Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

condens in faruri megane 2 facelift

ionutzxxx
post 17 Mar 2013, 18:51
Post #1

membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti City

de aproximativ 2 saptamani mi se face condesc in farul stanga si nu stiu ce sa mai fac cu el. am verificat prima data capacul din spatele fazei scurte si am vazut ca nu mai era pe pozitie fiind desfacut. in urma cu aproximativ o luna am schimbat xenoanele vechi cu unele noi, insa dupa inlocuire nu am avut nici o problema pana acum 2 sapt. am incercat sa scot mansonul de cauciuc de la faza lunga sa se evapore condensul si am pus la loc dupa uscare, toate capacele si surpriza condesul a reaparut. m-am tot uitat la far sa nu aibe vreo crapatura sau ceva de genul asta insa nu se vede nimic. nu stiu ce sa mai fac si sa incerc. condensul apare in partea de jos din dreptul semnalizarii si aproape pana in dreptul pozitiei. atunci cand zic ca e uscat apare din nou condens.

This post has been edited by ionutzxxx: 17 Mar 2013, 18:52

--------------------
RENAULT MEGANE SEDAN 2007/Privilege
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
eugenTL
post 17 Mar 2013, 19:08
Post #2

Membru autentic

From: Tulcea/Bucuresti

Si mie imi face un far cand merg la spalatorie...asa ca am scos capacul din spate definitiv si nu mai am treaba. Nu e asta solutia, dar momentan n-am timp sa ma ocup de el si decat sa scot sa pun sa scot sa pun mai bine asa smile.gif

--------------------
Renault Megane II my edition (18+low+r26 look)
+
ionutzxxx
post 17 Mar 2013, 19:17
Post #3

membru autentic

si care capac l-ai scos de la f scurta sau lunga? momentan am lasat capacul de cauciuc de la faza lunga nefixat perfect sa zic asa si tot se face condens. ma irita la culme chestia asta. si daca se merge fara capac in spate nu intra praf in far? mad.gif

--------------------
+
eugenTL
post 17 Mar 2013, 20:11
Post #4

Membru autentic

From: Tulcea/Bucuresti

eu voi face 1 an de cand merg fara capacul de la lunga si n-am obs mizerie in el. Bine la mine eu cred ca stiu problema, pt ca au fost desfacute si probabil ala n-a fost lipit bine si ar trebui sa scot siliconul sa pun altul. Dar tu avand far care n-a fost desfacut, habar n-am.
Mie imi mai apare, la spalatorie si putin la un stop..dar trece intr-o ora.

Am vazut si la porsche..asa ca nu ma simt prost smile.gif)

--------------------
Renault Megane II my edition (18+low+r26 look)
+
ionutzxxx
post 18 Mar 2013, 17:53
Post #5

membru autentic

vad ca astazi a stat masina in soare si s-a uscat de tot condensul, insa nu am pus la loc mansonul ala de la faza lunga sa etanseze perfect. cred ca o sa il las asa o perioada asa sa vad cum se comporta.

--------------------
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th April 2025 - 12:39
Dacia