VAND KIT LED Butoane Consola Logan Sandero Duster, inlocuire bec buton cu led
![]() ![]() |
VAND KIT LED Butoane Consola Logan Sandero Duster, inlocuire bec buton cu led
Angel 5 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 10 December 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Trabant
1.1
1990
- B 96 CXE Renault Megane 3 Grandtour, M.Y. 2010, 1.9dCi
|
|||
pcblayouter |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 2 December 12 From: Pitesti ![]() |
Pot sa te ajut cu module cu leduri pentru a schimba toate beculetele de pe consola centrala Logan/Duster/Sandero:
- deschidere geamuri fata/spate - dezaburire - blocare usi - climatizare/ventilatie - avarie discutam pe email pcblayouter@yahoo.com This post has been edited by pcblayouter: 14 Nov 2014, 21:26 |
--------------------
dacia
logan
2005 pcblayouter@yahoo.com
|
|
Angel 5 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 10 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Am primit LED-urile si Vineri am reusit sa le montez pe Logan-ul tatalui meu. Am primit si instructiuni pentru a monta corect modulele asa ca nu am avut probleme din punctul asta de vedere.
Cel mai mult m-am chinuit la demontarea panoului de climatizare/ventilatie dar pana la urma am reusit sa schimb toate becurile cu aceste module. Eu unul recomand iar ca pret mi se par mai mult decat acceptabile ![]() dddfe3366273059.jpg a7e7a0366273062.jpg ac9d52366273064.jpg In prima poza sunt modulele asa cum le-am primit, in a doua poza este masca cu butoanele ce urmau a fi demontate iar ultima poza este o incercare de a face o poza pe intuneric. Lumina butonului de la avarie NU este atat de puternica, asa se vede in poza (am facut focus pe cifrele butonului de reglare viteza ventilator.) |
--------------------
Trabant
1.1
1990
- B 96 CXE Renault Megane 3 Grandtour, M.Y. 2010, 1.9dCi
|
|
florinvladbogdan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 24 November 14 ![]() |
Salut, mai ai kit-uri albastre pentru logan? M-ar interesa 4 module ( geamuri, dezaburire si inchidere). Merci.
|
--------------------
Renault
Laguna III
2012 Black Edition
- B-248-BBE
|
|
pcblayouter |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 2 December 12 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
dacia
logan
|
|
asm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 3 January 05 From: Baia Mare ![]() |
Salutare!
Am comandat si eu de la Marian leduri pentru butoanele de pe consola centrala. Am optat pentru pastrarea culorii originale: - geamuri, dezaburire, blocare usi - portocaliu - avarie - rosu - climatizare: portocaliu si alb pentru a pastra culorile albastru si rosu de la temperatura Mi-a placut foarte mult cum a gandit solutia pt culorile de la climatizare. Marfa a venit prompt, ambalata frumos si un email cu instructiuni de montaj destul de detaliate. Una din placute era defecta, l-am anuntat, iar in 2 zile a venit postasul cu plicul cu placuta noua! Inca un plus - avem si garantie si promptitudine! Dupa cateva ore de chinuiala am reusit sa montez placutele si sunt foarte multumit de cum arata. S-au pastrat exact culorile originale, doar ca lumineaza putin mai tare, se aprind instant si nu mai clipesc luminile de la climatizare cand rotesc de comenzi. Un sfat: e bine sa fie macar 10 grade afara cand va apucati de operatia asta. Unele plastice devin mai casante la frig. Eu am reusit sa rup plasticul galben din interiorul butonului de actionare geamuri. Si un detaliu tehnic: am masurat consumul placutei de la butonul de dezaburire - 5.2mA (adica aprox 65mW). Cam de 10 ori mai putin ca la beculetul original! ![]() In concluzie - recomand 100% - atat solutia de iluminare cu LED cat si pe Marian ca furnizor! This post has been edited by asm: 11 Dec 2014, 15:45 |
--------------------
Dacia
Logan
2009 Laureate
|
|
bazavanu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 15 December 14 ![]() |
Salutari dl. Marian,
Va pot deranja si eu pentru un set de LED-uri? ![]() - setul complet pentru butoanele de pe consola (2 geamuri, dezaburire si inchidere) - butonul de avarie - comenzile de ventilatie LED-urile as dori sa fie albastre si cel de avarie clasic (rosu), daca e posibil - masina este Logan Ambition din 2006. La ce pret ajunge setul? Multumesc anticipat, Catalin This post has been edited by bazavanu: 15 Dec 2014, 16:45 |
