Ambreiajul tine sus
![]() ![]() ![]() |
Ambreiajul tine sus
bobiliky |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 22 November 10 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
renault
symbol
2006/ 1.4 8v
|
|||
aurelyan |
![]()
|
![]() Membru cu familie Group: Members Posts: 1.280 Joined: 20 June 09 From: Iasi ![]() |
Ai tu la Symbol cablu reglabil ? Pur si simplu cupleaza mai sus, nu poti spune ca este anormal.
Topicuri cu ambreiajul mai erau destule, nu trebuia deschis unul nou. |
--------------------
Ford
Focus Mk3
2012 - 1.6 16v Ti-VCT Imbatranesc si tot invat - Eschil
|
|
bobiliky |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 22 November 10 From: Sibiu ![]() |
Ai dreptate nu este cablul reglabil dar am inteles ca se poate regla de la pedala.Eu am vrut numai sa stiu daca este ceva normal sau trebuie sa umblu acolo la pedala pentru reglaj.
|
--------------------
renault
symbol
2006/ 1.4 8v
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Teoretic nu e nicio problema daca tine sus, atata timp cat ai un joc cat de cat acceptabil in prima parte a cursei, asta ca sa fi sigur ca nu-ti tine apasat pe rulment.
In rest, daca nu te deranjeaza prea mult si exista jocul ala, las-o asa. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
sorinrs |
![]()
|
![]() Kalakitza Group: Members Posts: 259 Joined: 24 October 06 ![]() |
Mai ai un pic de disc si se duce....maxim 10 mii de km.
|
--------------------
Renault
Clio
- B-xx-SRS
2005 Symbol dci 65 cp
|
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca abia l-a schimbat cum poate sa se duca?
|
--------------------
.
.
.
|
|
sorinrs |
![]()
|
![]() Kalakitza Group: Members Posts: 259 Joined: 24 October 06 ![]() |
QUOTE(Relu11 @ 5 Apr 2013, 07:16) Si eu am schimbat acum o luna kitul ambreiaj. Tine acum sub jumatea cursei de pedala. Inainte sa-l schimb, cel vechi tinea sus de tot, din cauza uzurii... Posibil disc prost sau montaj neconform sau minareala....in primele sute de km trebuia sa tina jos de tot imediat cum incepeai sa ridici piciorul. |
--------------------
Renault
Clio
- B-xx-SRS
2005 Symbol dci 65 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 07:28 |