Abonament IDM CLUB, pentru cine vrea sa treaca iarna mai usor
![]() ![]() ![]() |
Abonament IDM CLUB, pentru cine vrea sa treaca iarna mai usor
Zetu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
|
||
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|||
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Miroase puternic a reclama, nu e locul potrivit pentru asa ceva
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
eu cred doar ca zetu mai vrea inca 9 prieteni ca sa beneficieze de reducere si nu imi pare deloc a reclama
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
hack nu e reclama... si eu am facut la fel asta primavara cand am vrut sa ma inscriu la ei... am fost un grup de 10 persoane
colegu zetu...din pacate eu am renuntat la ei pt ca au inchus drumul de la orhideea si sa ajungi de la victorie in semanatoarea...dai pe motorina cat nu face si stai si cel putin o ora in trafic...... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Mie asa mi s-a parut
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
+1 de la mine
Inca 8.. cine mai se baga..? |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
Zetu |
![]()
|
Ca sa fiu sincer, eu am deja abonament la ei, insa as mai avea cativa prieteni interesati si cred ca ar fi avantajos pentru toata lumea sa aiba reducere aproape 2 milioane. Din pacate nu primesc bani de la IDM pentru treaba asta ..:-)
|
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Pe-acolo venea pe vremuri și prințesa lui Băse, parlamentăreasa europeană, să-și modeleze mușchiuleții. Ce distracție era cînd se chinuia să-și scoată treisuteșaptele din curte din cinci-șase-șapte mișcări, și cum se mai supăra mititica de ea pe paznic că nu-i rezervase și ei un locșor de parcare...
![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Nu stiati voi ce personalitate va ajunge! Daca stiati sareati si mutati masina!
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
2005/1598 cmc 1,6 16 V
- Nr. de SV Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
Zetu |
![]()
|
Si acum mai vine, dar cu range roveru..
|
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Si isi "croieste" drum?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Da, cred ca da cu capul inainte sau isi trimite bodygardul ca astia de origini ancestrale sunt prea inteligenti. Si isi tuguia buzele in oglinda la antranament?
![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
2005/1598 cmc 1,6 16 V
- Nr. de SV Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
jack |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 4 January 06 From: London ![]() |
Zetu, eu zic sa intrebi la IDM daca mai e valabila oferta cu 10 persoane...
Au incercat niste prieteni acum ceva timp si nu a mers. E valabila cea cu 2 persoane din ce stiu eu. |
--------------------
Vauxhall
Astra
2004 SRI
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE Si isi tuguia buzele in oglinda la antranament? ![]() Nu știu, că eu nu mergeam la antrenament, eu stăteam în parcare și-mi așteptam soția. Astfel, aveam întotdeauna loc în față la spectacolul oferit de sosirea sau plecarea prințesei. Doar floricelele și paharul de Cola îmi mai lipseau. ![]() Altă distracție era cînd bietul portar îi făcea totuși hatîrul și punea o tablă ca să-i rezerve un loc, dar onor Bășineasca parca pe locul de alături (unde mai parca și strîmb) pentru că-i era lene să-și dea fundul jos din treisuteșapte și să mute tabla. ![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
diana_000 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 9 November 09 ![]() |
Noi suntem deja 8 pentru abonament. Pe cei care mai vor ii rog sa imi trimita mesaj.
