Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Masini impecabile, "fara accident", oras circulat, 3 ani minim

Aveti vreun element revopsit?

DA - simple zgarieturi [ 26 ] ** [30.23%]
DA - mai mult decat o simpla zgarietura [ 41 ] ** [47.67%]
NU [ 19 ] ** [22.09%]
Total Votes: 86
Guests cannot vote 
ssilviu
post 19 Feb 2013, 16:54
Post #31

F1 Man

Group: Members
From: Nicaieri

QUOTE(A l e x @ 19 Feb 2013, 14:27)
Vlad: Nici eu nu sunt de acord cu felul in care se parcheaza in Paris, dar la capitolul curatenie sa stii ca sunt mult mai civilizati ca noi.

Am fost și eu în Paris, am fost de fapt prin mai multe capitale europene. Nu m-a impresionat niciuna la capitolul curățenie. Deloc. Cu atât mai puțin Parisul.

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
A l e x
post 19 Feb 2013, 17:49
Post #32

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

QUOTE(M i h a i @ 19 Feb 2013, 17:44)
prefer sa calc pe 2000 de pahare ciuc decat sa-mi fie frica sa ies noaptea
*

Doua lucruri total diferite. Sunt de acord ca Bucuresti-ul e un oras sigur, cu mult mai putine crime decat majoritatea capitalelor din vest, dar nu vad ce legatura are asta cu mizeria.

Eu am fost surprins de felul in care francezii isi duceau toate paharele si ambalajele la gunoi dupa concert, lucru care la noi nu prea se intampla. N-am spus ca ar fi ei apogeul civilizatiei, dar cred ca au un simt civic mai bine dezvoltat.

Paris > Micul Paris tongue.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Diac
post 19 Feb 2013, 17:57
Post #33

Membru autentic

From: Bucuresti.

QUOTE(alexumf @ 19 Feb 2013, 15:23)
Daca as calca in kk cainelui tau nu te-as injura pe tine...as zice asta e, am noroc azi...insa daca te-as vedea ca iti parchezi masina pe bara mea...ti-ar trebui o asigurare buna (si obligatorie si medicala)  biggrin.gif
*

Nu parca atunci in zona Cismigiu-Popa Tatu! smile.gif ca eu asa parchez pe acolo. Pe bune cand esti la 2 cm de cel din fata si din spate, ce poti face? Normal ca mai atingi. In 90% din cazuri nu se vede absolut nimic. Pana una alta de ce naiba i se zice bara de protectie? oricum cred ca cele mai ingrijite masini sunt in Romania.

This post has been edited by Diac: 19 Feb 2013, 18:02

--------------------
Renault Megane sedane/Nissan X-trail 2005/2017 Influence/Tekna - HAN/AIZ/DIA
Alexandru.
+
A l e x
post 19 Feb 2013, 18:00
Post #34

Ai grija sa nu puna 'vandam' mana pe tine!

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
M i h a i
post 19 Feb 2013, 18:45
Post #35

QUOTE(Diac @ 19 Feb 2013, 17:57)
1.Nu parca atunci in zona Cismigiu-Popa Tatu! smile.gif ca eu asa parchez pe acolo.
2.cand esti la 2 cm de cel din fata si din spate, ce poti face?
3.Pana una alta de ce naiba i se zice bara de protectie?
*

1.nu te-a prins nimeni pana acum?
2.eu parchez in zone aglomerate de 'n' ani si niciodata nu am gasit masina cu 2cm in spate si 2 in față (spatiu).Daca gasesti maisna asa nu prea ai cum sa iesi daca ambele masini care te-au blocat sunt cu frana de mana trasa, doar daca distrugi ceva.
3.Exact, eu imi cumpar masina noua să arate bine, imi fac duș cand ies din casă , mă imbrac frumos la pantofi si sacou, imi spal masina , tocmaiii pt ca eu vreau sa arat bine din toate punctele de vedere.Daca tu dimineata iti iei bermudele pe tine , te sui in masina ta jegoasa care arata ca dupa al doilea razboi mondial si nu te intereseaza sa fie ok, este treaba ta, gaseste-ti un pom unde să-ti distrugi bara față+spate ,DAR nu te atinge de bunul altuia.Daca un oarecare bou te blocheaza cum zici tu (dar nu prea cred) lasa in parbrizul lui numarul tau si motivul pt care i-ai lasat biletul.Eu am rezolvat multe conflicte/neintelegeri de genul cu o simpla discutie.Daca nu se rezolva simplu poti sa-i amintesti ca are si el masină.

