Probleme Ambreiaj ?, Simptome patinare
![]() ![]() ![]() |
Probleme Ambreiaj ?, Simptome patinare
irinel75 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 17 June 02 From: VASLUI ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- VS-58-KNX
2006 MEGANE SEDAN 2 / 1.5 dci 102CP
|
|||
supremeon |
![]()
|
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... ![]() |
Eu pot sa fac asa cu cauciucurile de iarna, daca este zapada topita si inghetata pe jos... adica gheata sau polei inghetat...
|
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
- pur pretutindeni!
primavara cu verde crud si albastru
|
|
irinel75 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 17 June 02 From: VASLUI ![]() |
QUOTE(supremeon @ 12 Jan 2013, 18:24) Eu pot sa fac asa cu cauciucurile de iarna, daca este zapada topita si inghetata pe jos... adica gheata sau polei inghetat... merci de raspuns dar am uitat sa mentionez ca eram pe carosabil uscat... clar e o patinare a ambreiajului dar de ce la trepte superioare ??? rog inchiderea topicului, am gasit un topic cu aceleasi simptome " supraturare motor " va multumesc .... This post has been edited by irinel75: 12 Jan 2013, 18:59 |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- VS-58-KNX
2006 MEGANE SEDAN 2 / 1.5 dci 102CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 07:25 |