Fisa reglaj directie, e OK ?, fisa "analize medicale" dupa reglaj directie
![]() ![]() ![]() |
Fisa reglaj directie, e OK ?, fisa "analize medicale" dupa reglaj directie
luciank |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 5 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane 1
Hatchback
1999 1.6 16V RXE
|
|||
iDoctor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.062 Joined: 12 October 13 ![]() |
valori finale mai proaste decat inainte .
|
--------------------
Renault
Megane
- B-02-TYM
2011 / 150 hp Nu mai am rabdare pentru prosti , ca este prea multi . dar multi .
|
|
eviltuning |
![]()
|
![]() 峠ドライバ Group: Members Posts: 494 Joined: 28 November 10 From: Brasov ![]() |
Iar pe spate caderea aia, nu stiu ce sa zic.Ori a avut accident masina ori are service-ul aparatura proasta
|
--------------------
Renault
Megane 99' 2.o 16s RXE /
- BV 99 EVL
Laguna 08' 2.0 16v TCe GT
|
|
luciank |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 5 April 07 ![]() |
QUOTE(iDoctor @ 1 Nov 2014, 08:06) Asa mi se pare si mie ! ![]() QUOTE(eviltuning @ 1 Nov 2014, 12:41) Iar pe spate caderea aia, nu stiu ce sa zic.Ori a avut accident masina ori are service-ul aparatura proasta Nu cred ca a avut accident serios. In afara de aripa stanga fata care e usor indoita, tablaraia arata ca noua scoasa din fabrica, mai ales in zona din spate: haion, portbagaj, oala roata de rezerva, etc. Asa ca, in afara de faptul ca volanul a revenit la pozitia normala, oricum nu ma deranja ca era usor inclinat la mersul inainte, nici un beneficiu ! This post has been edited by luciank: 1 Nov 2014, 13:23 |
--------------------
Renault Megane 1
Hatchback
1999 1.6 16V RXE
|
|
iDoctor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.062 Joined: 12 October 13 ![]() |
sa-ti dea banii inapoi si mergi la un service adevarat , ori mergi cu hartia aia la RAR si fa o reclamatie ca ei le da autorizatie .
|
--------------------
Renault
Megane
- B-02-TYM
2011 / 150 hp Nu mai am rabdare pentru prosti , ca este prea multi . dar multi .
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 03:15 |