--------------------
------ ------ ------
+
A l e x
post 19 Feb 2013, 18:54
Post #36

Corect. Eu personal n-am grija de masina ca altii, n-o spal in fiecare weekend, nu franez la orice linie de tramvai, nu plang la orice groapa luata... Totusi mi se pare de o nesimtire iesita din comun sa ating masina altuia special. Daca eu nu plang la orice zgarietura, asta nu imi da dreptul sa lovesc masinile altora.

Plus ca in ziua de azi bandourile sunt vopsite sau inexistente, deci raman urme clare dupa o parcare de neam prost. Nu mi se pare normal sa-mi gasesc masina lovita ca, vezi tu, xulescu n-a avut destul loc sa parcheze corect.

Monteaza-ti senzori si parcheaza in locuri suficient de mari unde iti incape masina, chiar daca asta inseamna ca nu o vei parca fix la intrare. Nu ma intereseaza daca 'asa se face' in Paris sau Londra, chiar nu e normal sa-ti bati joc de proprietatea altora.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Diac
post 19 Feb 2013, 19:13
Post #37

Membru autentic

Imi spal masina des. Ba chiar ii fac si un polish o data pe an. Nu port bermude. Etc... Am exagerat in mod intentionat, insa mi s-a intamplat sa parchez in stilul "poc - poc - a intrat". Acuma nu-ti imagina ca masina aluia sau a mea au patit ceva. Cand e bandou pe bandou chiar nu se intampla nimic. Un nene sarea la scandal ca i-am atins masina cu usa si i-am aratat clar ca am atins cu bandoul de la usa mea in bandoul de la usa lui si tot nu era convins. Bineinteles ca nu intelegea ca eu tousi introduceam un bebe in masina care mai si plangea!

Ideea mea era alta : Romanii explodeaza pentru orice lucru care tine de masina: loc de parcare, trafic, mici atingeri. etc. Probabil masina este cel mai valoros lucru din patrimoniul lor, dupa casa.

--------------------
Alexandru.
+
A l e x
post 19 Feb 2013, 19:28
Post #38

Ideea e alta, nu ai niciun drept sa atingi masina altuia. Daca o faci din greseala, asta e, dar special?

Nu esti primul care spune cu mandrie pe acest forum ca el cand parcheaza lateral atinge ambele masini, si asta e o atitudine cu care eu nu pot fi de acord.

E absurd sa nu ai niciun accident cu masina, dar tot sa mergi cu ea la revopsit ca ti-au atins-o diverse personaje prin parcare.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
M i h a i
post 19 Feb 2013, 19:38
Post #39

QUOTE(Diac @ 19 Feb 2013, 19:13)
Ideea mea era alta : masina este cel mai valoros lucru din patrimoniul lor, dupa casa.
*

ideea era alta : sunt unii deplasati care nu vor sa stea cu masina in service non stop si sa mearga cu ea lovita pe toate partile , si nu din cauza lor sad.gif Din greseala este una ,dar durere in dos/nepasare este total alta treaba.
QUOTE(A l e x @ 19 Feb 2013, 19:28)
Nu esti primul care spune cu mandrie pe acest forum ca el cand parcheaza lateral atinge ambele masini
*

''le petit paysan'' ? (sa fiu in ton cu Parisul, si asa ne plac exemplele de acolo)

This post has been edited by M i h a i: 19 Feb 2013, 19:39

--------------------
------ ------ ------
+
Laurentziu83
post 19 Feb 2013, 19:43
Post #40

Membru autentic

Asta-i riscul de a circula si parca cu masina prin centrul unui oras aglomerat. Cui nu-i place, sa lase masina acasa si sa vina cu metroul.
Eu nu ma cramponez asa tare de aspectul masinii. Mai important e sa arate cat de cat ok, cat de cat curata sa si sa mearga impecabil. Intr-o buna zi, tot la remat va ajunge.

