Numar identificare autovehicul, Detalii pe baza VIN-ului
![]() ![]() ![]() |
Numar identificare autovehicul, Detalii pe baza VIN-ului
EviluSH |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 17 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III 1.5dCi
2012
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Date frantuzoaica....pe PM!
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
12 nepotu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 21 June 12 From: bucuresti ![]() |
Salut, intentionez sa cumpar un megane 3, adus din germania in anunt este trecut acest vin VF1DZ1G0642898144. Trebuie sa fac imprumut bancar si as vrea sa stiu daca masina este ok inainte sa cer banii! Va multumesc
|
--------------------
renault
megane
2001 coupe, m3 2009
- B 12 NPT, B 391 NPT
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Masina este fabricata pentru Olanda si daca spui ca vine din Germania inseamna ca a trecut pe la mai multi revanzatori.
Decizia de a cumpara ceva cu credit bancar trebuie bine gandita...singur sau cu familia ta. Pe forum la sectiunea M3 gasesti topic dedicat sfaturilor de cumparare....cauta! |
--------------------
.
.
.
|
|
12 nepotu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 21 June 12 From: bucuresti ![]() |
Multumesc! Alta posibilitate nu am, doresc o masina in 3 usi, este singura care imi place! O sa caut pe forum! De ce trebuie gandita aceasta decizie?? toata lumea imi spune aceeasi cbestie, gandeste.te bine
![]() This post has been edited by 12 nepotu: 5 Feb 2015, 09:57 |
--------------------
renault
megane
2001 coupe, m3 2009
- B 12 NPT, B 391 NPT
|
|
djcristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.944 Joined: 5 October 09 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
QUOTE(12 nepotu @ 4 Feb 2015, 22:58) Salut, intentionez sa cumpar un megane 3, adus din germania in anunt este trecut acest vin VF1DZ1G0642898144. Trebuie sa fac imprumut bancar si as vrea sa stiu daca masina este ok inainte sa cer banii! Va multumesc si daca aflii de aici configuratia ei cum poti stii daca e ok?!?! tb sa faci multe verificari (istoric service , etc) daca vrei sa cumperi una cat de cat ok. gandeste-te ca pretul de achizitie e doar inceputul, urmeaza alte cheltuieli apoi. This post has been edited by djcristi: 5 Feb 2015, 23:17 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
03/2008 Estate 1.5dci euro4 76kW FAP business
- DJC Dacia Logan euro4 1.5dci 50kW(68ps) ambition (fab oct-2007)
|
|
espacern |
![]()
|
QUOTE(djcristi @ 5 Feb 2015, 23:17) si daca aflii de aici configuratia ei cum poti stii daca e ok?!?! Afli ca din fabrica masina a iesit cu volan acoperit piele....si pe masina lipseste! Sau are proiectoare din fabrica dar in realitate lipsesc! Intelegi la ce ajuta....sau mai continui ? |
--------------------
.
.
.
|
|
12 nepotu |
![]()
|
De exemplu am aflat ca masina este fabricata pentru olanda iar el a cumparat.o din germania! Bineinteles ca o sa fac teste la reprezentanta(am un prieten care sper sa ma poata ajuta)
Sper doar sa nu fie o mare teapa! Singurul inconvenient este ca e diesel iar eu fac in generel drumuri scurte prin bucuresti ![]() Imi puteti spune de ce nu e o idee grozava sa iau masina prin imprumut? Nu am gasit nimic, merci! |
--------------------
renault
megane
2001 coupe, m3 2009
- B 12 NPT, B 391 NPT
|
|
djcristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.944 Joined: 5 October 09 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
@12 nepotu : si a mea a fost fabricata pentru Olanda si a avut un singur proprietar acolo (masina de flota) si a fost cumparata la licitatie de cel care a adus-o in RO (unde am gasit eu anuntul , era adusa de o saptamana). Dar cumva a trecut si prin Germania, talonul de export de acolo era, nu stiu care e combinatia lor (pe langa cea cu tva-ul) si nici nu ma intereseaza.
