Grila aer din bord ... s-a spart, are cineva sau unde gasesc ??
![]() ![]() ![]() |
Grila aer din bord ... s-a spart, are cineva sau unde gasesc ??
zerillos |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 24 September 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 8V
2000
|
|||
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
cred ca la dezmembrari ai cele mai bune sanse....dar cred ca e destul de complicat de demontat
|
--------------------
-
-
-
|
|
N!! |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 24 October 10 ![]() |
Si mie mi sa intamplat la fel la cele 2 de pe mijloc eu inca caut pe la dezmembrari se gaseste greu plasticaraia de demontat se dau usor jos. m-am interesat pe original si e vreo 160 ron bucata. eu am lipito si am puso la loc. spor la cautare prin dezmembrari.
This post has been edited by N!!: 1 Apr 2013, 17:59 |
--------------------
Renault
Megane IV
- BVALA
2017
|
|
Steffan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 15 December 08 From: București ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol 1.5 dCI, 85 cp
2008
|
|
zerillos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 24 September 05 ![]() |
NU sunt ca cele de mai sus .. sunt de clio din 2000 ... nu se desface chestia aia pe mijloc .... sunt separate fiecare si intradevar, se scot greu ... sunt vechi, casante si am rupt una tot can incercam sa o scot
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 8V
2000
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
to'ma ce am comandat de pe ebay o pereche, 12 GPB, mi s-au incasat de pe card undeva la 15 EUROi. Acasa sunt ceva mai scumpe, cred.
grile ventilare clio 2000 |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 15:16 |