Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Bugatti -1.001 CP, 300km/h in 17 secunde!!!!

BogdanF
post 6 Sep 2005, 19:42
Post #31

Membru

Group: Members
From: Bucuresti

Daca nici asta nu este snobism nu stiu ce mai e:

Asta nu e snobism. Aia nu e masina ci este o bijuterie. Cum unii cumpara un Picasso cu nu stiu cate milioane de euro altii cumpara o masina de un milion. Ferrari Enzo costa 600 k euro nou. Acum a ajuns la un milion second hand. Asta da afacere. Dai 600 de mii te dai putin cu ea si o dai cu un milion. Veyron-ul o sa ajunga la un milion jumate mai mult ca sigur + ca ofera ceva ce nu mai ofera nici o masina street legal. Asa ca grabiti-va ca se termina smile.gif

--------------------
Ford Focus - ...
FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X
Fotografie de produs - www.orangefoto.ro
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
kurupt
post 6 Sep 2005, 20:20
Post #32

Membru autentic

Da, dar Enzo este una dintre cele mai bune masini pur sport, si este urmasul lui F50 care este la randul sau urmasul lui F40... Deci modelul a evaluat dintr-un alt model. nu este un model pur si simplu facut de la 0. Pt acest fapt se vinde mai scump Sh, asta nu inseamna neaparat ca pe un Veyron o sa plateasca cineva 1,5 milioane de euro peste 2-3 ani.
Sunt sigur ca pe o pista de F1 sau pe o autostrada un Enzo ar face de rusine un Veyron.
Cum unii cumpara un Picasso cu nu stiu cate milioane de euro altii cumpara o masina de un milion.

Desigur un Picasso este unic si este recunoscut ca valoare artistica, cea ce nu poti spune despre Veyron, care a avut foarte multe probleme si nu stiu cate probleme s-au rezolvat dintr-e ele. Iar nu cred ca Picassoul le lasa cineva in parcare singur sau sa se plimbe cu el in oras unde daca vine un autobus cu un sofer neatent, te scapa rapid de un milion de euro, vezi revista TopGear cum s-a dus un milion de euro si in lume a ramas cu un Enzo mai putin. Desigur daca ai Casco, dar nici nu ma gandesc cat te ar costa pt un an.
Daca vrei sa investesti sunt investitii mult mai sigure decat o masina.

--------------------
Logan Ambiance - #####
--=-- The KING Of The Hill --=--
+
andu911
post 6 Sep 2005, 20:41
Post #33

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

QUOTE(kurupt @ 6 Sep 2005, 20:20)
Da, dar Enzo este una dintre cele mai bune masini pur sport, si este urmasul lui F50 care este la randul sau urmasul lui F40... Deci modelul a evaluat dintr-un alt model. nu este un model pur si simplu facut de la 0. Pt acest fapt se vinde mai scump Sh, asta nu inseamna neaparat ca pe un Veyron  o sa plateasca cineva 1,5 milioane de euro peste 2-3 ani.
Sunt sigur ca pe o pista de F1 sau pe o autostrada un Enzo ar face de rusine un Veyron.

Desigur un Picasso este unic si este recunoscut ca valoare artistica, cea ce nu poti spune despre Veyron, care a avut foarte multe probleme si nu stiu cate probleme s-au rezolvat dintr-e ele. Iar nu cred ca Picassoul  le lasa cineva in parcare singur sau sa se plimbe cu el in oras unde daca vine un autobus cu un sofer neatent, te scapa rapid de un milion de euro, vezi revista TopGear cum s-a dus un milion de euro si in lume a ramas cu un Enzo mai putin. Desigur daca ai Casco, dar nici nu ma gandesc cat te ar costa pt un an.
Daca vrei sa investesti sunt investitii mult mai sigure decat o masina.
*

Ce sa investesti prietene cand ai avere sute de milioane, daca nu de miliarde de $, detii nspe mii de companii de petrol , cand tu faci afaceri de zeci milioane de $ zilnic...la ce naiba iti mai foloseste un milion in plus sau in minus ?

