Verificare instalatie A/C, ca tot tine vara....
![]() ![]() ![]() |
Verificare instalatie A/C, ca tot tine vara....
dan.stefan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 27 December 12 ![]() |
|
||
--------------------
Megane II 1.5 DCI
Extreme
2009 Full LLumar
- IF86XXX
|
|||
blual |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 8 July 09 ![]() |
Mie la ultima revizie (mai 2012) mi-au verificat si instalatia AC, respectiv au completat cu freon - Dacoserv Militari, daca te intereseaza.
|
--------------------
Renault
Megane
2008
- B 82 AIL Megane sedan 2008/ Privilege/ Noir nacre, Luxor rims, dci, 105 cp
|
|
vlad12 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 22 August 12 ![]() |
O verificare s ieventual completare cred ca poti sa faci la orice service/vulcaniare care are aparat de incarcare. Nu mi se pare o operatiune asa de complicata incat sa fie nevoie de reprezentanta
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
1.5 dci 60 kw 82 cp Privilege/2006
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca ai topic dedicat... nu era nevoie de inca unu'... gasesti acolo toate informatiile necesare... nu recomand reprezentanta cum nu recomand nici orice vulcanizare care are aparat dar nu stie sa.l foloseasca...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 21:40 |