This post has been edited by Laurentziu83: 19 Feb 2013, 19:45

--------------------
. . .
+
A l e x
post 19 Feb 2013, 19:50
Post #41

E un risc pe care mi-l asum, dar asta nu inseamna ca e normal sa ne lovim masinile special. Ce legatura are una cu alta? Se poate parca si fara "poc - poc - a intrat"

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Laurentziu83
post 19 Feb 2013, 19:54
Post #42

Membru autentic

La intrare nu, dar la iesire, daca n-ai alta posibilitate, dai inainte si inapoi zdrang-zdrang pana iesi. Daca se zgarie, aia e, nu-i Lamborghini sa se vada zgarieturile din avion.

--------------------
. . .
+
Diac
post 19 Feb 2013, 20:07
Post #43

Membru autentic

Corect, se poate si curat. In 99% din cazuri asa este, insa cateodata, cand parca tot Bucurestiul a iesit cu masina, si esti in intarziere, si nu-i decat un singur loc, o atingere bara pe bara e inofensiva. Nu se vede nimic. Oricum cred ca majoritatea bucurestenilor au facut-o.

--------------------
Alexandru.
+
R19/16v
post 19 Feb 2013, 20:09
Post #44

Oldschool Member

From: Ploiesti

Am banuiala ca vopseaua nu e de aceeasi parere cu tine.
Oricum ar fi, vinovatul daca-i prins, trebuie tras la raspundere.

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
M i h a i
post 19 Feb 2013, 20:22
Post #45

QUOTE(Diac @ 19 Feb 2013, 20:07)
1.o atingere bara pe bara e inofensiva. Nu se vede nimic.
2.Oricum cred ca majoritatea bucurestenilor au facut-o.
*

1.de multe ori o atingere se face intai cu rama numarului iar rama aia lasa urme de toata frumusetea.
2.eu nu, si inainte de megane am avut masina cu carlig si cu troliu, si nici atunci nu am avut o durere in fund de masinile altor persoane. A l e x a spus ceva de senzori, de ce sa nu pui daca nu te descurci?

--------------------
------ ------ ------
+
Diac
post 19 Feb 2013, 20:33
Post #46

Membru autentic

Pai atunci cand senzorii spun ca nu mai e loc, tot mai e un cm, doi smile.gif Probat!

--------------------
Alexandru.
+
alexumf
post 19 Feb 2013, 21:35
Post #47

MEMBRU CHELIOS

From: Bucuresti

Ce bine ca am Hilux masina de serviciu si Megane-ul sta la hotel...departe de...e, stiti voi de cine... wink.gif Va invit sa va faceti loc (sub ea)

Si da, sunt d'ala de-si iubeste masinile mai mult decat neamurile. Sunt de principiu insa ca orice are rezolvare iar un accident e un accident, insa sa-l fereasca D-zeu p'ala care isi testeaza skill-urile de parcare unde nu are loc...pe masina mea

"Corect, se poate si curat. In 99% din cazuri asa este, insa cateodata, cand parca tot Bucurestiul a iesit cu masina, si esti in intarziere, si nu-i decat un singur loc, o atingere bara pe bara e inofensiva. Nu se vede nimic. Oricum cred ca majoritatea bucurestenilor au facut-o."

EU NU!!!! pana acum cel putin iar daca o fac...ce pot spune, sper ca posesorul masinii sa fie unul la fel de intelegator ca voi cei care spuneti ca e ok un mic bump in bara. Daca nu c'est la vie...d'aia platesc RCA bun...

