Functia TMC, cum se foloseste
![]() ![]() ![]() |
Functia TMC, cum se foloseste
naighba |
![]()
|
||
![]() Benzinar din mosi stramosi Group: Members Posts: 589 Joined: 27 February 07 From: Bacau (Ro) / Bar sur Aube (Fr) ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 3 GT 2.0T 4Control
2008 Laguna 2001 1.8 16v - Privilege
Clio 2002 1.4 16v - Privilege Peugeot 206 1.4 HDI - Comercial Solenza 1.4 MPI - Clima |
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
TMC
În RO încă nu e disponibil serviciul. În Franța probabil că e foarte util. Pur și simplu îl activezi din interfața iGo. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
probabil e si gratis... in spania de exemplu pentru tmc trebuie sa platesti...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
naighba |
![]()
|
![]() Benzinar din mosi stramosi Group: Members Posts: 589 Joined: 27 February 07 From: Bacau (Ro) / Bar sur Aube (Fr) ![]() |
mda....multumesc...dupa cum am citit nu prea e gratis nici pentru Franta. Ideea e ca daca apas pe TMC ma duce la setarile de cautare bluetooth . De acolo....ma pierd. Posibil imi trebuie vreun dispozitiv radio pe bluetooth??...
|
--------------------
Renault
Clio 2002 1.4 16v - Privilege Peugeot 206 1.4 HDI - Comercial Solenza 1.4 MPI - Clima |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ce model de PDA ai? Numele de mai sus mie îmi arată ca fiind o placă de bază pentru un PC...
E posibil să nu aibă receiverul radio RDS TMC integrat, și să fie nevoie de sincronizarea cu un device auxiliar. Deasemenea, multe RadioCD-uri auto suportă TMC. |
--------------------
-
-
|
|
naighba |
![]()
|
Scuze...."defectele" meseriei. Este un Asus A686 . Si eu banuiesc ca nu are. Ma gandeam .... sistemele de sunet standard de la Renault 9 ( eu am CD)....au acea functie iTraffic....e oare posibil sa fie TMC....dupa nume sigur asta e
![]() This post has been edited by naighba: 26 Feb 2008, 21:23 Attached thumbnail(s) DSC00910.JPG ( Size: 464.72k ) Number of downloads: 3346 DSC00916.JPG ( Size: 207.66k ) Number of downloads: 3467 |
--------------------
Renault
|
C a t a l i n |
![]()
|
Acel PDA sigur nu are TMC integrat.
Despre iTraffic, trebuie verificat în manual, eu nu știu exact. |
--------------------
-
-
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
De la Asus doar modelul R700 are receptor TMC incorporat. Dar asta nu e PDA e PNA.
P.S. daca ai iTraffic activat si se transmite un mesaj scula comuta automat de pe CD sau radio ,pe receptia acelui mesaj. Chestia asta o are si radioul de pe Logan si in Germania chiar functioneaza (anunturile de stau) This post has been edited by Amedeus: 26 Feb 2008, 21:41 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
N-am vazut niciodata functionand TMC.
Stiu insa ca exista "antene" TMC |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
naighba |
![]()
|
Multumesc de raspunsuri.....deci cu PDA-ul m-am linistit.....acum am de mesterit masina
![]() |
--------------------
Renault
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Cu functia asta (iTraffic) activata (intrucat eram si eu curios ce face), in Austria uneori se intrerupea postul de radio sau cd-ul pe care il ascultam si se auzea un mesaj in germana (habar n-am ce zicea duduia
![]() ![]() P.S. radioul este cel standard de pe Clio 3 |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
vezi ca daca tii mai mult apasat pe itrafic apare si inews
![]() sa fiu si ontopic ![]() TMC daca merge pe gps reconfigureaza automat traseu sa ocoloasca acel blocas din fata sau accident etc? |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Cam da...
|
--------------------
-
-
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Pentru cei ce mai au treaba pe afara (ca la noi tot nu exista serviciul):
TMC functionabil cu partea hardware de radio FM din PDA si (mai ales) cu acest driver. Fara alte echipamente aditionale! Doar in mufa 3.5 trebuie bagat o casca sau si mai bine doar un jack preparat cu un fir pt. rol de antena. Exemplu: Detectare si selectare statie RDS cu TMC screen02.jpg Informatiile primite: screen01.jpg Afisarea lor: screen04e.jpg screen06p.jpg SE Xperia1 cu IGO8 V8.3.2. Succese! ![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
deci ce zici tu acoolo? ca orice pda daca ii bag in jack niste casti va meerge tmcul?
am incercat la p560 meu acuma si zice no harware found . |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Citeste sus la "driver". Nu stiu ce e cu P560-ul ala, dar daca e WM, are radio FM si instalezi ce trebuie de acolo (citeste acolo in link) ar trebui sa mearga. Asta in cazul in care ai transmisie TMC in zona, altfel, pierzi timpul de pomana.
Succese! ![]() LE: acu' am vazut ce ai tu. Cred ca vorbesti de MIO P560, nu? Nu are radio FM deci.... ![]() This post has been edited by koldun: 14 Jun 2009, 17:36 |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
C@talin |
![]()
|
gata acuma a priceput si creieru meu,deci trebuie si radio la pad
![]() da mio p560 nare radio fm ![]() This post has been edited by C@talin: 14 Jun 2009, 21:09 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
Si a gasit cineva hardware pentru tmc, la igo8?
|
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
TMC hardware pentru posesorii de PNA cu mufă miniUSB.
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cu receptorul s-a rezolvat. Ca miine apare si emitatorul!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
csimby |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 2 February 08 From: Tirgu-Mures ![]() |
Astazi la iLikeIT a fost prezentat primul sistem TMC functional in Romania. Momentan functioneaza doar pe aparatele Smailo. Oare va fi disponibil si pe celelalte aparate sau este codat intr-un fel? http://stirileprotv.ro/stiri/ilikeit/ilike...in-romania.html
Harta live: http://www.traficok.ro/trafic-live/ |
--------------------
Volkswagen
Polo Comfortline
2014 Renault Symbol Expression 2010
VW Polo 1999 Dacia Solenza Clima 2004 |
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Din emisiune reiese că semnalul este codat. Se pomenește de o taxă de 100 lei…
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
Squirrel |
![]()
|
Este deja disponibilă deja aplicația pentru iPhone/iPad la 17€/an.
Peste trei luni și pentru cei cu Android. This post has been edited by Squirrel: 18 Jan 2013, 10:22 |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 15:47 |