Jante tabla pt. Scenic 1
![]() ![]() ![]() |
Jante tabla pt. Scenic 1
r.a.v.e.n |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 9 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
scenic1
2002
|
|||
robert03 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 24 August 08 From: cluj-napoca ![]() |
Ca si tine am un Scenic 1,9 dci din 2002 si am cumparat 4 jante de tabla de Logan pentru anvelopele de iarna . Se potrivesc foarte bine si eu am folosit si prezoanele de la jentile de aliaj . Pentru ca Scenicul are frana pe discuri si fata si spate prezoanele de la jentile de aliaj nu sunt prea lungi si nu ating pe nicaieri .
|
--------------------
renault
espace 4 1,9 dci -2003 , clio 1,6 16v -2002
scernic 1,9dci -2003
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Diferenta dintre suruburile(nu prezoane)pentru jantele de aliaj si cele de tabla nu este data de lungime,ci de suprafata pe care se strange pe gaura jantei.
La surubul pentru janta de aliaj este o saiba mobila care protejeaza materialul la strangere/desfacere. Amandoua tipurile de surub sunt identice la lungime dar este recomandat sa se foloseasca la janta pentru care au fost fabricate. @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 08:06 |