poti afla mai multe date despre proprietari (si daca a avut pagube sau alte chestii inregistrate) aici , iti atasez si o poza cu ce mi-a aratat mie (owner 2,3 e undeva combinatia cu Germania , ca pe 10-dec a plecat inspre RO). eu am verificat asta inainte si apoi istoricul de la Renault, care avea ultima intrare in sep-2013 (196mii km) , ca sa-mi fac o idee de km masina facea cam 3mii/luna, si cam asa fac cele din afara (merg in general pe autostrazi), cand m-am dus sa o cumpar avea in bord 124mii iar reali (pe diag la FAP) 209mii , asta m-a ajutat sa negociez pretul cu vanzatorul inainte de a o cumpara. <span class='edit'>6 Feb 2015, 10:27:</span> QUOTE(espacern @ 5 Feb 2015, 23:43) Afli ca din fabrica masina a iesit cu volan acoperit piele....si pe masina lipseste! Sau are proiectoare din fabrica dar in realitate lipsesc! Intelegi la ce ajuta....sau mai continui ? de putine ori se fac combinatii dinastea vizibile , de cele mai multe ori sunt ascunse ![]() This post has been edited by djcristi: 6 Feb 2015, 10:34 Attached thumbnail(s) mac_sshot_2015_02_06_at_10.24.18.png ( Size: 66.25k ) Number of downloads: 223 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
espacern |
![]()
|
QUOTE(djcristi @ 6 Feb 2015, 10:26) Dar cumva a trecut si prin Germania, talonul de export de acolo era, nu stiu care e combinatia lor (pe langa cea cu tva-ul) si nici nu ma intereseaza. Ca posesor al unui autoturism pentru care nu s-a platit TVA-ul in cadrul unei vanzari intercomunitare trebuie sa te intereseze......in caz ca te intreaba ANAF-ul ! |
--------------------
.
.
.
|
|
djcristi |
![]()
|
pai vanzatorul care a adus-o a luat-o pe firma lui (logic ca fara tva) si apoi in RO mi-a vandut-o mie pe persoana fizica. e treaba lui cu se descurca cu tva-ul la stat, majoritatea care aduc fac asa, baga apoi firmele in insolventa etc, vai de tara asta, e un mic paradis fiscal.
el a luat-o cu 3450euro (fara tva) la licitatie , mi se pare foarte devalorizata pentru o masina care a fost cumparata in 2008 in Olanda cu aprox 25mii... si avea ceva gen 207mii km la licitatie, fara sa fi fost lovita sau sa aibe vreo problema , in fine, mie (in Dec-2014 cand am luat-o) mi s-a parut pomana sa o iau cu 5mii + 750 timbru de mediu, avand in vedere cat de bine fusese intretinuta si ce optiuni avea (aproape full) This post has been edited by djcristi: 6 Feb 2015, 10:56 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
espacern |
![]()
|
Si ANAF-ul pe cine crezi ca cauta pentru recuperare datorie.......autoturismul inmatriculat care nu are TVA sau firma disparuta?
|
--------------------
.
.
.
|
|
djcristi |
![]()
|
ia studiaza putin legea si ai sa gasesti raspunsul acolo. ar fi fost culmea sa caute cumparatorul
![]() in fine, nu sunt sigur ca nu a platit TVA-ul la statul roman, dar daca l-ar plati nu mai vad profitul lui avand in vedere pretul de achizitie si vanzare catre mine. This post has been edited by djcristi: 6 Feb 2015, 11:00 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
espacern |
![]()
|
QUOTE(djcristi @ 6 Feb 2015, 10:57) ia studiaza putin legea Multumesc de sfat....ma duc acum si ma inscriu la ASE! Se vede treaba ca tu esti toba de carte in domeniul asta. Doar ca o paranteza i-ti spun ca la BV sunt persoane fizice(cumparator de masina din EU fara TVA) care au primit notificare de la ANAF.....si cu asta am incheiat subiectul pana termin studiile. |
--------------------
.
.