Hmmmm, suntem off rau...deci: o revopsire totala, datorata "prietenilor" cu chei care nu aveau loc in buzunar in combinatie cu unul care nu a avut loc sa iasa din parcare si s-a urcat pe bara spate cu tot cu aripa si a fugit (acum intelegeti inversunarea, nu?)
Mi-ar fi placut sa spun ca acum e impecabila insa, tot s-a gasit ala care sa deschida usa in aripa spate intr-o parcare aglomerata (...). Nu prea imi mai vine sa repet povestea cu vopsitul doar pt atat, desi imi cam sta pe creier

This post has been edited by alexumf: 19 Feb 2013, 21:56

--------------------
Renault Megane Coupe 2006
RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
+
MirceaVio
post 20 Feb 2013, 11:54
Post #48

Membru autentic

From: Oradea

Piese inlocuite:
-bara fata (gratie unui iepure mad.gif ) si revopsita ca nu era aceeasi culoare.
-bara spate(m-a busit unul din spate si s-a crapat) + revopsire of course.
In rest, urmeaza o revopsire a usii dreapta spate(am indoit-o intr-o dimineata, de un stalp in parcare, eram cam obosit), o revopsire a usii dreapta fata(da rugina pe dinafara un pic). Mai ar fi de vopsit: praguri prin spate(rugina mad.gif ) si aripile pe spate(tot asa un pic de rugina).

Daca le-as face toate astea si as pune masina pe Autovit la vanzare, sunt convins ca toata lumea ar zice ca a fost dauna totala si de-aia are atatea elemente revopsite. radmasa.gif

--------------------
Renault Megane 1.6e Classic/Megane 2.2 1.6, 16v Dynamique - 1998 / 2007
+
floricelu71
post 2 Mar 2013, 11:25
Post #49

Membru

From: Bucuresti

A mea e zgariata toata pe portiere si bara spate. Nu am revopsit nimic desi am casco. Din pacate lucrez intr-un mall si in parcarea subterana e plin de soferi nesimtiti care desi vad ca nu au loc suficient, se incapataneaza sa incerce, doar pentru ca e mai aproape de intrare. Nu cumva sa-si miste curul, 20 m mai mult ca il apuca frustrarea, cum adica, el soferul, sa nu parcheze la intrarea principala!!!!
In alta ordine de idei, dupa ce am citit acest topic, am realizat inca o data, ca noi ca si natie nu avem nicio sansa sa evoluam. Suntem campioni la copiat tot ce e rau prin alte parti si nu facem niciun efort sa ne depasim conditia.
Nu generalizez, insa am obiceiul sa fac statistici si din pacate, nr celor care nu respecta regula este mai mare si de aici trendul distructiv.
Din pacate nesimtirea este acompaniata de o proasta aplicare a legii. La fix pentru manelisti, semintari, sepcari, caciulari, fumatori, cocalari, jmecheri.
Noi ceilalati, care dorim mai binele, ne consumam ca prostii si ne exprimam frustarea pe aici. Si atat!
Vai de noi si copii nostri!!!

Ps. Sunt convins ca cei care spun ca asa e in orasele mari, daca ar parca langa masina lu tasu', ar avea grija sa nu o pocneasca dar cand e vorba de un strain... Da'l in ...
Si inParis cine credti ca a stricat regulile... Nativul sau hoardele de emigranti , multi needucati!

--------------------
Renault Megane Sedan 2007/1.9DCi/Privilege - B 73 UWU
+
iulia_boris
post 2 Mar 2013, 13:05
Post #50

Membru autentic

Atunci parcheaz-o tu mai departe si asa nu vei gasi zgarieturi noi.

Eu asa fac..
O parchez cat mai departe de acces.

--------------------
Dacia Dokker Laureate 1,6.. 2016 - B 696 BUL
Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
+
pishky
post 2 Mar 2013, 13:12
Post #51

rca Naspa

From: Constanta

si eu parchez tot departe, si daca sunt 3 locuri mici mici ca bobu de orez, parchez in asa fel incat sa incapa in mod civilizat "decat" 2 masini pe cele 3 locuri, pentru a imi pastra portierele intacte.
nu toti avem matiz / tico (astia care dimensioneaza parcarile cred ca aia au)
daca te risti sa mergi 10 - 20 - 50 m in plus gasesti locuri de parcare goale si pot sa parchezi pe 1,33 locuri.
da eu sunt unul din nesimtitii aia care blocheaza mai mult de un singur loc.

--------------------
Reno, dizel, ca nu-mi permit o benzina
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th April 2025 - 08:54
Dacia