--------------------
Dacia
Logan
2006, 1.5 dCI Ambition
|
|
pcblayouter |
![]()
|
Salut,
la cele 4 butoane se poate obtine foarte usor orice culoare iar la climatizare/ventilatie se poate obtine usor portocaliu sau rosu. Folia de la climatizare este vopsita cu galben pe interior. Daca stergi folia cu deodetorant STR8 poti sa obtii si culoarea alb rece. Alte culori sunt mai greu de obtinut folosind solutia mea de schimbare a becului cu modul cu leduri T5. Pretul pentru 4 module butoane + avarie + climatizare/ventilatie (PH1) + transport este 58 lei Te rog sa-mi trimiti adresa de livrare pe email: pcblayouter@yahoo.com |
--------------------
dacia
logan
|
|
bazavanu |
![]()
|
Salut,
Atunci merg pe culoarea originala, ca sa fie in acelasi ton cu ceasurile, si le schimb pe toate la urmatorul tuning de interior ![]() Am trimis mesaj cu adresa de livrare. Multumesc! This post has been edited by bazavanu: 16 Dec 2014, 10:04 |
--------------------
Dacia
Logan
2006, 1.5 dCI Ambition
|
|
bazavanu |
![]()
|
Buna ziua si la multi ani pe 2015!
![]() Scuzati ca am intarziat asa mult cu raspunsul: ledurile au venit, sunt instalate si functioneaza, toate bune si frumoase! 100% multumit de tranzactie, cumparati cu incredere daca aveti nevoie! Multumesc mult pentru ajutor si un an bun tuturor! ![]() Attached thumbnail(s) DSC_0001_5.JPG ( Size: 114.74k ) Number of downloads: 508 DSC_0003_4.JPG ( Size: 96.68k ) Number of downloads: 533 DSC_0004_3.JPG ( Size: 110.41k ) Number of downloads: 514 |
--------------------
Dacia
Logan
2006, 1.5 dCI Ambition
|
|
vlahdacoroman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 14 October 14 ![]() |
Doresc si eu un kit de leduri ptr un duster ph1,butoane si clima
!am trimis mail cu datele mele...multumesc! This post has been edited by vlahdacoroman: 30 Jun 2015, 21:47 |
--------------------
renault
clio 4
2014/Dynamique
|
|
masakree |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 2 August 14 ![]() |
Mai e valabila oferta ?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2010 ambiance
|
|
BogdanIce |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 7 January 12 ![]() |
Si eu sunt curios ..am trimis mail
![]() |
--------------------
Renault
Clio
1.4 benzina 2005
|
|
solenza 93 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 24 February 15 ![]() |
Sunt si eu interesat de tot ce pot schimba la o solenza! Astept un mesaj cu un nr de telefon sa va pot contacta. Multumesc!
|
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|
rusty_car |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 20 January 16 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(pcblayouter @ 16 Dec 2014, 00:17) Salut, la cele 4 butoane se poate obtine foarte usor orice culoare iar la climatizare/ventilatie se poate obtine usor portocaliu sau rosu. Folia de la climatizare este vopsita cu galben pe interior. Daca stergi folia cu deodetorant STR8 poti sa obtii si culoarea alb rece. Alte culori sunt mai greu de obtinut folosind solutia mea de schimbare a becului cu modul cu leduri T5. Pretul pentru 4 module butoane + avarie + climatizare/ventilatie (PH1) + transport este 58 lei Te rog sa-mi trimiti adresa de livrare pe email: pcblayouter@yahoo.com Salut. Mai e valabil anuntul? Multumesc! |
--------------------
Dacia
Logan Berlina
1.4MPI, 55kW, 2006
|
|
Kungen |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 18 December 17 From: Bucharest ![]() |
Si eu sunt inresat pt Laguna II, usi spate si fata si comenzi sofer, alb simplu
|
--------------------
Renault
Laguna
Laguna 2,2 DCI 2004
|
|
BrankoBGD |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 17 February 23 ![]() |
This topic is dead or not?? Is it still possible to order a led kit?
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
- bg153hk
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Last post was in 2018, there's a big chance to be a dead topic.
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 15:02 |