Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Noul Opel Corsa, primavara 2006

Smudo
post 17 Sep 2005, 23:57
Post #31

Membru autentic

Group: Members

QUOTE(Lexy @ 15 Sep 2005, 08:36)
Ca pararlela:
... daca te uiti la golf 1-5 o sa vezi intradevar o evolutie dar s-a pastrat aceeasi lini si caracter. Insa daca te uiti la Altea,Leonul nou deja se observa aceasta tendinta spre sf de care ziceam mai sus....
*

Lexy, parerea mea e ca ultimul golf adevarat scos pe piata e golf 2. 3-ul e (parerea mea) o skoda mai bunicica. 4-ul se apropie putin de ce insemna "golf". 5-ul m-a speriat cind l-am vazut prima data. Ala nu mai arata a masina nemteasca, ci mai mult a masina coreeana. Clientii din Germania se cam simt oarecum "inselati" de golf 5, si-a pierdut caracterul de masina nemteasca. Sint oameni care toata viata conduc aceeasi marca de masina, si o masina ca 5-ul ii dezamageste, pentru ca sint oameni care poate si-au luat permisul pe golf 1, deci au inceput sa "traiasca" odata cu modelul ala. Ca si info, in Germania 5-ul are probleme destul de mari la vinzare, adica e cu mult sub asteptari. Poate unul din motive e si designul. Opelul cel putin incearca sa se mentina in standardele lui, si sa ramina la formele traditionale ale unei masini nemtesti. Am vorbit doar de design, pentru ca la o masina mai intai vezi caroseria si abia pe urma ce e inauntru.
Azi am trait o mare dezamagire la opel: am fost sa vad noul opel signum, si era unul negru superb (dar exagerat de scump pentru un opel 37.000 €)... si capota de la motor nu era bine montata, adica arata ca si cum masina ar fi avut un accident, a fost reparata si reparata prost rau de tot. Stiam ca la opel chestia cu finisarile e boala de mai demult, dar credeam ca au rezolvat si problema asta. Sfat pentru potentialii clienti de opel: puricare super atenta a masinii si mare atentie la detalii, pentru ca se pot ivi surprize neplacute. Prin "puricare" inteleg (parerea mea de profan) mersul efectiv cu degetele pe imbinari, adica aripi si capota de la motor, aripile de la rotile spate, usi fata si aripi, capota portbagaj, etc. Poate m-oi fi speriat eu aiurea si asta e un caz de 1 la 1000, dar am fost dezamagit...sad.gif.
In rest, noul Corsa e frumos, ceva mai frumos decit Fiesta, Polo cam greu sa intre in discutie, Opelul a rezolvat problemele cu tabla, motoarele sint bune, firma incepe sa mearga bine iar dupa ce citiva ani a mers doar in pierdere. Daca totusi ar fi sa-mi iau masina noua, m-as gindi de 2 ori inainte sa merg la Opel.

--------------------
x x - X
Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
madalina
post 17 Dec 2005, 02:37
Post #32

Membru autentic

From: Bucuresti

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
Smudo
post 17 Dec 2005, 02:49
Post #33

Membru autentic

Frumos cabrio-ul (daca o sa ramina asa), mai ales umflaturile alea pe aripi deasupra de roti il fac sa aduca a muscle-car vechi. Ala albastru si cel gri mi se par chiar nasoale, pacat ca nu au pastrat farurile de pe Astra H, pe care am vazut ca le-au extins la aproape toata gama lor. Astea sint pozele finale? Asa o sa ramina pina la urma?

--------------------
x x - X
Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
+
Arhimede
post 17 Dec 2005, 03:10
Post #34

Membru inferior, lung si tare

QUOTE(Vlad Georgescu @ 1 Sep 2005, 20:56)
E extraordinar de urita si i-au pus si banda cromata oripilanta tip Vitan-Birzesti, cum spunea cineva de pe forum.

Nu stiu de ce dar mi se pare ca se tinde spre masini din ce in ce mai urite, iar culoarea argintiu-cromat-de-proasta-calitate e din ce in ce mai la moda - apare si la multe telefoane Nokia noi.

Inca ceva legat de VW - se pare ca pe noul Passat radio-CD-ul e complet incastrat in bord si ca nu se poate inlocui cu altceva, iar VW pur si simplu NU ofera optiunea de MP3 player. Daca e intr-adevar asa si nu am auzit eu gresit, atunci e o dovada de pura timpenie...
*

ma uit eu la alta poza ?ca nu vad nici o banda cromata?......cat despre masini din ce in ce mai urate.....cu siguranta va arata mai bine decat actuala corsa,....facelift-ul de la vectra....cu siguranta nu o face mai urata decat era....asta ca sa nu-mi aduc aminte de modelele vechi wacko.gif zafira e urata?....dar interioarele?..sunt mai urate? nu cred........

--------------------
dacia lgn 2005 Ambition
0% avertisment=0% divertisment
+
Arhimede
post 17 Dec 2005, 03:14
Post #35

Membru inferior, lung si tare

QUOTE(Smudo @ 17 Dec 2005, 06:49)
Frumos cabrio-ul (daca o sa ramina asa), mai ales umflaturile alea pe aripi deasupra de roti il fac sa aduca a muscle-car vechi. Ala albastru si cel gri mi se par chiar nasoale, pacat ca nu au pastrat farurile de pe Astra H, pe care am vazut ca le-au extins la aproape toata gama lor. Astea sint pozele finale? Asa o sa ramina pina la urma?
*

cea albastra e o imagine modelata pe fiat punto....urmatoarea pe astra...si tot asa.....pozele astea ,,facute,, sunt bune doar sa-ti stimuleze imaginatia si nu arata viitorul

--------------------
dacia lgn 2005 Ambition
0% avertisment=0% divertisment
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 09:06
Dacia