Pai gandeste-te numai la Microsoft care vinde zilnic licente in valoare de milioane de $... wacko.gif
CASCO ? Pai unu care isi permite sa-si ia o asemenea masina, fratilor, ala nu merge cu masina, ala are avion personal, ala nu-si cumpara un autoturism si dupa aia pune pe foaie cat il costa intretinerea...Isi cumpara Bugatti fiindca e cea mai rapida din lume si cum e pasionat de masini sport, de ce nu s-ar juca si cu asa ceva...

Un autobuz neatent are asigurare ca orice autobuz. Iar ala care are Bugatti are si avocati capabili si imediat isi recupereaza paguba.

Am o intrebare pt tine...daca maine vine unu la tine si-ti propune sa-ti dea pe degeaba, dar fara drept de vanzare ce-ai alege intre un tablou de Picasso si Bugatti ?

Starurile de la Hollywood isi fac cadouri coliere in valoare de 500.000 $ si voi ziceti cum sa dai 1 milion pe o masina...

This post has been edited by andu911: 6 Sep 2005, 20:43

--------------------
- - -
+
musicall
post 6 Sep 2005, 20:49
Post #34

musicall

From: Braila

Pai sigur ca-i creste valoarea... de la 600 la 1000 pentru ca se reduce timpul de a astepta comanda sa fie onorata!!
Asa o iei simplu... si fara bataie de cap.

--------------------
Fiat Punto Classic | - delfinul.com Blogu personal
Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
+
kurupt
post 6 Sep 2005, 21:33
Post #35

Membru autentic

Sigur as alege Bugatti pt ca nu ma pasioneaza arta, ar fi tare sa tin un Bugatti in fata blocului smile.gif
Iar referitor la accidente, dupa ce ai semnat actul si ai primit masina, pe Bugatti nu le mai intereseaza ca tu faci praf in prima curba, iar avocatii lor nu o sa se ocupa sa te ajute sa recuperezi paguba. Si asta la oricare firma, ai platit masina, ai semnat, dupa aia poti sa dai foc, este al tau.
Starurile de Hollywood sau multimiliardarii nu ma intereseaza, multi ar face orice sa iasa in evidenta, asta nu schimba nimic, Veyronul este mult prea scump si mai slab fata de concurenta, iar pt un nume si pt o oarecare exclusivitate ca numai 300 bucati o sa existe pe lume eu nu as da bani. Ca altii sunt dusi cu pluta si musca la orice prostie si arunca banii e treaba lor, banii lor wink.gif

--------------------
Logan Ambiance - #####
+
Sony
post 7 Sep 2005, 17:06
Post #36

Membru autentic

From: Ban Land

QUOTE(kurupt @ 6 Sep 2005, 22:33)
Veyronul este mult prea scump si mai slab fata de concurenta
*

Care concurenta, vere? Daca asta cu 1001 CP este slab, care este mai tare?
Mai bine te abtii de la afirmatii gratuite!

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
asarban
post 7 Sep 2005, 17:20
Post #37

Membru autentic

Group: Banned

QUOTE(Sony @ 7 Sep 2005, 18:06)
*

Beei ma lasi?
La banii astia cumperi 150 de loganuri cu aceleasi dotari....

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
Sony
post 7 Sep 2005, 17:28
Post #38

Membru autentic

Si unde le parchezi?

--------------------
+
Manuel
post 7 Sep 2005, 17:29
Post #39

Membru autentic

From: VASLUI

Pai da, nenea, da' ia calculeaza: 75 CP x 150 = 11.250 cai putere!! Se cam pisa pe cei 1001 ai Bugatti-ului.
Concluzia: tot Loganu'-i mai bun!

