Numar identificare autovehicul, Detalii pe baza VIN-ului
![]() ![]() ![]() |
Numar identificare autovehicul, Detalii pe baza VIN-ului
manu90 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 9 December 14 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2 Hatchback
2004
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
@manu90=Vezi PM-ul!
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
manu90 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 9 December 14 ![]() |
Multumesc din nou !
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 Hatchback
2004
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
Domnul espacern puteti sa imi dati detalii despre meganul cu seria de sasiu:
VF1LM1R0H38521884 - M-ar interesa mai ales numarul de airbaguri. multumesc! |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Am trimis PM!
|
--------------------
.
.
.
|
|
djnick77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 10 December 14 ![]() |
Rugaminte mare.. trebuie sa cumpar o masina,
ce imi poti spune despre urmatorul VIN: VF1BB0S0F20897690 ms. |
--------------------
renault
clio
99 rxe
|
|
espacern |
![]()
|
Nu pot...poate altcineva.
|
--------------------
.
.
.
|
|
djnick77 |
![]()
|
este un clio din 99. nu stiu ce cod de motor are..
Clio din 99, motor 1.4 8v, RXE This post has been edited by djnick77: 10 Dec 2014, 18:24 |
--------------------
renault
clio
99 rxe
|
|
Mirel.Stoian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 10 December 14 From: Bucuresti ![]() |
Buna seara.
As dori sa aflu daca cumva imi puteti transmite nr de km reali al seriei VF1BZ1G0644292019.Este vorba de un Renault Megane 3 1.5 DCI 110 CP din 12.2010, adus din Franta in luna august-septembrie( sa ma uit pe factura ).In bord imi arata ~120mii dar nu prea cred ca sunt reali. Am cumparat aceasta masina, am inmatriculat-o ( 60 E taxa fiind E5 ) si doresc sa stiu daca intr-adevar se pot verifica km ca sa stiu daca ii fac sau nu distributia.Francezii stiu de obicei ca reparatiile si le fac in reprezentanta ; n-am cartea de service a masinii. |
--------------------
Renault
Megane 3
2011 - 1.5 DCI 110 CP - Hatchback
|
|
espacern |
![]()
|
Informatii despre istoric service au caracter confidential....si se pot "divulga" doar proprietrului personal la reprezentanta.
|
--------------------
.
.
.
|
|
djnick77 |
![]()
|
Nu ma poti ajuta cu VIN? nu stiu ce cod de motor are pt stabilirea normei de poluare.
Te rog............ |
--------------------
renault
clio
99 rxe
|
|
espacern |
![]()
|
E2
|
--------------------
.
.
.
|
|
djnick77 |
![]()
|
Multumesc.
|
--------------------
renault
clio
99 rxe
|
|
espacern |
![]()
|
Ti-am trimis PM...vad ca la final ai reusit sa scrii corect cuvantul multumesc.
|
--------------------
.
.
.
|
|
djnick77 |
![]()
|
Esti tare! Multumesc de 1000 de ori!
|
--------------------
renault
clio
99 rxe
|
|
Mirel.Stoian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 10 December 14 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(espacern @ 10 Dec 2014, 18:30) Informatii despre istoric service au caracter confidential....si se pot "divulga" doar proprietrului personal la reprezentanta. Multumesc oricum.Am fost azi la Meridian din Berceni si am verificat masina si mi s-a adeverit de ceea ce imi era teama, ca are km da-ti inapoi.Nu sunt multi ( 30 mii ) insa ...asta e. O seara buna. |
--------------------
Renault
Megane 3
2011 - 1.5 DCI 110 CP - Hatchback
|
|
espacern |
![]()
|
Km total rulati se pot "citi" cu ajutor diagnoza...pentru cine stie unde sunt stocati.
Operatia asta se poate face cand se merge cu masina de cumparat la verificat erorii....daca se merge! |
--------------------
.
.
.
|
|
vioara |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 1 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Buna seara...daca se poate si pentru VF1K5680518572088. Ms.
|
--------------------
Renault
Clio 1.5
2006
|
|
espacern |
![]()
|
Am trimis PM.
|
--------------------
.
.
