Usi inghetate., Nu se deschide niciuna cand este ger.
![]() ![]() ![]() |
Usi inghetate., Nu se deschide niciuna cand este ger.
Teo2002 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 23 December 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
laguna1
- nt-07-yds
2000 alize
|
|||
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
intra umezeala si ingheata chederele.
se trateaza cu un sparay de dezghetat (sau pulverizator), dai usor pe conturul chederului si astepti sa se dezghete. se intampla ori de la conditii meteo naspa (ploaie / gheata / zapada care se topeste si ingheata iar), ori sunt chedere putin obosite si intra apa in ele. as merge pe prima varianta. sa tratezi problema....nu stiu ce sa zic. sa tratezi efectele sunt solutii la sticla de 0.7 / 1.0 L cu pulcerizator pentru dezghetat geam etc. functioneaza. atata doar sa nu le lasi in masina, ca daca esti incuiat pe dinafara nu te ajuta cu nimic in masina. ice-breaker.jpg iote |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
mugur_mugurel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 389 Joined: 20 December 11 ![]() |
Eventual poti incerca si cu antigel daca ai, imbibi carpa in antigel si dai pe chedere.
|
--------------------
Renault
Laguna III
2008 2.0 150 cp fara dpf
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
ce face antigelul? (la cheder adica?)
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Le face muci, ca-i cauciuc.
Recomandarea mea, folosita de-a lungul anilor de la multe masini: glicerina (de la farmacie). Se ia un tampon de vata, se imbiba in glicerina si se da pe chedere. O alta varianta e sa te duci la un centru de termopane si sa ceri solutie pentru regenerare garnituri. Este minunata. |
--------------------
Renault
Laguna 2
- B-33-RTN
2002 Privilege 3.0 V6 CVA Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 22:36 |