Problema electrica Scenic
![]() ![]() ![]() |
Problema electrica Scenic
butu16 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 1 November 12 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic 2
2004
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Ce motorizare?
Pe borna + mai sunt ceva sigurante.....speciale. Dar pare altceva de prin UCH.....de verificat. @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
butu16 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 1 November 12 From: bucuresti ![]() |
Motorul este 1.6 16 v.
Am vazut si acele sigurante de pe borna plus, dar nu am avut un aparat de masurat, asa ca am facut o punte cu un fir intre cele doua extremitati ele sigurantelor. La cele doua sigurante mici nu s-a intamplat nimic, iar la cea mare a facut scantei... o fii normal? Sa fie de acolo problema? <span class='edit'>2 Nov 2012, 07:50:</span> Am reusit sa verific sigurantele de la borna plus. Siguranta mare arsa: la ea sunt legati doi papuci, unul cu un fir si celalalt cu doua fire. Cel cu doua fire este in scurt, are cineva idee unde merg cele doua fire? ![]() This post has been edited by butu16: 2 Nov 2012, 07:52 |
--------------------
Renault
Scenic 2
2004
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu mai bine incerci sa schimbi siguranta?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
butu16 |
![]()
|
Siguranta o schimb, dar tinand cont ca am scurt pe papucul cu doua fire, nu se va arde din nou??
Cred ca mai intai ar trebui sa gasesc cauza scurtului, nu? Ai idee unde as putea cauta??? Unde duc cele doua fire? |
--------------------
Renault
Scenic 2
2004
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Se duc direct in UCH...dupa cum poti sa vezi si tu.
@+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
QUOTE(butu16 @ 2 Nov 2012, 07:56) Cred ca mai intai ar trebui sa gasesc cauza scurtului, nu? Bineinteles. Dar daca scurtul e in UCH e naspa rau. Poate ai noroc totusi si e doar izolatia roasa si face masa pe undeva. Spor la treaba. |
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
butu16 |
![]()
|
Nu am reușit sa mai verific nimic la masina din cauza timpului.
Acest UCH se poate verifica cumva ? dacă da, stie cineva cum? Multumesc! 3 Nov 2012, 17:21: Am mai umblat un pic pe la masina. Am constatat ca unul din cele doua fire duce la alternator si celalalt undeva in spatele motorului intre evacuare si motor. Acesta sa duca cumva la electromotor? Cum se poate demonta electromotorul de pe masina, ca am vazut ca spatiu nu prea este. 4 Nov 2012, 00:13: Nu stie nimeni? ![]() This post has been edited by butu16: 4 Nov 2012, 00:13 |
--------------------
Renault
Scenic 2
2004
|
|
butu16 |
![]()
|
gata, am rezolvat problema
![]() Va mulțumesc. |
--------------------
Renault
Scenic 2
2004
|
|
danirenault |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 7 November 12 ![]() |
buna salutare sunt nou p forum am o problema daca pot sa i zic asa...langa volan in stanga se aprinde un beculet verde in forma de semnul exclamarii cu o codita orientata spre stanga ce de obicei nu era aprins si asa ramane aprins se stinge dar rar e o problema sau e normal?
7 Nov 2012, 02:12: datimi un mail care ma poate ajuta vj_dany2006@yahoo.com multumesc ff mult! This post has been edited by danirenault: 7 Nov 2012, 02:12 |
--------------------
renault
scenic
- SB10KNY
1998 monovolum
|
|
butu16 |
![]()
|
Nu știu la ce beculet te referi. Daca poți, pune o poza cu problema descrisa de tine.
|
--------------------
Renault
Scenic 2
2004
|
|
ioan-57 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 16 October 11 ![]() |
Am și eu un scenic dti 1,9,iar când apăs pedala de frână uneori mi se luminează bordul fără poziția aprisă.Știe cine va ce ar putea fi.Mulțumesc
|
--------------------
renault
scenic
2001 1,9 dti
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Cauta pe forum. Problema e de la unul dintre stopuri.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th August 2025 - 19:56 |