CUMPAR INTEROR DIN PLASTIC GRI HAION SCENIC II
![]() ![]() ![]() |
CUMPAR INTEROR DIN PLASTIC GRI HAION SCENIC II
cristiancrisan80 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 12 February 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic II
- CJ 28 COP
2003 / 1.6 16v [I]CRISTIAN CRISAN[/I][FONT=Optima]
|
|||
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Cred ca ar trebui sa inveti totusi,sa folosesti forumul.
Nu cumperi aici si nici nu vinzi...In aceasta arie discuti... Aici vanzari si cumparari http://www.reno.ro/index.php?showforum=5 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
cristiancrisan80 |
![]()
|
Imi cer scuze daca am inoportunat pe cineva! Omul cat traieste invata! Nimeni nu s-a nascut invatat. Merci pt sfat si pentri link.
P.S. disperarea negasirii unei piese te face sa incerci peste tot. Sper sa nu experiati sentimentul niciodata. |
--------------------
Renault
Scenic II
- CJ 28 COP
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
cristiancrisan80 |
![]()
|
Dupa sute de telefoane pe la toate dezmembrarile, am renuntat sa mai caut un amarat de plastic.
Daca cineva stie cum pot repara clipsurile , de pe spatele capitonajului haionului, cele care se apasa fortat in structura metalica a portbagajului, il roog sa ma ahute. Acest plastic nu sta lipit de partea metalica,ci la distanta de aprox. 7mm, din cauza ca acele clipsuri duble sunt uzate. Multumesc! |
--------------------
Renault
Scenic II
- CJ 28 COP
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Da jos un clips d-ala si du-te cu el in mana pe la vanzatorii de piese auto. Cel mai probabil cei care vand piese de logan il vor avea.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
radunicola |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 26 May 13 From: Constanta ![]() |
Nu ai rude / prieteni prin alte tari ?
Eu mi-am luat cotiera pt scenic 2 de la dezmenbrari din Italia. Asta de curand. Tot prin rude aflate acolo. |
--------------------
Renault
Scenic
- CT 85 RMN
2006 , 1.5 dci, 78kw
|
|
cristiancrisan80 |
![]()
|
Clipsurile nu pot fi date jos ,sunt turnate direct pe plastic , au o forma rombica si sunt cam moi ,dupa ce intra in locas nu se desfac destul cat sa tina piesa lipita de metal.
|
--------------------
Renault
Scenic II
- CJ 28 COP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 15:38 |