Noul Opel Corsa, primavara 2006
![]() ![]() ![]() |
Noul Opel Corsa, primavara 2006
Smudo |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|||
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Frumos cabrio-ul (daca o sa ramina asa), mai ales umflaturile alea pe aripi deasupra de roti il fac sa aduca a muscle-car vechi. Ala albastru si cel gri mi se par chiar nasoale, pacat ca nu au pastrat farurile de pe Astra H, pe care am vazut ca le-au extins la aproape toata gama lor. Astea sint pozele finale? Asa o sa ramina pina la urma?
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
QUOTE(Vlad Georgescu @ 1 Sep 2005, 20:56) E extraordinar de urita si i-au pus si banda cromata oripilanta tip Vitan-Birzesti, cum spunea cineva de pe forum. Nu stiu de ce dar mi se pare ca se tinde spre masini din ce in ce mai urite, iar culoarea argintiu-cromat-de-proasta-calitate e din ce in ce mai la moda - apare si la multe telefoane Nokia noi. Inca ceva legat de VW - se pare ca pe noul Passat radio-CD-ul e complet incastrat in bord si ca nu se poate inlocui cu altceva, iar VW pur si simplu NU ofera optiunea de MP3 player. Daca e intr-adevar asa si nu am auzit eu gresit, atunci e o dovada de pura timpenie... ma uit eu la alta poza ?ca nu vad nici o banda cromata?......cat despre masini din ce in ce mai urate.....cu siguranta va arata mai bine decat actuala corsa,....facelift-ul de la vectra....cu siguranta nu o face mai urata decat era....asta ca sa nu-mi aduc aminte de modelele vechi ![]() |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
QUOTE(Smudo @ 17 Dec 2005, 06:49) Frumos cabrio-ul (daca o sa ramina asa), mai ales umflaturile alea pe aripi deasupra de roti il fac sa aduca a muscle-car vechi. Ala albastru si cel gri mi se par chiar nasoale, pacat ca nu au pastrat farurile de pe Astra H, pe care am vazut ca le-au extins la aproape toata gama lor. Astea sint pozele finale? Asa o sa ramina pina la urma? cea albastra e o imagine modelata pe fiat punto....urmatoarea pe astra...si tot asa.....pozele astea ,,facute,, sunt bune doar sa-ti stimuleze imaginatia si nu arata viitorul |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 09:06 |