MOTOR 1,5l DCI,K9K780
![]() ![]() ![]() |
MOTOR 1,5l DCI,K9K780
digioptic |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 497 Joined: 24 September 09 ![]() |
|
||
--------------------
--------
------------
------------------ ---------------------------------------
|
|||
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.855 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Probabil este in curs de omologare in Romania. Am vazut vreo doua la Serus in parcare, acum cateva saptamani. Aveau numere rosii.
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Am condus un biturbo in Franta vreo 1000 km....e destul de Ok.
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
albaccorra |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 22 December 09 From: franta ![]() |
Da,eu am testat dieselul automat in echipare Initiale Paris, un bun confort, parca tableta tactila nu era de buna calitate, inca nu m-am decis, intre Avensis, Mondeo si Talisman. Voi ce parere aveti ?
|
--------------------
Renault
ARKANA
2022
- GF 499 PC
|
|
digioptic |
![]()
|
Cum are Talismanu puntea spate ? Tot ca la leguma 3 ?
Nu stiu cum arata noul Avensis acum la interior, daca au mai ameliorat materialele interioare, criticate de fanii marcii atunci cand a inlocuit modelul vechi cu farurile rotunjite. Mie unul imi e greu sa-i diger designul caroseriei. prea multe linii agresive care incep si nu se termina niciunde. Motorizarile pentru romania sunt tot alea vechi, zic unii destul de fiabile. Noul Mondeo a fost criticat de cei de la fifth gear ca l-au muiat prea tare, orientandu-l catre comfort. La materiale e foarte ok, mie imi face cu ochiul tare motorizarea de 2 litri si 240 de cai, pe benzina evident. Poate singurul mai sportiv din comparativul asta, dar daca nu te ajuta si masina, nu prea merita. La Talisman ai doar TCE-ul de 1.6 si 200 de cai. Nu zic ca n-o fi potent, dar cu fiabilitatea mai vedem in timp. Am o mare rezerva, daca nici acum nu i-au montat o suspensie independenta pe spate... ![]() Ca un clasament: Design caroserie, locul 1 Mondeo, locul 2 Talismanul, ultimul loc Avensisul. Aici, evident o mare doza de subiectivism ![]() Comfort: Trebuie sa le incerci pe fiecare si decizia e care se potriveste. Performanta: Depinde de fiecare ce vrea de la o masina. This post has been edited by digioptic: 24 Jan 2016, 13:51 |
--------------------
--------
------------
|
|
albaccorra |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 22 December 09 From: franta ![]() |
Nu stiu nimic de puntea spate si motorul e de 160cp, cu reprize bune. Ai mare dreptate, Mondeo arata mai bine, dar ma gandesc si la fiabilitate, Avensis are un motor bun, Talisman nu stim inca..
|
--------------------
Renault
ARKANA
2022
- GF 499 PC
|
|
andreist |
![]()
|
![]() betiv fumator consumator de porc Group: Members Posts: 819 Joined: 24 November 14 ![]() |
Confirm ca Talismanul de 130hp fara roti viratoare are aceasta suspensie, vazut cu ochii mei: https://en.wikipedia.org/wiki/Torsion_bar_suspension
|
--------------------
Renault
W209/R129/Symbol
M113/K9K 702
|
|
digioptic |
![]()
|
Si leguma mea coupe are 4 control cu aceiasi punte. Deci ce sa zic, sa le fie rusine ca nu se mai satura
![]() Si apropos cum zice francezu' ![]() ![]() This post has been edited by digioptic: 24 Jan 2016, 15:03 |
--------------------
--------
------------
|
|
albaccorra |
![]()
|
Mai exact 41800euro
|
--------------------
Renault
ARKANA
2022
- GF 499 PC
|
|
Alexandar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 October 14 From: Timisoara ![]() |
Pe la 43000 e Vignale, cu tractiune integrala.
|
--------------------
Renault
Laguna II
1.9 dCi 88 kW Renault Laguna II GT 175
Renault Laguna II GT 205 |
|
Adicu30 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 26 January 16 ![]() |
Albaccorra cu siguranta Toyota Avensis sunt totusi nr. 1 mondial la vanzari, si-ti spun sincer ca am umblat multi ani prin orient unde temperaturile sunt fff ridicate, praf la greu, drumuri varza si ce sa vezi 85-90% sunt masini japoneze dintre care 70% din acestea la randul lor sunt toyota sunt super fiabile dar si pretul la achizitie este altul. Desi sunt posesorul unei Laguna 3 nu ascund faptul ca mi-asi dori si eu un avensis !!!! bafta .
|
--------------------
Renault
Laguna3
2008
|
|
albaccorra |
![]()
|
Da, ma duc peste doua saptamani sa fac un test, nu stiu daca se justifica diferenta fata de Mondeo normal..
