Folie protectie touchscreen, Pro sau Contra ?
![]() ![]() ![]() |
Folie protectie touchscreen, Pro sau Contra ?
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
QUOTE(Squirrel @ 9 Jul 2013, 14:07) Corning Gorilla Glass cu vizibilitate sporită în expunerea la soare și antibacteriană. Nu este un decupaj, ci o zonă tratată antireflex… Mno drace... nu stiam ca din cauza bacteriilor se face reflexia... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Mai citeste o data articolul
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Io am luat INVISIBLE SKINZ - FULL BODY si cu toate ca eram in dubii folia asta chiar isi revine daca o zgarii cu unghia adanc.Am dat cu unghia si i-am facut o zgaraietura adanca si dupa ceva timp si-a revenit,plus ca bulele de aer ramase se absorb in maxim 2 zile.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
De la bacterii.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Bacteriile lasa urme pe unde se tirasc, exact ca o zgirietura. Trebuie stirpite. Daca te speli pe mini cu iSapun, ai scapat, altfel faci bacteriile la loc.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
buntom |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 4 May 11 From: Bucuresti,Militari ![]() |
@ l@u: sa inteleg ca folia este putin mai groasa fata de foliile conventionale pentru a-i da functia de autogenerare? ai prefera folia asta desteapta sau o combinatie de carcasa TPU + folie normala ?
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala dec. 2004 "When in doubt... C4"-Jamie Hyneman
LG Optimus G ex. Samsung Wave 723 cu Bada 2.0, |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
nu stiu cat de groasa este folia dar am infoliat tot telefonul si sta si in carcasa de tip flip
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Cei care va tineti huse la telefon, aveti asa ceva si la masini?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Masina nu se schimba la cateva luni
![]() Si nu, n-am husa la telefon ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Aș fi zis folii…dar nu utilizez.
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 07:39 |