Remorca Austria!, Numere provizorii!
![]() ![]() ![]() |
Remorca Austria!, Numere provizorii!
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
FotoGabi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 5 January 05 ![]() |
QUOTE(klaus @ 15 Mar 2013, 22:32) cred ca exista niste prevederi in OG 43 1997 privind regimul drumurilor (actualizata) care zic ceva de o dimensiune maxima a remorcii de 12 metri Mersi,aia am gasit-o si eu pe net,toate tarile membre UE au lungimea max 12 metri! http://www.euload.com/info.php?catID=26 dar nu scrie cu ce categorie se poate conduce pana in 12 metri in Austria,Ungaria si Romania! |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
- HD 06 KGA Toti care au un aparat foto se cred fotografi!!!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
În România ar fi categoria Ș(pagă).
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
ceea ce legea nu interzice este permis.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
FotoGabi |
![]() ![]()
|
QUOTE(klaus @ 15 Mar 2013, 23:16) Am inteles ca pot sa merg cu Loganu+remorca de 6 metri in greutate de 150 Kg+planorul de 200 Kg cu placuta in spate la remorca LONG-VEHICULE prin Austria,Ungaria si Romania cu permisul categorie B ! ![]() Multumesc,cred ca sa lamurit din punctul meu de vedere! |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
|
|
FotoGabi |
![]()
|
Am ajuns acasa cu palnorul si remorca de 7+3 metri (aripile mai lungi decat remorca).O experienta de neuitat(prima data cu o remorca) mai ales ca drumul a fost liber fara TIR-uri circulatia find inchisa pentru ele luni 01.04.2013 in Ungaria!
This post has been edited by FotoGabi: 3 Apr 2013, 08:06 Attached thumbnail(s) DSC07927.JPG ( Size: 262.62k ) Number of downloads: 340 DSC07932.JPG ( Size: 215.86k ) Number of downloads: 374 DSC07964_E.jpg ( Size: 156.15k ) Number of downloads: 368 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
felicitari
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
de curiozitate colegu, te-a intrebat cineva de sanatate?
ps ce poti sa semeni cu avatarul..... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Tu nu semeni cu al tau?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ba da.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Pai vezi
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
FotoGabi |
![]()
|
Nu ma intrebat nimeni nimic ,1 radar pistol dupa Wiena intro zona de lucru, 3 radare in Ungaria care erau instalate in masina ,si un Radar in Romania dupa vama la intersectia cu vama Turnu si vama Nadlac spre directia inversa de mers,deci nu era pentru mine
![]() A fost super drumul,numai soare! |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 04:29 |