Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Parcarea in panta, Cum e bine sa parchezi?

tupeu_adrian
post 19 Apr 2013, 19:54
Post #61

Membru tuning interior

Group: Members
From: BARLAD

@vallixx esti frustat cumva?...incearca sa bei o gura de apa si sa te linistesti...aici e un forum cu pareri si subiecte si nu incercam sa obligam sau sa influentam populatia si/sau colegii sau faca ca mine sau noi....sincer prea putin ma intereseaza modalitatea ta de ati parca masina wink.gif....asta e stilul meu de ami parca masina...ai ceva impotriva sau te deranjeaza cu ceva acest lucru?....daca da sari peste comentul meu si atata tot....eu nu vreau sa risc sa imi ramana blocata din cauza apei de pe dedesubt...niciodata nu poti sti ce este sub masina...nu`mi zi ca te bagi sub masina in fiecare seara sa o verifici ca nu te cred....nimeni nu cred ca e destul de fixist...cu frana blocata pe timp de iarna au patit`o prea multi colegi de`ai mei si am inceput sa am o teama si o folosesc foarte rar doar in cazuri de urgenta si uite ca pana acum toate bune si frumoase....daca esti genul care ii place riscul treaba ta dar vezi ca ulciorul nu merge de multe ori la apa....vezi Doamne fereste sa nu o patesti cand iti e lumea mai draga si ai nevoie ce`l mai mult de masina wink.gif...si vezi ca tu ai inceput sa te dai atotstiutor si sa imi dai mie peste nas ca eu as gresi....si daca am gresit ti`am cerut tie parerea personala? nu cred....eu nu am adus nici o vorba la adresa ta asa ca incearca sa te abtii din a mai critica aiurea ca nimeni nu e perfect....toti gresim wink.gif.....stima

--------------------
RENAULT CLIO II PH4 SYMBOL 2007,1.5DCI/85CP / VS 07 YCE......DACIA LOGAN I PH1 2004/1.4MPI/65CP / VS 03 UWT
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
martzipan2004
post 19 Apr 2013, 20:14
Post #62

the fuck's your problem....

From: bucuresti

exact..........

This post has been edited by cmandrei: 20 Apr 2013, 22:52

--------------------
BMW F11 2016 - B 67 ELT
Renault Laguna 3 Black Edition 2011
Symbol 1.4 8v ^ 57000 km
Corsa 1.7 CDTI ^ 150000 ^
Opel Combo 1.7 DTI 2010[B]
+
tupeu_adrian
post 19 Apr 2013, 20:27
Post #63

Membru tuning interior

nu vreau sa par rautacios pt ca nici nu sunt din fire....dar atat cat eu las omu in pace am acelasi drept de a fi lasat si eu in pace

--------------------
RENAULT CLIO II PH4 SYMBOL 2007,1.5DCI/85CP / VS 07 YCE......DACIA LOGAN I PH1 2004/1.4MPI/65CP / VS 03 UWT
+
vallixx
post 19 Apr 2013, 20:39
Post #64

Membru nesuferit

From: Bucuresti

Eu cred ca tu ai idei putine da' fixe.

Frustrat nu te-am facut si te-as ruga sa te abtii. Si daca tot te abtii, scrie corect.
Se zice frustrat nu frustat. Asta asa ca fapt divers. Dar hai sa nu fiu rau, poate doar nu ti-a mers "R"-ul. Se intampla. Toti gresim, nu?

Singurul lucru de care m-am luat este acela ca nu este ok sa vii si sa dai sfaturi care se vor universal valabile. Te-am rugat doar sa nu mai folosesti expresii de genul "NU SE FACE....nu stiu ce" ci sa zici "EU NU FAC ...nu stiu ce".

Asta tocmai pentru ca este un forum de pareri. Deci explica situatia ca si cum ar fi pararea ta, data de experienta ta. Nu veni cu teorii gen NU SE FACE. De unde stii tu cum si ce se face?

A, ca tu folosesti sau nu frana de mana iarna....sa fii iubit. Fiecare face cum vrea.
Cum tu nu o folosesti, la fel eu o folosesc.

N-am nicio problema vis a vis de cum parchezi tu, am o problema insa atunci cand ceea ce crezi tu, exprimi ca si o regula. Nu, nu este o regula, ci este numai o parere.
La fel cum si eu am o parere, doar atat.

Ideea pentru care ma deranjeaza asta este aceea ca nu toti sunt cunoscatori. Mai intra aici si oameni care nu se pricep si care vor sa afle niste lucruri. Si trebuie sa le afle corect, nu gresit.
Sau macar sa stie ca cel care da niste sfaturi, le da doar din propria experienta si numai cu grad de recomandare. De asta "nu te las in pace". Nuanteaza un pic informatia data si te voi lasa in pace pentru ca sincer chiar nu am o placere sa discut cu tine in contradictoriu.

Ai inteles sau trebuie sa-ti desenam? (intrebare valabila si pt. "avocatul tau": martzipan 2004)

This post has been edited by vallixx: 19 Apr 2013, 20:49

--------------------
Renault Megane 4 Hatch TCe 140 - 2019
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008
User is online!Galerie FotoPM
+
tupeu_adrian
post 19 Apr 2013, 20:57
Post #65

Membru tuning interior

"sfaturi care se vor universal valabile." tie acum ce litera nu ti`a mers? sau asa formulezi tu propozitiile? hai sa discutam cine scrie mai corect....crezi ca ar fi cazul? eu zic sa te abtii....si da astea sunt parerile mele....si n`am avut nici o intemtie din a ma face inteles ca ceea ce zic eu sunt reguli....repet sunt doar parerile mele si numai ale mele....ai ce`i 7 ani de acasa si vrei sa incetezi sa nu ne luam ban vreo cateva zile de la vreun moderator ca vb offtopic si despre un subiect banal zic eu...pt ca nu e un topic de certuri?
ai pt cultura ta generala @martzipan2004 nu este avocatul meu ci doar un singur coleg care mi`a inteles vorbele si intentiile si mi`a dat dreptate....tie cati colegi te`au sustinut sau ti`au dat dreptate in ceea ce ai mentionat pana acum pe topic...scorul e de 1-0 si banuiesti pt cine este avantajul...eu unul ma opresc aici cu aceasta cearta banala si nu o sa iti mai dau satisfactia de a ma certa cu tine wink.gif pt ca eu folosesc acest forum de a ajuta persoane si n`am nevoie de ban din cauza ta ....toate bune in continuare iti doresc

--------------------
+
BannedHost
post 19 Apr 2013, 21:01
Post #66

Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva

From: Cluj-Napoca

Buai, luativa masinile si dati-va iarna cu frana de mana cat mai mult, radmasa.gif sa se uzeze placutele uniform si sa se miste pistonasii si nu mai aveti treaba un an de zile biggrin.gif

Eu folosesc frana de mana dupa ce plec de la bloc ... cand parchez acasa o las in viteza si atat.. Drumu le drept, dar in oras, indiferent unde sunt sau la tara/munte/ mare trag frana indiferent de conditiii si pentru oricat timp si nu sunt probleme .. ba chiar daca trag frana de mana la 50 la ora ambele roti se blocheaza :> deci prinde super bine acu` sa vedem cu timpul

This post has been edited by BannedHost: 19 Apr 2013, 21:03

--------------------
Renault Laguna 2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
+
3 Pages < 1 2 3
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 28th April 2025 - 08:30
Dacia