Problema zgomot exterior la usa/geam
![]() ![]() ![]() |
Problema zgomot exterior la usa/geam
reno_meg |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 28 August 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6
2005
|
|||
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
De la chedere ai zgomotul ala de vant. Singura solutie e inlocuirea acestora.
La mine se aude mai tare pe spate stanga. Acolo chederul e putin rupt pe cantul usii. Am incercat eu sa-l lipesc, dar nu rezolv decat temporar problema. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Mihailean90 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 26 June 12 ![]() |
Eu am schimbat si chedere si tot se aude zici ca am geamu deschis asa enervat e a mai intalnit cineva problema asta si a rezolvato? La mine cand am viteza mare se aude vantu in masina si pun mana pe butoanele de comanda a geamurilor si simt curent pe unde poate intra??? M-am saturat cat de zgomotoasa in interior e multumesc
|
--------------------
Renault
Megane ii
2006 1.9 dci
|
|
bogdannicusor83 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 2 October 12 ![]() |
Si eu am aceeasi problema, suiera la viteza...
M-am uit pe la chedere, pareau inregula, le-am uns cu silicon si degeaba. Dupa ce am mers pe un drum de tara si masina s-a prafuit bine am vazut pe fata unde in dreptul bordului un firicel de praf pe cheder, dar suieratul mi se pare ca se aude de pe spate. Eu banuiesc chederele de la geamurile laterale spate. Cum verificam care este? |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Break
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 09:27 |