|
--------------------
-
-
-
|
|
samox |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 12 November 09 ![]() |
salut am gasit discutia asta din dorinta de a imi face si eu un abonament la idm club daca diana_000 spui ca deja sunteti 8 ,ma inscriu si eu asa suntem 9 ,deci mai asteptam unul ,apropo cum ne contactam sa mergem toti acolo? astept raspuns
![]() This post has been edited by samox: 12 Nov 2009, 11:57 |
--------------------
dacia
logan
2008
|
|
diana_000 |
![]()
|
buna samox. Te voi contacta atunci cand voi gasi inca un doritor, ca sa fie grupul complet. Pana acum suntem 9 si sper sa nu renunte nici unul. Daca pana se iveste si cel de-al 10-lea te hotarasti sa ti-l faci fara grup sau daca renunti (nu mi-ar conveni nici una din variante...m-am straduit mul timp ca sa adun oamenii), te rog lasi un raspuns pe acelasi topic. :-)
This post has been edited by diana_000: 12 Nov 2009, 14:40 |
--------------------
-
-
-
|
|
samox |
![]()
|
nu nu am sa va dezamagesc, astept sa vina si al-10-lea dar sper sa vina cat mai curand ,pt. ca dupa asta ma uitam si eu pe net un grup care vor sa se inscrie la idm club , nu de alta dar 720 ron este prea mult pt. mine asa ca am sa astept sa platesc doar jumatate prin grup ,te rog sa ma tii la curent pe mail. thx
|
--------------------
dacia
logan
2008
|
|
diana_000 |
![]()
|
buna, samox ... ti-am trimis si pe mail data si ora de intalnire..si o scriu si aici: luni , 23.11.2009 intre 6:30 si 7:00 acolo la club idm...da-mi un semn de viata
|
--------------------
-
-
-
|
|
und3ad |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 28 March 09 ![]() |
v-ati facut deja?
|
--------------------
nu am
nu am
nu am
- B12xxx
|
|
EdyB |
![]()
|
![]() Reno-watt! Group: Members Posts: 462 Joined: 21 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Ce bine ca acum am vazut si eu topicul
![]() Mai exista oferta pentru grupuri de 10+ oameni? Mai sus, zicea jack ca la un moment dat nu mai era valabil... Daca mai sunt si alti doritori si se mai poate, sa incercam sa formam inca un grup. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 2
2000 Expression 1.4 8V 75CP - 50 000 km
|
|
samox |
![]()
|
salut EdyB grupul de 10+ persoane a fost facut si chiar sau facut abonamentele , puteti si voi sa incepeti alt grup de 10+ , abonamentul pt. grup costa 360 ron persoana noi am fost seara 23.11.2009 pe la ora 19 si chiar a fost ok ,super de treaba baieti de acolo. SUCCES!!
This post has been edited by samox: 1 Dec 2009, 10:07 |
--------------------
dacia
logan
2008
|
|
und3ad |
![]()
|
daca se formeaza un grup nou.. ma bag si eu...
1 Dec 2009, 11:28: EdyB... daca mai esti interesat... contacteaza-ma pe yahoo: raul_alexandru2002 . Incerc eu sa fac grupul de 10... am mai gasit niste oameni... This post has been edited by und3ad: 1 Dec 2009, 11:28 |
--------------------
nu am
nu am
nu am
- B12xxx
|
|
EdyB |
![]()
|
![]() Reno-watt! Group: Members Posts: 462 Joined: 21 February 07 From: Bucuresti ![]() |
@samox: Merci de feedback. Daca ai apucat sa faci 1-2 reprize, care este impresia ta de ansamblu?
@und3ad: Te-am adaugat. Cand ne strangem, da un semn. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 2
|
|
EdyB |
![]()
|
Mai e careva interesat?
@und3ad: ce se mai aude? |
--------------------
Renault
Clio Symbol 2
|
|
und3ad |
![]()
|
mai trebuie sa ne mai strangem...
am vorbit cu cineva si cica e acces la bazinul mare inca de la inceput... |
--------------------
nu am
nu am
nu am
- B12xxx
|
|
und3ad |
![]()
|
up...
|
--------------------
nu am
nu am
nu am
- B12xxx
|
|
Zetu |
![]()
|
De cat este grupul? Am si eu o prietena care vrea sa-si faca.
|
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
EdyB |
![]()
|
Eu inca sunt in asteptare...
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 2
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
m-as baga si eu
ce costuri ar fi de persoana? |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 14:42 |