Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

aer conditionat

cristi180
post 19 Feb 2013, 18:53
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Am o intrebare referitor la sistemul de aer conditionat pe Kangoo 1,5 dci, din 2002.In vara asta am observat ca nu prea baga aer, raceste mai putin, de la ce sa fie, trebuie schimbat freonul? Am cautat sa vad daca are filtru de habitaclu, sau ceva asemanator, si sa il schimb, dar nu stiu unde ar putea fi , daca stiti careva ceva despre treaba asta , va multumesc anticipat.

19 Feb 2013, 20:54:
Da "opilino" asa e.Am cautat ceva dar nu mult.Merci de link.Am raspuns aici pentru ca nu pot pe pm, nu stiu de ce.( dau pe reply, si imi apare ceva eroare)
Merci.

This post has been edited by cristi180: 19 Feb 2013, 20:54

--------------------
daewoo tico 1999 - cj 06 cko
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
baciudibaciu
post 19 Feb 2013, 21:08
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti

Filtru de polen - cum mai este numit se afla in partea dreapta a masinii ,cum stai la volan.Sub grila de plastic.Vezi ca este un fel de -cum dreak sa-i zic // usitza,trapa sau chepeng-clar nu am imaginatie in seara asta,dar de regula trebuie sa dai mai mult/e jos .
Bine ar fi sa verifici sau mai bine sa schimbi agentul de racire.
Sa ne ti la curent excl.gif

--------------------
Renault Kangoo 15dci ARO 10-4 2003 - b55fux
+
cristi180
post 19 Feb 2013, 21:30
Post #3

Membru incepator

Merci, am vizionat si lincul dat de opelino, am priceput ce si cum, nu m-as fi gandit ca e acolo.O sa schimb si freonul, numai un pic mai incolo.
Le fac toate pe rand , cam cum pot, ca sunt incantat de masina , o am de 2 ani, nu are rugina deloc , desi are 11 ani deja, si pare destul de solida.

--------------------
daewoo tico 1999 - cj 06 cko
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th May 2025 - 22:43
Dacia