.
|
|
vioara |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 1 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Am primit PM...ms !
|
--------------------
Renault
Clio 1.5
2006
|
|
stanionjan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 226 Joined: 13 February 11 ![]() |
buna seara!pentru domnul espacern , stiu ca aveti un scenic pe gpl , sint pe cale de a cumpara si eu un scenic 2.0 l benzina+gpl , an f 2007 , am mai vb cu dumneavoastra pe forum , despre diverse pb.la meganul din semnatura(sunt gpl-ist cu state vechi , peste 170000 km
![]() |
--------------------
renault megane
brek
2000,1,6l-benzina
- IL-03-BYL
|
|
espacern |
![]()
|
Este un Scenic 2.0 CVA 2006 cu GPL aftermarket.
Am cateva masini cu GPL dar sunt cu instalatie de origine montate de fabrica Renault. |
--------------------
.
.
.
|
|
stanionjan |
![]()
|
intalatia este montata in ungaria , asa zice proprietarul , mai zice ca este f in 2007 , nu stiu ce sa cred ,cred ca ascunde ceva , ce parere aveti , daca nu va suparati!
|
--------------------
renault megane
brek
2000,1,6l-benzina
- IL-03-BYL
|
|
espacern |
![]()
|
Vanzatorul ascunde/omite ceva......dar cumparatorul trebuie sa caute/gaseasca tot adevarul.
Masina este fabricata in 11/2006 pentru Olanda si probabil pentru ca are motor benzina 2.0 si cutie automata s-a montat o instalatie GPL aftermarket. Trebuie verificat daca exista posibilitatea service in Romania pentru instalatia GPL montata....altfel e buna de demontat! |
--------------------
.
.
.
|
|
stanionjan |
![]()
|
am inteles ca ar fi ,,marini'' , ce ma ingrijoreaza este faptul ca nu se poate verifica km reali , si nici istoricol de service.
|
--------------------
renault megane
brek
2000,1,6l-benzina
- IL-03-BYL
|
|
espacern |
![]()
|
Se poate verifica orice la reprezentanta cu actele masinii....daca gasesti "bunavointa".
|
--------------------
.
.
.
|
|
stanionjan |
![]()
|
numai ca vinzatorul este o ,,ea'' , cind iam cerut seria de sasiu , ma intrebat pt ce , nu mi s-a parut ca ar avea ceva de ascuns , dar din ce imi spuneti dumneavoastra........
![]() 28 Dec 2014, 22:18: am sa-i cer istoricul masinii , sa vad daca il are , oricum cred ca femeile in materie de ,,inselatorie'' , sint mult mai abile decit noi barbatiii , iar daca vre sa te ,,faca'' o femeie te face ![]() 28 Dec 2014, 22:28: multumesc espacern , am sa te tin la curent , si sper sa ma ajuti sa iau o decizie corecta .(si eu as vrea sa pot cumpara un scenic cu gpl original , dar nici aftermarket , nu ma deranjeaza , pe megan am milano turceasca , eu imi procur filtrele , le schimb singur , asa ca ![]() This post has been edited by stanionjan: 28 Dec 2014, 22:28 |
--------------------
renault megane
brek
2000,1,6l-benzina
- IL-03-BYL
|
|
espacern |
![]()
|
Din pacate pentru tine cu altceva nu pot sa te ajut.....in afara de informatiile trimise.
Instalatiile aftermarket sunt problematice cand intervin defecte si nu exista service....nu cand totul functioneaza! De verificat si daca rezervorul GPL este in termenul de omologare(durata limitata cativa ani)....si daca este cazul sa fie acte doveditoare. |
--------------------
.
.
.
|
|
stanionjan |
![]()
|
zice ca instalatia gpl este montata anul trecut in ungaria , oricum eu am s-ai inlocuiesc rezervorul cu unul toroidal , in locasul rotii de rezerva.
|
--------------------
renault megane
brek
2000,1,6l-benzina
- IL-03-BYL
|
|
cristian.iliescu88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 5 October 14 From: Mioveni-Arges ![]() |
Salutare espacern.
Am un megane cu VIN: VF1LM1R0H38701207. Imi poti spune, daca se poate, tot ce se poate afla despre masina? Multumesc anticipat. This post has been edited by cristian.iliescu88: 29 Dec 2014, 15:39 |
--------------------
Renault
Megane Sedane 2.2 1.6 16V+GPL
11/2007 Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 01:59 |