26 Jan 2016, 21:57: Da, Toyota e mai fiabila si mai ieftina cu 10 000 euro, fata de Talisman, mai am cateva saptamani sa ma decid This post has been edited by albaccorra: 26 Jan 2016, 21:57 |
--------------------
Renault
ARKANA
2022
- GF 499 PC
|
|
BadeaGerula |
![]()
|
![]() E de la EGR ! Group: Members Posts: 50 Joined: 21 September 15 ![]() |
Chestiune de gusturi si buget pana la urma.
Avensis-ul e asamblata de pakistanezi in UK. Personal interiorul la Avensis mi se pare hidos ( la japoneze in general) si finisarile la fel (in schimb Renault-urile au greieri). De avut in vedere si ca Avensisul e probabil sa fie sfarsit de serie ( dupa logica fabricantilor europeni, cel putin) e la al doile face-lift. Daca se intampla o sa ii scada oleaca mai mult valarea de revanzare. Daca. |
--------------------
Renault
Laguna 3
Initiale 2.0 CVA 150 CP 2008
- GERULA
|
|
andreist |
![]()
|
![]() betiv fumator consumator de porc Group: Members Posts: 819 Joined: 24 November 14 ![]() |
Pe internet vad ca se zice ceva de suspensie activa, nu stiu daca e standard sau optiune.
|
--------------------
Renault
W209/R129/Symbol
M113/K9K 702
|
|
solorad |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 13 October 10 ![]() |
Ar trebui luat in calcul si noul Passat, Toyota mie personal mi se pare hidoasa, chiar modelul din 2016.
Daca as avea bani mi-ar face cu ochiul Talismanul, dar motorizarile sunt cam ciudate. Trebuie testat. |
--------------------
Renault
Laguna 3 Initiale 2.0 dci 150 Hp
2008
|
|
andreist |
![]()
|
QUOTE Toyota mie personal mi se pare hidoasa ![]() |
--------------------
Renault
W209/R129/Symbol
M113/K9K 702
|
|
Alexandar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 October 14 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(solorad @ 27 Jan 2016, 19:22) Ar trebui luat in calcul si noul Passat, Toyota mie personal mi se pare hidoasa, chiar modelul din 2016. Daca as avea bani mi-ar face cu ochiul Talismanul, dar motorizarile sunt cam ciudate. Trebuie testat. Passat-ul e de luat in considerare din toate punctele de vedere, mai putin pretul. Un Highline TDI de 150CP si o cutie manuala in 6 trepte, ajunge sa sara un pic de 50.000EU. Ca sa nu mai vorbim de biTDI, care ajunge pe la 62.000EU. This post has been edited by Alexandar: 27 Jan 2016, 22:25 |
--------------------
Renault
Laguna II
|
albaccorra |
![]()
|
Nu prea ma atrage vw,mai degraba classe,CLA, la 40000am o masina cu nivel de echipare mediu
|
--------------------
Renault
ARKANA
2022
- GF 499 PC
|
|
Alexandar |
![]()
|
Sa stii ca la 40000 ai un nivel mediu de echipare doar daca pleci din start cu premiza ca vei alege cele mai slabe motorizari, atat diesel (adica motoare Reno), cat si benzina, care pleaca de pe la 30.000 de euro in cazul CLA-ului si vreo 32.000 in cazul C-ului. Si de vreo 8000 de euro nu iti pui chiar foaaate multe optionale, in conditiie in care un set de jante decente, o culoare metalizata, scaune cu incalzire si o trapa iti scot din buzunar peste 3000 de euro. De faruri inteligente, trapa panoramica, scaune cu memorii si tot felul de gadget-uri smechere, n-are rost sa amintim, ca alea, adunate, iti scot din buzunar peste 8000 de euro. Cel putin, asta zice configuratorul....
|
--------------------
Renault
Laguna II
|
albaccorra |
![]()
|
Asta cam asa este,va tin la curent.
|
--------------------
Renault
ARKANA
2022
- GF 499 PC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 19:18 |