Diagnoza, Traducere diagnoza,probleme consum
![]() ![]() ![]() |
Diagnoza, Traducere diagnoza,probleme consum
sorin_faur |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 3 October 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
1994
|
|||
Monaco |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 14 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Mie mi se pare normal consumul pe care il ai, sau tu sperai la un consum de diesel sau TFSI ?
|
--------------------
Renault
Laguna
1999 Ph2 Concorde
|
|
sorin_faur |
![]()
|
In oras mers normal nu mii se pare normal 16% la motor de 1.8, mai am prieteni care au acelasi model paote un an 2 diferetna si undeva la 10 oras mers normal si 7-8% max afara.......Daca era BMW mai intelegeam, plus de asta daca chiar o calci nici nu are putere, e ca un logan...se lanseaza greu,pare asa lenesa....da "papa" ii place
|
--------------------
Renault
Laguna
1994
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Consumul nu este normal, mie imi ia 10-11% in oras. Am avut si eu problema cu injectorul, nu tragea bine in a I-a si in a II-a, parea ca se ineaca si uneori in frana de motor se aprindea semnul de la injectie si service. Am schimbat tot corpul clapeta-injector si cu senzori si nu am mai avut probleme. Si am schimbat si sonda lambda ca am zis ca are o varsta si ceva kilometrii, si daca tot am schimbat alea sa fiu sigur ca nu e defecta.
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
Madalin24 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 10 November 12 ![]() |
prietene daca zici ca laguna nu trage de parca ar fi logan mergi si iati un bmw din 1900 toamna care habar nu avea pe vremea cand au aparut lagunele ce este ala climatronic
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
1994 2.0 full
|
|
remusica92 |
![]()
|
![]() Passion Group: Members Posts: 330 Joined: 20 September 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
Madalin24, sa nu intram in povesti despre 2 marci diferite. Am ambele marci si nu prea spui treburi adevarate. Iti aduc BMW E36 318is din 1992 pe cand Laguna inca nu era lansata si are ca dotari Geamuri electrice, Dublu climatronic, Comp de bord SAMD. Cat despre motor, 1.8 16v 140cp.
Sa revenim la treburile discutate, e mare consumu de 16% la o Laguna 1.8 8v. Daca bine stiu, consumu dat de Renault pt aceasta motorizare in oras e de 12L\100km. Mie cam acolo imi consuma acuma iarna ca trebuie si motoru incalzit. Intre 12 si 13L\100km. Vara consuma vreo 10-11 cu clima in Cluj-Napoca |
--------------------
Laguna 1 Ph1 1.8
95CP 1995,
- 1999
BMW 320d 250cp @1.9bar [IMG]http://imageshack.us/photo/my-images/209/2001renaultlaguna.jpg/[/IMG]
|
|
sorin_faur |
![]() ![]()
|
Da, asa am cititi si eu legat de consumul unei Laguna phase 1, ma impac cu un consum de 10% in oras pe timp de vara mers normal-economik, dar eu aveam consumul asta in august-septembrie de 16%. Acuma pe iarna n-am umblat mai deloc cu ea, poate 30-40km / luna, tot din cauza consumului. Ms Remusica92!
Madalin24...cazan ne cazan pana are senzori o gramada ar trebuii sa pot "petecii" cazanu macar 1-2 ani cat i-mi fac necazu.Deasta am apelat la voi poate e vre-un cunoscator sau cineva care a fost in situatia mea si stie vre-o solutie mai concreta decat sa mii se spuna ca e o piesa pe care as da banii fara folos. Asa ma pot apuca sa schimb tot cate una pana o nimeresc ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
1994
|
|
remusica92 |
![]()
|
![]() Passion Group: Members Posts: 330 Joined: 20 September 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
In primu rand ar trebui ca masina sa fie intr-o stare cat de cat ok sa se apropie de consumu dat de Renault. Ulei bun si schimbat cand trebui, la fel filtre, evacuarea sa fie ok, sa nu fie infundanta sau prostii, sa fie ok senzorii motorului,bujii si multe altele. Is multe chestii care pot duce la cresterea consumului, de la cele mai banale si mai ieftine pana la cele mai scumpe si greu de depistat. Depinde cum se comporta masina, cat e de ingrijita, cum ai luato, cum o conduci samd. Eu daca il las pe tata sa mearga cu masina prin oras, cand ma urc si ma uit pe CB la consumu mediu am tot 18-19. Il resetez si circul eu cu ea, normal, ca tot omu si am consum de 12-13, deci, depinde si de sofer si de stilul de condus.
|
--------------------
Laguna 1 Ph1 1.8
95CP 1995,
- 1999
BMW 320d 250cp @1.9bar [IMG]http://imageshack.us/photo/my-images/209/2001renaultlaguna.jpg/[/IMG]
|
|
sorin_faur |
![]()
|
Deci nu este nimeni in masura sa i-mi spuna concret de unde ar putea fi problema tinand cont de rezultatele diagnozei. Poate vre-un mecanic, electrician de Renault????
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
1994
|
|
sorin_faur |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
1994
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 04:54 |