--------------------
Opel Astra J Sports Tourer Active - VS15CMA 2013 / 2.0 CDTI / 165CP
"Base e un bou betiv." (corbex)
+
asarban
post 7 Sep 2005, 17:39
Post #40

Membru autentic

Group: Banned

Beeei imi iau d'alea full-options de 90 cp..sa moara mama lu bugati asta....
Unde le parchez?
Pa bloc mosule..pa bloc, ca ie loc cacalau...
ntreaba-ma cu ce le urc acolo..a?
Nu stiu!

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
kurupt
post 7 Sep 2005, 18:55
Post #41

Membru autentic

Nu cred ca are relevanta cati cai putere are, avind in vedere ca nu o sa conduci pe o pista lunga si dreapta de aeroport ca sa atingi viteza maxima, iar vere pe sosea nu conteaza asa de mult ca ai 1000 de cai sau 500, poti sa ai mare surprize si sa vezi ca o masina mult mai slaba si mai ieftina sa te depaseasca, pt ca raportul greutate/puter e mult mai buna, iar pe sosea unde sunt curbe conteaza foarte mult suspensia, aerodinamica si faptul ca masina este testata si inbunatatita in multe ani de zile, cea ce nu poti sa zici despre Veyron care e model absolut nou, fata de ex Carrera care se fabrica si se inbunatateste de 40 ani, sa nu mai vorbim de Ferrari care are modele care au avut parte de 5 - 6 evolutii/imbunatatiri/dezvoltari.
Poate acum se intelege la ce am referit cand am spus ca e mai slaba, pt ca faptul ca este prea scump, cred ca se intelege smile.gif
Iar daca urmariti concursurile din Formula1 o sa observati ca nu neaparat castiga masina cu motorul cea mai puternic, conteaza tot pachetul [motor, cutie, suspensie, frane, aerodinamica si desigur pilotul] deci faptul ca Veyron are cel mai puternic motor fabricat in serie, suna bine la marketing dar eu as vrea sa vad un test real wink.gif

--------------------
Logan Ambiance - #####
+
Sony
post 7 Sep 2005, 19:01
Post #42

Membru autentic

Prosti astia de la VW! Cand exista Porsche muuuult mai ieftin si performant ei arunca banii pe fereastra pt Veyron. Iar publicul este perfect de acord cu tine! Asa ca vanzarile de Porsche vor creste dupa ce apare Veyron. Numai asa, sa le faca in ciuda celor de la VW.

--------------------
+
kurupt
post 7 Sep 2005, 19:25
Post #43

Membru autentic

Cei de la VW au aruncat bani pe multe alte prostii de gen proiect 1L , Lupo care se vinde mult sub asteptari, Phaeton pe care nu prea arunca nimeni banii, dar asta nu este ceva unic in lumea masinilori, multi producatori au dat in bara cu diferite proiecte, modele, iar ca motorul de 1001 cai o sa fie suficient sa le vinde Veyronul asta o sa vedem in viitor. Oricum concurenta in segmentul Veyron-uluil este foarte mare, si sunt nume mult mai mari cu reputatie mult mai buna, si faptul ca numele VW este sinonim cu masina poporului si faptul ca de cateva ani buni de zile nu au fost capabili sa scoate nici un model Bugatti functionabil, nu ajuta prea mult vanzarile.

--------------------
Logan Ambiance - #####
+
vsebas
post 7 Sep 2005, 19:43
Post #44

spawn

From: Timisoara

Masina se va vinde si numai pentru faptul ca este ceva nou in peisaj. Mie personal forma exterioara imi place, interirorul nu. Proiectul nu cred ca va fi un succes extraordinar dar nici un esec ceea ce este posibil sa ii multumeasca pe VW in acest moment.

