Cutia viteze, sunet interesant....
![]() ![]() ![]() |
Cutia viteze, sunet interesant....
kenvelo |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 20 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Classic
2001 dti
- SM 87 MRS
|
|||
Dragos34 |
![]()
|
![]() You`ll never walk alone Group: Members Posts: 222 Joined: 19 August 10 From: Botosani ![]() |
Acel sunet este tocmai de la rulmentul de presiune. Daca nu se aude cand calci ambreiajul,sa stii ca aici e buba.
This post has been edited by Dragos34: 19 Feb 2012, 18:22 |
--------------------
Renault
Scenic 1,9 dCi
2001 Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita.
|
|
lupo_1.7sdi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 22 August 09 From: BRASOV ![]() |
Daca sunetul ar fi fost si inainte ai fi putut zice ca este de la cutie, nu ar fi fost exclus, dar daca a aparut dupa manevra cu ambreiajul atunci mie mi se pare ca acolo este buba. Normal ca exista posibilitatea ca mecanicul sa fi gresit la montaj, nu ar fi primul. Ce garantie ti-a dat pentru ambreiaj?
|
--------------------
Renault
Megane 1 Classic, 1.6 benzina, 8 valve
1998
|
|
Sarac_rau |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 14 July 08 ![]() |
si ... pana la urma de unde a fost ? am aceiasi problema de 60k km de cand am schimbat ambreiaj ( fara placa presiune); si eu am fost mintit ca e din cutie ... tind sa cred ca piesele au fost de calitate indoielnica...
|
--------------------
Renault
megane 1 1.9 dti
2002
|
|
dante_x |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 13 February 10 From: Timisoara ![]() |
eu am avut zgomote in cutie si s-a verificat destul de simplu - se urca masina pe elevator si se invarte cu putere de roti - se incearca localizarea zgomotelor ... daca se aude doar cu ambreiajul pus in mers atunci e de la ambreiaj probabil... la mine se auzea cloncanit si in mers si pe elevator -> solutia cutie second 100 euro
|
--------------------
Renault
Megane 1(R.I.P) / Stepway
1996 / Bicorp 16e ,8v; 2014 / 0.9 TCE
|
|
pasaniucionut |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 14 September 09 From: Bacau ![]() |
ti-a stricat rumlentul de presiune. acel rulment are 2 urechi de ghidaj care vin pe furca. sigur una din acele ureche sa rupt deci clar ca e vina mecanicului . am patit de atatea ori cu mecanicii
|
--------------------
Renault
Megane 1
1999
- BC-34-PAS Daca faci ceva fa cu cap,daca nu mai ai timp intr-o depasire nu ceda,nu frana,, [B]accelereaza puternic[/B] :))
|
|
shark alx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 25 September 12 From: Galati ![]() |
cat te`a ajuns kit`ul?
|
--------------------
renault
megane1
1996 1,6e
- GL92LIA ca tare ne mai place meganu' sa moara dusmanu' care-si campara mertzanu' si sa moar' fetili ca n-avem audili` ...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 09:05 |