Potrivire jante, pe megane 1
![]() ![]() ![]() |
Potrivire jante, pe megane 1
sorin1983 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.639 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|||
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.904 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Mai bine iei jenti de tabla pentru iarna, sunt mult mai recomandabile...si cred ca iesi si mai ieftin. Daca vrei de Logan, tre sa pui distantiere pe fata, ca altfel bat in etrieri...
|
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.639 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
am ocazia sa le iau la pret de table... de aia ma intereseaza... pe logan e et50 si ala atinge pe fata, et43 de la ph2 nu mai atinge... ma interesa daca stie cineva cum e cu et35 daca imi va atinge pe spate mai exact in marginea de la aripa...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
kontrast |
![]()
|
![]() Kontrast Group: Members Posts: 180 Joined: 12 February 09 From: Oradea ![]() |
Am luat o janta noua de tabla cu ET43 si tot atinge în etrier. Deci nu conteza doar offsetul. De logan merg perfect dar doar pe spate. Am megane 1 dti din 2001.
|
--------------------
Renault
Kadjar
2019 1.33 Tce -140 - ZEN + R-Link
|
|
wasyloiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 4 August 09 From: PLOIESTI/PRAHOVA ![]() |
Salut!
Am un megane 1 din 2003 si i-am montat jante de tabla de logan. Nu am absolut nici-o problema sa atinga de etrier sau mai stiu eu ce... |
--------------------
RENAULT
MEGANE 1
2003 1.9 dci 102 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 03:59 |