buson ulei cutie
![]() ![]() ![]() |
buson ulei cutie
mugur_mugurel |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 389 Joined: 20 December 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna III
2008 2.0 150 cp fara dpf
|
|||
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
daca te bagai sub masina sa vezi,pierdeai mai putin timp decit atunci cind ai stat la Pc sa deschizi acest topic....iar acum aveai chiar si schimbul de ulei la CV efectuat.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Este la fel ca la motor si la cutie...patrat de 8...parca!
@+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
mugur_mugurel |
![]()
|
mersi espacern cat despre adi r5 nu am ce zice poate nu am avut timp sa ma bag sub masina sa ma uit si am vrut sa vad ce am nevoie sa iau sa ma apuc de treaba(numai asa ceva am vazut pe forum decat sa ajuti omu mai bine ii dai in cap.....)
|
--------------------
Renault
Laguna III
2008 2.0 150 cp fara dpf
|
|
AeoN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 13 April 09 From: Craiova ![]() |
Salut
Ai si tu dreptate, acest forum este tocmai pt a informa nu a da cu paru..... Iti trbuie un patrat la fel ca si la baia de ulei de la motor,din pacate nu stiu dimensiunile(oricum este o dimensiune comuna la ffmulte masini). Daca vrei sa schimbi uleiul sa stii ca iti trebuie 75w80 cel putin asa e la mine eu am cutie JB3 in care intra 3,5 litri.....nu stiu ce cutie ai tu...... Aceasta cutie se umple prin lateral,are un dop fluture,in fata ei,adica partea cu radiatorul. Se desface acel dop si se torna uleiul pana incepe sa dea pe afara(acela este nivelul) Bafta! |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 8V
- DJ 09 DZB
1997 RTE
|
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa ai in vedere si necesitatea unei truse imbus.
Asa m-am pregatit si eu... doar cu cheie patrata de 8. Si cand m-am bagat sub masina, busoanele aveau cap pentru imbus. Din pacate, nu imi mai amintesc dimensiunea imbusului... 6 sau 7mm, probabil. ![]() This post has been edited by tunderbird: 7 Apr 2013, 00:27 |
--------------------
Dacia
Dacia
- B 13 ABC
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000 Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
mugur_mugurel |
![]()
|
Multumescu colegi pentru sfaturi, uleiul in am partea tehnica o stiu dar nu stiam sigur de ce am nevoie sa ma apuc.
|
--------------------
Renault
Laguna III
2008 2.0 150 cp fara dpf
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th August 2025 - 18:14 |