baterie pentru cartela, unde pot gasi
![]() ![]() ![]() |
baterie pentru cartela, unde pot gasi
andreyush25 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 16 January 13 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2
2004 1.9 dci
|
|||
sergiu23 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 29 January 11 From: Timisoara ![]() |
Salut. Trebuie o baterie CR 1620 de 3V, asa scrie pe ea.
|
--------------------
Renault
Laguna
- TM 57 LIV
2004, Dynamic 1.9 dci 120 CP
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Eu stiu ca e CR2025. La Laguna II phase II asa e. Se gasesc cam peste tot pe unde se vand baterii de ceas.
This post has been edited by gabizegrean: 16 Jan 2013, 22:32 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
mergi cu cartela la tine ( cu bateria veche inauntru), ai sa gasesti la orice alimentara semi decenta.
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
Laguna 2 faza 1 este CR 1620 3V.
Am dat pe ea 10 lei in luna Noiembrie/Decembrie luata din Mall Timisoara. This post has been edited by Yutcaru: 17 Jan 2013, 12:14 |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
- TM 24 GBY
2001 Expression
|
|
andreyush25 |
![]()
|
salut. multumesc mult pentru pareri si opinii
![]() |
--------------------
renault
laguna 2
2004 1.9 dci
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(andreyush25 @ 17 Jan 2013, 21:35) mai exista cumva vreo posibilitate de blocare a usilor si portbagajului in afara de utilizarea cartelei? Bagi cartela in buzunar-IMPORTANT! Deschizi o usa din spate si apesi pe butonul de inchidere/deschidere de pe cotiera. Se incuie toate usile si apoi poti sa trantesti usa. Verifica daca poti sa deschizi usa soferului cu cheia din cartela...prima data. @+ This post has been edited by espacern: 17 Jan 2013, 20:44 |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
andreyush25 |
![]()
|
daa.. dar problema la masina mea este ca volanul este pe dreapta si fiind pe dreapta locul pentru cheie este pe stanga adica pe partea pasagerului.cand bag cheia in usa se inchide doar usa in care bag cheia, celalalte nu
|
--------------------
renault
laguna 2
2004 1.9 dci
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Bagi cheia deschizi usa si apesi pe butonul de pe consola care deschide/inchide si se actioneaza la toate usile....intelegi?
E simplu nu? @+ |
--------------------
.
.
- .
|
|
andreyush25 |
![]()
|
daa.. e simplu
![]() |
--------------------
renault
laguna 2
2004 1.9 dci
|
|
espacern |
![]()
|
Deschizi o usa cu cheia si restul le deschizi din buton....pentru deschidere.
Prin usa din spate apesi pe buton si inchizi usile....pentru inchidere. Daca poate altcineva sa-ti explice mai simplu sa intelegi si tu....VA ROG! @+ |
--------------------
.
.
- .
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Pai si ce e asa greu? Te urci in masina, apesi pe butonul ala, se incuie usile, te dai jos si o incui manual pe cea de la sofer.
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
andreyush25 |
![]()
|
multumesc mult dragi posesori de renault
![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna 2
2004 1.9 dci
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
Pana rezolvi cartela, scoate becul de jos din portiera soferului (sau cea care se poate deschide manual). In acest fel poti incuia toate portierele din interior si apoi incui si portiera de pe care ai scos becul. Daca scoti acel bec, teoretic, uch nu mai recunoaste daca ai portiera deschisa/inchisa, si nu le mai descuie si pe restul atunci cand o deschizi pentru a iesi din masina. Bafta
This post has been edited by gsalexandru: 18 Jan 2013, 08:53 |
--------------------
renault
laguna 2
- sv-07-xjr
2001 1.9 dci expression Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
andreyush25 |
![]()
|
am scos becul din usa soferului, dar la fel. cred ca senzorul nu este in acel bec
![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna 2
2004 1.9 dci
|
|
espacern |
![]()
|
URA Bravo!
Nu pot sa-ti spun cat de bucuros sunt eu de reusita ta. Dupa cateva postari explicative i-mi luasem adio ca intelegi...dar se pare ca nu-i asa. Repara totusi cartela aia sa functioneze ca metoda asta e doar asa de depanare.....rapida. @+ |
--------------------
.
.
- .
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 13:38 |