Sony Ericsson WT19i Live, Pareri
![]() ![]() ![]() |
Sony Ericsson WT19i Live, Pareri
sorin000 |
![]()
|
||
![]() Just a member Group: Members Posts: 517 Joined: 16 April 08 From: Marte ![]() |
Attached thumbnail(s) asdasda.jpg ( Size: 86.47k ) Number of downloads: 371 |
||
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
ZEN TCe Audi A4 2016 TFSI S-tronic
Ex. Megane Sedan II 2008 Lux privillege dCi "Dacă mașina mea era ruptă ca tine , nu trecea de RAR..." |
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Singurul lucru care nu-mi place la el, așa la o primă vedere, este rezoluția mică a ecranului. La 3,2" se puteau duce la mai mult.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
sorin000 |
![]()
|
![]() Just a member Group: Members Posts: 517 Joined: 16 April 08 From: Marte ![]() |
Ca sa nu deschid alt topic aiurea , am si eu o 'problema' daca se poate spune asa, in legatura cu acest telefon.
Am facut niste fotografii , dar cand vreau sa le vizualizez sau sa le descarc in PC nu mi le recunoaste , nu le pot vedea. Apare asa , doar iconitza . Aveti idee de la ce ar putea fi ?! Merci ! ![]() <span class='edit'>12 Mar 2013, 13:16:</span> LE. Pareri/idei ?! Exista posibilitatea sa nu se fi salvat pozele ? This post has been edited by sorin000: 12 Mar 2013, 13:16 Attached thumbnail(s) untitled.JPG ( Size: 97.91k ) Number of downloads: 187 |
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
ZEN TCe Audi A4 2016 TFSI S-tronic
Ex. Megane Sedan II 2008 Lux privillege dCi "Dacă mașina mea era ruptă ca tine , nu trecea de RAR..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 08:39 |