MPI cu ULEI IN APA fara sa FIARBA. mULTUMESC |
--------------------
peugeot 405 GRI
berlina
1991
|
|
viomecanic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 17 October 07 ![]() |
am rezolvat
problema era de la garnitura de chiloasa . |
--------------------
peugeot 405 GRI
berlina
1991
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 15:21 |