zgomote motor la accelerare
![]() ![]() ![]() |
zgomote motor la accelerare
road rooney |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 1 March 11 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna II
2002 privilege
|
|||
cri8sti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.746 Joined: 29 December 08 From: Braila ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 1.6 16v + GPL (tomasetto q-box)
2006 Expression
- BR-11-PBC Un om destept rezolva problema, un om si mai destept o evita
|
|
road rooney |
![]()
|
salut
Nu!! am zis "ca si cum asi avea salvarea in spate" zgomotul vine din zona motor |
--------------------
renault
laguna II
2002 privilege
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
banuiesc ca este un diesel, probabil auzi turbina, poate chiar cu geometrie variabila.
This post has been edited by pishky: 12 Sep 2012, 11:56 |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
road rooney |
![]()
|
da este diesel
dar nu cred ca este zgomot normal de turbina ca nu a facut pana acum |
--------------------
renault
laguna II
2002 privilege
|
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
Pai o fi inceputul de sfarsit !
asa se manifesta turbina in prima faza... fasaie foarte tare, dupa care scoate fum alt, si etc. Verifica jocul axului. Trebuie sa fie de maximi 1 mm. |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
- TM ...... Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|
maruk84 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 29 December 10 From: ostroveni,dolj ![]() |
eu zic sa schimbi sau cel putin sa verifici bucsa de cauciuc de la suportul motor cea din partea dreapta superioara de la suportul Y
|
--------------------
renault
laguna 2
2003
- dj 11 mru laguna II 1.9 dci, 74 KW, 2003
|
|
gxg_coman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 413 Joined: 17 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Subscriu la ce a spus maruk84. bucsa aia produce un zgomot ce seamana cu o vibratie puternica sau cu un marait de animal.
|
--------------------
renault
laguna
1.5 dci/ 110 CP
|
|
Pop Marcel |
![]()
|
![]() Iubitor de Laguna si Talisman Group: Members Posts: 448 Joined: 20 April 08 ![]() |
QUOTE(road rooney @ 12 Sep 2012, 07:18) salut, sunt posesor de laguna 2 de ceva timp. am avut unele probleme marunte dar dupa ce am cautat pe forum am gasit si rezolvarea . de cateva zile au aparut zgomote ciudate la accelerare - daca accelerez usor se aude de parca as avea salvarea in spatele meu; -daca accelerez brusc se aude de parca ar patina intre ele doua roti dintate sau un rulment cu toate bilele sparte, -aseara a mai aparut un zgomot ceva o toba sparta -verificat dar nu este nu patineaza ambreiajul si nu scoate fum (mai mult ca de obicei) decand au aparut simptomele parca a scazut puterea la demaraj si a crescut consumul -am ajuns la un mediu de 7.8/% ![]() daca aveti idei va rog.......... Un prieten a avut cam aceleas simtome si a fost spart radiatorul de interculer eu zic ca asta ar fi deoarece zici ca a scazut puterea motorului , inteculerul are rolul de a raci aerul care urmeaza sa intre in motor si find spart nu intra cu aceeasi presiune in concluzie motorul nu primeste suficient aer pentru ca se pierde si de aceea a crescut si consumul ia verifica ce tiam scris si dami un raspuns sun si eu curios |
--------------------
Renault
Talisman Initiale Paris 2021
2 l 190 CP Renault Talisman Initiale Paris 2016 1.6L dci 160 cp
Renault Laguna 3 Initiale Paris 2011 2L dci 150 cp |
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
Daca se aude ca un mieunat la accelerare usoara si un harait la accelerare brusca cred ca este turbina , cand o fortezi ating palele de carcasa si scoate un sunet ca de "metal pe metal". Puterea este normal sa scada si consumul sa creasca pentru ca turbina nu mai lucreaza cum trebuie . Verifica-i totusi jocul... si tine sub observatie consumul de ulei !
|
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
QUOTE(maruk84 @ 12 Sep 2012, 15:42) eu zic sa schimbi sau cel putin sa verifici bucsa de cauciuc de la suportul motor cea din partea dreapta superioara de la suportul Y QUOTE(gxg_coman @ 14 Sep 2012, 11:13) Subscriu la ce a spus maruk84. bucsa aia produce un zgomot ce seamana cu o vibratie puternica sau cu un marait de animal. fratilor, ce ma fac cu suportul asta Y ? daca merg fara el, demontat nu se aude nimic in habitaclu la accelerari mai sportive si decelerari daca il montez si fac operatiile de mai sus zici ca tacane injectia... mentionez ca bucsa de pe suportul motor este buna, bieleta antibalans este noua, aceea de sub motor.... ma dispera....daca merg fara suportul asta pot aparea probleme ? multumesc Doamne ajuta! |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
omix |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 2 July 12 ![]() |
Legat de vibratii , o problema am si eu de ceva vreme .
uneori -pentru ca doar uneori se intampla - vibreaza toata masina la accelerare indiferent ca am 20, 40 , sau 120 km/h ; alaturi de vibratie apare si un zgomot de zici ca nu mai e antifonata . In rest merge bine nici nu se aude motorul din interior . Precizez ca nu vibreaza pedala de acceleratie sau schimbatorul . Este vorba de un Laguna 2 1.9 dci . |
--------------------
mazda
mx3
1996
|
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Salut,
Am si eu o problema cu un zgomot destul de dubios (sa-i spunem un hurui) care se manifesta la accelerari. Aveam bieleta anticuplu (tampon antibalans) si bucsa din suportul de aluminiu din dreapta facute praf. Dadeam vina pe ele, dar sambata am avut o zi relativ calduta si m-am apucat de le-am schimbat pe ambele. Acum nu se mai balanseaza motorul, dar zgomotul tot exista. Ce-am mai observat, se accentueaza cand virez la dreapta si dispare complet cand sunt pe viraj stanga. Poate fi cumva de la rulmenti ? Cu masina suspendata nu se aude nimic suspect cand invart de roti... |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Privilege 3.0 V6 CVA
- B-33-RTN Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|
12AHD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 24 December 09 From: Ploiesti ![]() |
Posibil cap planetara stanga defect. Cam asta e simptomul...
|
--------------------
Renault
Laguna 3 110kw
2009 break automata
|
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Si nu trebuia sa faca si pe liber ? Daca o scot din viteza si-o las "sa curga" nu se aude nimic.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Privilege 3.0 V6 CVA
- B-33-RTN Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:48 |