Conectare mouse si tastatura la tableta
![]() ![]() ![]() |
Conectare mouse si tastatura la tableta
bz_26_zzz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) c897c9971f11d51aae9109ce065a2b05_1750893_700_700.jpg ( Size: 109.55k ) Number of downloads: 3249 |
||
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|||
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
hub usb http://www.pcgarage.ro/hub-uri-usb/
Eu te sfatuiesc sa iei unul cu alimentare externa, majoritatea tabletelor vad doar primul device conectat pe acel port. Trebuie sa vezi daca tableta este sau nu limitata din cauza softului sau din cauza curentului/consumului maxim suportat pe portul usb Si verifica existenta cablului OTG in pachet atunci cand cumperi tableta. http://www.solomobiles.ro/cablu-otg-mini-u...detalii-68.html This post has been edited by Tamango: 11 Jan 2013, 20:58 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Mai bine iei un combo mouse & kbd cu un singur receiver.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Mare lucru sa poti instala kitul respectiv pe o tableta...
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
De ce sa nu mearga? Am conectat pe rand un mouse si o tastatura la tableta, dar pe amandoua odata nu am incercat. O sa cumpar un kit cu tastatura si mouse si sigur va merge. Multumesc inca odata pentru idee. Nu m-am gandit la varianta aceasta.
|
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Pe S3 merge.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Merge, cum sa nu mearga ? Numai ca e o singura problema: tableta nu va inlocui niciodata un laptop si m-am convins singur dupa ce am bagat o gramada de bani in tableta si accesorii. Acum o folosesc doar sa citesc stiri pe buda
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
Scopul nu este sa inlocuiesc laptopul, ci sa scap de touchscreen atunci cand stau pe net. Imi e mai usor cu mouse-ul.
|
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
2 device-uri la rand gen tastatura si mouse sau mouse si hdd extern nu mi-au mers pe s2, one x, pe o tableta coby deci poate nu o sa mearga nici pe tableta ta...
conectorul usb in general e single mode |
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 13:30 |