.
|
|
djcristi |
![]()
|
"parerea mea" este ca legal nu se poate asa ceva, confirmata si de N avocati / persoane de la ANAF.
poate in cazurile de care vorbesti tu a fost vorba de altceva. in fine, fiecare cu parerea lui, nu vreau sa fiu gica-contra. asa nimeni nu ar mai cumpara masini aduse din afara ca nu ar avea garantia ca vanzatorul (in 90% cazuri firma din RO) va plati tva-ul la stat. l.e. : m-am uitat acum pe facturi si pe acte, defapt vanzatorul a trecut-o intai de pe firma lui pe numele lui si eu am cumparat-o de la el, deci PF-PF in cazul meu. This post has been edited by djcristi: 6 Feb 2015, 11:27 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
styky4 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 26 January 15 ![]() |
Salut. Vreau sa cumpar o Laguna 2 2002 2.0 ide Poti sa ma ajuti cu cateva detalii despre ea. VIN:VF1BG0N0526625212. Multumesc mult
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Privilege 2.0 IDE
- IS19NKF
|
|
espacern |
![]()
|
Am trimis cateva info.....pe PM.
|
--------------------
.
.
.
|
|
terorel |
![]()
|
![]() vax albina Group: Members Posts: 114 Joined: 23 November 10 From: home ![]() |
Salut tuturor !
Am aceiasi problema ca si alti multi colegi de forum. Doresca sa-mi achizitionez un Renault Megane III Hatchback 1.9 dci 131 CP din Germania. Masina este ok (in poze), dar am o singura problema : Nu stiu ce norma de poluare are. Imi este tare frica sa nu fie EURO IV. Decat sa bat drumul pana acolo degeaba, pote reusiti sa ma ajutati ! In anunt scrie ca prima inmatriculare este 09.2010 Sseria de sasiu este : VF1BZ150644095599 Multumesc anticipat ! |
--------------------
Renault
Megane III
Hatchback 2010 Dynamique 1.5dCi cuget...deci exist !
|
|
espacern |
![]()
|
VIN incorect.
|
--------------------
.
.
.
|
|
terorel |
![]()
|
![]() vax albina Group: Members Posts: 114 Joined: 23 November 10 From: home ![]() |
Apropo de discutia anterioara, cea cu autoturisme achizitionate pe firma din UE pentru care nu se plateste TVA in RO, la revanzare. Da asa este, sunt multe cazuri, sunt de evitat judetele Timis, Cluj, Salaj, Maramures, Arges, Bucuresti.
Lucrurile stau in felul urmator : O firma din Romania pentru a putea achizitiona din UE autoturisme fara TVA (ma refer aici la celebrele case de licitatii onlline COTW, ALD, Autobid, Autorola etc) trebuie sa indeplineasca urmatoarele lucruri : 1. firma din Romania sa fie inscrisa in Registrul Operatorilor INTRACOM 2. sa aiba obiect de activitate - cod CAEN 4511 - comert cu autoturisme usoare sub 3,5 tone 3. MAI NOU firmele care sunt nou infiintate (sub 2 ani ) vechime nu mai sunt acceptate la aceste case de licitatie !!! - valabil din 01.2015 Deci nu mai poate oricine sa-si faca firma, "sa traga" pe ea cateva luni si apoi D-zeu cu mila, din 2015 s-a incheiat ! Firma din Romania (cumparatorul) ca si firma din UE (vanzatorul), o data la trimestru ( 3 luni ) depun niste declaratii la organul financiar, fiecare in tara lui. In momentul in care nu se coreleaza ce depune vanzatorul in Germania cu ceea ce depune firma de la Cluj sau Salaj, se inchide cercul. Deci ca sa intelegem cu totii, o astfel de firma din Romania nu poate avea durata de viata mai mare de 3 luni de zile (maxim 4). Perioada in care poate face sute de achizitii, intr-adevar . Ca sa va feriti de astfel de probleme : 1. verificati in actele originale ale autoturismului proprietarul - daca este persoana juridica - iar vanzatorul din Romania este persoana fizica si va baga pe sub nas vreun contract de vanzare-cumparare (din acelea pe care le putem downloda toti de pe net) intre el si persoana juridica(proprietarul) din tara de achizitie.... FUGITI de la acea masina, este un fals ! Este o masina achizitionata fara TVA pe o firma din Ro, revanduta unei persoane fizice din Ro, care in baza unui contract de vanzare-cumparare fals, va va pacali si puteti avea probleme !!! Evitati sa achizitionati vreun autoturism de la oricine din Romania fara sa va puna la dispozitie CERTIFICAT FISCAL VALABIL pe luna in curs !!! Nu mergeti pe incredere ! 