Problema instalatie electrica stop/imobilaizer
![]() ![]() ![]() |
Problema instalatie electrica stop/imobilaizer
fsilviu86 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 12 April 10 From: Buzau ![]() |
|
||
--------------------
Renault
clio
- BZ 05 LDT
2005
|
|||
pepelutza |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 463 Joined: 17 November 10 From: brasov ![]() |
Vezi ca dupa ce scrii ai posibilitatea sa corectezi textul cu <<edit>>, asta daca ne respecti cat de cat.
|
--------------------
Renault
Clio 3
- BV-10---S
2007 , dynamique 1,6 , 16v 110 CP
|
|
fsilviu86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 12 April 10 From: Buzau ![]() |
scz pepelutza da am postat de pe telefon cand ajung acasa la un pc o sa corectez
|
--------------------
Renault
clio
- BZ 05 LDT
2005
|
|
Val3ntin0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 8 September 11 From: Ploiesti ![]() |
""am o problema de ceva timp, cand calc frana sau semnalizez nu conteaza pe ce parte, se aprinde in bord martorul de la ceatza de pe spate""
Am avut si eu problema asta o perioada, si au umblat baietii la service la stopul in cauza, la legaturi acolo.. le-au curatat, nu stiu sa iti explic exact ce a facut baiatul acolo, dar s-a rezolvat problema umbland la stopul cu ceata, la mufele acelea care intra in el.. La mine se aprindea in bord martorul de la ceatza de pe spate, dar cu o intensitate slaba, atunci cand calcam frana. |
--------------------
Renault
Clio Expression 2004~1.4 /
Megane 2007~1.6 16v 82kv
|
|
fsilviu86 |
![]()
|
o sa umblu si eu zilele astea dar si cu mufele scoase de la stopuri tot mi se aprinde becul de ceata de pe spate. dec eu cred ca nu este de acolo....
|
--------------------
Renault
clio
- BZ 05 LDT
2005
|
|
alexme24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 780 Joined: 23 September 09 ![]() |
Si eu am patit la fel ca Val3ntin0. La apasare de frana se aprindea usor de tot pt f putin timp in bord ceata, nu si becul in spate. AM scos mufele , am dat cu wd40 si pe mufa si pe firul de pe caroserie si problema a disparut.
|
--------------------
Renault/Honda
Clio 2/ Accord
2004/2008 Clio 2/Accord/Civic , 2004/2008/2008 1.5 dci / 2.4 VTEC / 1.8 VTEC
|
|
fsilviu86 |
![]()
|
a, scos mufele am curata, si tot degeaba la fel face ba chiar uneori mi se aprind avariile cand calc frana, am luat instalatia care vine in spate de sub bord pana in spate si este buna, nu am scurt am masurat fiecare fir. daca scot stopurile de pe spate nu mai face, dar numai daca le scot pe amandoua., dati-mi o idee de pe unde ar putea fi, nu prea vreau sa ma duc la un servici momentan ca nu dispun de bani foarte multi, iar in ct daca te vad cu alt nr decat de ct te ard de te rup, am experienta de anul trecut cand mia picat alternatorul si ma costat schimbarea rotorului 1000 lei cu manopera cu tot, in cazul in care in buzau de unde sunt eu ma costa rotorul 380 valeo si manopera 200.
|
--------------------
Renault
clio
- BZ 05 LDT
2005
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Incearca sa strangi mufele pentru pini.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 12:22 |