--------------------
Dacia Duster 1.5 dci, / ex Logan 1.6 MPI 2005 Ambition - TM / 2012, Laureate
People are simply not predictable
+
alex
post 7 Sep 2005, 19:53
Post #45

Membru autentic

Group: Admin

QUOTE(Sony @ 7 Sep 2005, 18:06)
*

De ce sa iti iei un rahat din asta de Bugatti cand poti sa-ti iei un F22? Si asa nu va fura nici capacele de butelie biggrin.gif

Attached thumbnail(s)
gal_46_b.jpg ( Size: 57.34k ) Number of downloads: 52

--------------------
N/A N/A N/A
snafu
+
Sony
post 7 Sep 2005, 19:58
Post #46

Membru autentic

QUOTE(kurupt @ 7 Sep 2005, 20:25)
Cei de la VW au aruncat bani pe multe alte prostii de gen proiect 1L
*

Vai ce profund poti fi! Proiectul 1L este o prostie dupa tine. radmasa.gif

--------------------
+
BogdanF
post 7 Sep 2005, 21:28
Post #47

Membru

300 de bucati o sa se vanda pe nerasuflate. Daca stai sa numeri cati miliardari in dolari sunt in lume si de cate ori mai multi milionari constati ca nu sunt suficiente jucarii de astea. Si nu te mai lua dupa topgear ca aia sunt niste frustrati dar asta s-a discutat in alt topic. Au seicii parcari de cate 5 etaje pline de masini asa ca nu va faceti griji pentru vw.

--------------------
Ford Focus - ...
FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X
Fotografie de produs - www.orangefoto.ro
+
MAKRON
post 7 Sep 2005, 22:45
Post #48

simply clever

From: silistea gumesti

Bai nene, scoateti chestia asta de la news si bagati-o la oldest ca-i oldest rau de tot ! Si astia de la hotnews ar trebui sa-si schimbe numele in coldoldest !
Aaa...si inca un lucru ...erau numa` 14 secunde! bai, sfertidoctilor, cu aere de ziaristi! Auzi, domle! Hotniuz! Iti vine sa ....

--------------------
SKODA OCTAVIA II - WSP AMBIENTE MY 2007
+
kurupt
post 8 Sep 2005, 15:21
Post #49

Membru autentic

Vai ce profund poti fi! Proiectul 1L este o prostie dupa tine. radmasa.gif

Dupa parerea mea trebuie sa fii prost sa crezi ca la banii aia cat costa,se obtinea vanzari suficiente ca sa scoate macar banii investiti in proiectul respectiv. Si la concluzia asta a ajuns si VW... si a renuntat la proiect, sau dupa tine multi oameni se bateau pt o masina cu un motor diesel monocilindru de 300 cm3 cu doua locuri cu viteza maxima de 120 km/h la un pret de peste 20000 euro?
Oricum nu motoarele cu capacitate mica e calea succesului pt o masina economica si cat mai ecologica. Asta a recunoscut si VW, a renuntat si a trecut proiectul la pierderi cu celalalt proiect nerealizat L2.

--------------------
Logan Ambiance - #####
+
andu911
post 8 Sep 2005, 15:52
Post #50

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

QUOTE(kurupt @ 8 Sep 2005, 15:21)
Dupa parerea mea trebuie sa fii prost sa crezi ca la banii aia cat costa,se obtinea vanzari suficiente ca sa scoate macar banii investiti in proiectul respectiv. Si la concluzia asta a ajuns si VW... si  a renuntat la proiect, sau dupa tine multi oameni se bateau pt o masina cu un motor diesel monocilindru de 300 cm3 cu doua locuri cu viteza maxima de 120 km/h la un pret de peste 20000 euro?
Oricum nu motoarele cu capacitate mica e calea succesului pt o masina economica si cat mai ecologica. Asta a recunoscut si VW, a renuntat si a trecut proiectul la pierderi cu celalalt proiect nerealizat L2.
*

Ce subtil sunteti domnu', oricum nu inteleg ce va doare de Bugatti daca are pierderi.

