[CUMPAR] Piese Renault 2.1 1.6 16 V, hs sau nou
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] Piese Renault 2.1 1.6 16 V, hs sau nou
AlexRSedan17 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 25 April 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
- HD 17 PGA
Sedan 2005
|
|||
AlexRSedan17 |
![]()
|
valabil
|
--------------------
Renault
Megane
- HD 17 PGA
Sedan 2005
|
|
AlexRSedan17 |
![]()
|
UP
|
--------------------
Renault
Megane
- HD 17 PGA
Sedan 2005
|
|
taxi4you |
![]()
|
![]() hai cu TATA,Zambilica! Group: Members Posts: 513 Joined: 16 September 10 From: PLOIESTI ![]() |
QUOTE(AlexRSedan17 @ 27 Apr 2013, 08:29) Cumparat bandou lateral usa dreapta fata care are separat bandoul mic care scrie pe el 1.6 16v ( gri ) . Oglinda dreapta care are punctele pe ea Nr Telefon: 0785894836 in titlu topic spui ca vrei sa cumperi... in deschiderea topicului spui ca ai cumparat... tu ce vrei de fapt...??? bandoul cu monograma 1,6???sau bandoul mare al usii fatza dreapta??? oglinda cu puncte pe ea este doar la Marea Britanie, Irlanda, Cipru si Malta. la noi...oglinda stanga are puncte pe ea,dar o poti pune si pe cea dupa dreapta... ![]() incearca sa fi mai explicit...poate asa vei gasi ce cauti. eventual... daca nu stiai: partea stanga este partea cu soferul,iar partea dreapta este cea cu pasagerul fatza(dreapta). |
--------------------
dacia & renault
sunt un tip onest
- toti gresim
nu-mi place sa ma las calcat in picioare
|
|
AlexRSedan17 |
![]()
|
Asa si ce vrei tu sa demonstrezi ca mi-ai explicat in ultima propozitie ?... Crezi ca nu stiu ca partea stanga e sofer , partea dreapta e pasager ? in Romania ma refer.
Eu cumpar.. Nu am cumparat . nu vad unde ai vazut tu ca am cumparat .. nu geaba zic ca este valabil... .. Da si vreau tot bandoul ... care are separat partea cu 1.6 16v Ai inteles acuma? ... O seara buna Valabil .... |
--------------------
Renault
Megane
- HD 17 PGA
Sedan 2005
|
|
taxi4you |
![]()
|
![]() hai cu TATA,Zambilica! Group: Members Posts: 513 Joined: 16 September 10 From: PLOIESTI ![]() |
imi este rusine...nu mai fac!
m-ai certat, ![]() mai INTERESANTULE!!! mai reciteste ce ai scris..."Cumparat"... tu stii sa vorbesti ROMANESTE? te-ai infierbantat repede...si ai uitat sa spui cum ramane cu punctele dupa oglinda...stanga sau dreapta??? ia mai reciteste..."Oglinda dreapta care are punctele pe ea" ![]() This post has been edited by taxi4you: 2 May 2013, 08:55 |
--------------------
dacia & renault
sunt un tip onest
- toti gresim
nu-mi place sa ma las calcat in picioare
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 15:32 |