2. daca vanzatorul din Ro este persoana juridica - a) trebuie sa va emita factura si chitanta ![]() c) trebuie sa va puna la dispozitie in original CMR-ul (scrisoare de transport international ) cu care a fost adus autoturismul in tara d) Foarte important ! Solicitati vanzatorului (persoana juridica) sa va puna la dispozitie NOTA CONTABILA cu modul in care s-a inregistrat respectivul autoturism in contabilitatea firmei. Daca a fost inregistrata in firma ca "Mijloc fix" , societatea trebuie sa va puna la dispozitie Certificat Fiscal, daca este inregistrata ca "Fond de Marfa" - Certificatul Fiscal nu este obligatoriu ! Daca una dintre conditii va este refuzata, feriti-va ! Nu cumparati pana nu studiati foarte bine problema ! 7 Feb 2015, 22:56: QUOTE(espacern @ 7 Feb 2015, 22:27) 7 Feb 2015, 23:00: Salut. Asta au postat in anunt ! SS : VF1BZ150644095599 Sa fie greseala sau intentie ?!...totusi sunt de la Alphabetleasing Germania ![]() This post has been edited by terorel: 7 Feb 2015, 23:00 Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 202.88k ) Number of downloads: 132 |
--------------------
Renault
Megane III
|
|
espacern |
![]()
|
E gresit scris VIN-ul....am trimis PM!
|
--------------------
.
.
.
|
|
terorel |
![]()
|
Salut. Da am vazut. Este foarte posibil sa fi gresit ei in postarea anuntului, dar datele coincid - cele din anunt cu ce mi-ai trimis tu !
Esti de mare ajutor ! Multumesc ! deja am luat optiunea de a o achizitiona, mai merg luni la Renault pentru siguranta de 100% si daca si ei imi confirma ca este EU 5 o voi cumpara, 4800 + TVA Iti multumesc !! |
--------------------
Renault
Megane III
|
|
espacern |
![]()
|
Datele primite pe PM sunt tot de la Renault.....poti sa mergi luni pentru confirmare!
|
--------------------
.
.
.
|
|
terorel |
![]()
|
Am inteles. M ai poti verifica te rog daca asta este culoarea, arkticweiss, conform inlocuirii acelei cifre. daca si culoarea coincide, este clar, 100 % . Merci beaucoup monsieur !
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
|
|
serbanescu sebastian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 21 September 10 From: moreni / dambovita ![]() |
Salut! Ma puteti ajuta cu cateva detalii dupa VF1JA04N522481832?
Multumesc anticipat. |
--------------------
renault
scenic 1.6 16v
2001
- DB 09 SYE
|
|
espacern |
![]()
|
@sebastian=V-am trimis detaliile pe PM!
|
--------------------
.
.
.
|
|
serbanescu sebastian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 21 September 10 From: moreni / dambovita ![]() |
Multumesc pentru raspunsul prompt. Deci masina o sa iasa euro 2 la rar sau euro 2 este doar in baza de date renault?
This post has been edited by serbanescu sebastian: 8 Feb 2015, 17:38 |
--------------------
renault
scenic 1.6 16v
2001
- DB 09 SYE
|
|
espacern |
![]()
|
QUOTE(serbanescu sebastian @ 8 Feb 2015, 17:37) Deci masina o sa iasa euro 2 la rar La intrebarea asta doar RAR-ul stie raspunsul.....100%. |
--------------------
.
.
.
|
|
angy1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 8 December 10 From: Buzau ![]() |
Ceva detalii
VF1LBR7CF34908040 Multumesc mult |
--------------------
Renault
1.5Dci FIDJI 320000 Km
2005
|
|
espacern |
![]()
|
Am trimis detaliile pe PM.
Culoare Galben Taxi Turcia? Bizar nume de culoare! |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 06:26 |