QUOTE(kurupt @ 8 Sep 2005, 15:21)
Oricum nu motoarele cu capacitate mica e calea succesului pt o masina economica si cat mai ecologica.
*

Asa e, motoarele cu capacitate mica sunt blush.gif

--------------------
- - -
+
Sony
post 8 Sep 2005, 18:13
Post #51

Membru autentic

QUOTE(kurupt @ 8 Sep 2005, 16:21)
Dupa parerea mea trebuie sa fii prost sa crezi ca la banii aia cat costa,se obtinea vanzari suficiente ca sa scoate macar banii investiti in proiectul respectiv. Si la concluzia asta a ajuns si VW... si  a renuntat la proiect, sau dupa tine multi oameni se bateau pt o masina cu un motor diesel monocilindru de 300 cm3 cu doua locuri cu viteza maxima de 120 km/h la un pret de peste 20000 euro?
*

Orice proiect nou are costuri ridicate raportate la numarul de bucati. Pentru a scadea pretul produsului finit este neveoie de o productie cat mai numeroasa.
Modul in care pui tu problema a aparut la prezentarea Smartului si totusi Smartul are vanzari rezonabile.
Imi pare rau daca tu nu iti poti cara toate bagajele cu care pleci in concediu intr-o asemenea masina, dar sunt destui cei care ar cumpara asa ceva.

--------------------
+
kurupt
post 8 Sep 2005, 20:16
Post #52

Membru autentic

Nu se pune problema bagajelori, problema grava ar fi ca nu as avea loc pt woofer/e si pt aplificatoare biggrin.gif , iar o instalatie ca lumea si cu tratamentul fonic corespunzator ar ridica greutatea masinii de la 300kg cu cel putin 50 kg smile.gif si nu ar mai iesi consumul la 1L tongue.gif

--------------------
Logan Ambiance - #####
+
Smudo
post 8 Sep 2005, 22:15
Post #53

Membru autentic

QUOTE(Sony @ 8 Sep 2005, 18:13)
Modul in care pui tu problema a aparut la prezentarea Smartului si totusi Smartul are vanzari rezonabile.
*

Spre marea ta surpriza pot sa-ti spun ca in ce priveste subiectul "Smart" esti total pe linga. Si anume, Smartul pina la ora actuala a adus doar PIERDERI concernului Daimler-Chrysler, si pierderile alea se ridica la nivelul a citorva sute de milioane de euro. Daca tu poti numi "vinzari rezonabile" pierderi de sute de milioane de euro, nu mai inteleg nimic. Pe ce te-ai bazat cind ai afirmat chestia aia cu vinzarile rezonabile? "Die Probleme bei Mercedes drücken gewaltig. Neben Kosten- und Qualitätsproblemen bei der Kernmarke hat der Kleinwagen Smart hunderte von Millionen Euro Verlust eingefahren" ... asta gasesti pe site-ul de la swr3, un tv local din stuttgart. Daca vrei iti mai aduc o gramada de surse care spun aceleasi lucruri despre Smart, si poate ai bunavointa pe urma totusi sa imi explici si mie cum ai ajuns la concluzia ca Smartul ar putea fi considerat chiar un succes in opinia ta.

--------------------
x x - X
Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
+
Jack Daniel's
post 8 Sep 2005, 23:38
Post #54

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Asa cum noi umblam cu un Logan si altii cu Dacia 1300 , asa unii o sa umble cu un Veyron. E vorba de banii de care dispui . Cum putea noi vorbii de 1.2 milioane dolari cand putini dintre noi au vazut 10.000. Nu ne putem exprima de felul : EU NU MI-as lua ca ...

This post has been edited by big2003: 8 Sep 2005, 23:39

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
Sony
post 9 Sep 2005, 13:18
Post #55

Membru autentic

Smudo, daca Smartul ar fi fost un esec nu se dezvoltau noi versiuni ale sale. Elementar, draga Watson! biggrin.gif

--------------------
+
Smudo
post 9 Sep 2005, 17:16
Post #56

Membru autentic

S-au dezvoltat noi versiuni de Smart in timpul in care inca mai era Schrempp numarul 1 in Daimler. Repet, unele surse spun ca pierderile aduse de Smart concernului ar fi la nivelul citorva sute de milioane de euro, iar alte surse spun ca ar atinge chiar un miliard de euro. Pierderile aduse de Smart au fost unul dintre motivele pentru care Schrempp a fost dat afara de la Daimler. Se vorbeste chiar de o sistare a productie de Smart, si chestiile astea se stiu cam din primavara in Germania. Dupa citeva luni de la scandalul de la Daimler spune un specialist din romania ca Smartul ar avea vinzari rezonabile radmasa.gif . Ti-ai tradus ce scrie in germana in postul meu precedent?
Edit: Domnu' specialist, ia vedeti ce spunea chiar Cordes (nr. 2 in daimler pina nu demult) la inceputul lunii martie 2005 despre Smart: "The company's venture into small cars under the Smart brand (see right) has also been a "disaster", Eckhard Cordes, chief executive of Daimler's Mercedes division, admitted this week. Analysts estimate Smart lost €500m last year, which, together with the heavy costs of repairing broken-down Mercedes cars, knocked the division's profits down 97 per cent to €20m in the last quarter." Aici ai articolul care a aparut in Financial Times in martie 2005. http://www.sesh.com/20050303.html .

This post has been edited by Smudo: 9 Sep 2005, 18:24

--------------------
x x - X
Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
+
Ake
post 9 Sep 2005, 18:30
Post #57

Morderator

Group: Moderatori

QUOTE(big2003 @ 8 Sep 2005, 23:38)
Asa cum noi umblam cu un Logan si altii cu Dacia 1300 , asa unii o sa umble cu un Veyron. E vorba de banii de care dispui . Cum putea noi vorbii de 1.2 milioane dolari cand putini dintre noi au vazut 10.000. Nu ne putem exprima de felul : EU NU MI-as lua ca ...
*

Ma scuzati de offtopic, dar ce diferenta e intre Logan si Dacia 1300?

Iar daca tii mortis sa imparti lumea...sa stii ca urmatorul palier social dupa ZKR e RATB-ul...

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
adso
post 9 Sep 2005, 20:03
Post #58

Membru autentic

'aide mai, voi chiar va faceti probleme ca nu se vor vinde cele 300 de veyron?

se vor da rapid, si garantat le va creste pretul.

nu cred ca a gandit cineva bugatti-ul asta ca proiect viabil economic. e marketing, pun pariu ca intra la pierderi calculate, pentru ca in mod cert ca proiectul+costuri de productie sar de 300 de milioane (incasarile totale foarte clar provizionate).

--------------------
Call me Ishmael...
+
DodoBird
post 15 Sep 2005, 15:57
Post #59

Membru autentic

Desi putin mai veche cred PRETUL este undeva intre 230.000 - 300.000 USD din cate stiam , si e putinel mai puternica ( biggrin.gif nu stiu cat de grele sunt caroseriile !) :
http://www.cadillaceurope.com/index.aspx?C...13&FilterID=988
Nu risipiti banii pe Bugatti, cumparati cadillac sixteen si astfel economisiti suficient sa puteti cumpara un Logan FULL OPTIONS!

--------------------
Dacia Berlina 1300 cmc - B-54-WEG 2005 Alba
+
Jack Daniel's
post 15 Sep 2005, 17:01
Post #60

MEMBRU DE LA INCEPUT!

AKE daca tu crezi ca Logan = Dacia 1300 , atunci nu inteleg de ce mai cumpara lumea Logan ( la greu ) si nu Dacia 1300 din targ cu 500 de euro . Nu m-am gandit cand am dat aproape 7000 de euro pe Logan cand puteam iesi mult , mult mai ieftin .

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
3 Pages < 1 2 3 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th August 2025 - 13:55
Dacia