Identificare piesa cauciuc cazuta pe scut, Identificare cauciuc ,tampon, bucsa cazuta pe scut
![]() ![]() ![]() |
Identificare piesa cauciuc cazuta pe scut, Identificare cauciuc ,tampon, bucsa cazuta pe scut
ipresident |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 29 September 12 From: Sibiu ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG00260_20130110_1109.jpg ( Size: 580.04k ) Number of downloads: 358 IMG00261_20130110_1110.jpg ( Size: 510.25k ) Number of downloads: 403 IMG00262_20130110_1110.jpg ( Size: 642.84k ) Number of downloads: 400 IMG00263_20130110_1110.jpg ( Size: 617.96k ) Number of downloads: 400 |
||
--------------------
Renault
Megane
2004 - Limousine - 1.5 dci Don't f*ck with the Common Rail or he will f*ck you ten times harder in the future !
|
|||
STALEX2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 651 Joined: 5 June 08 From: Bucuresti ![]() |
bucsa de la cadru motor/jug nu prea pare....mai repede un picior de cauciuc de sustinere al radiatorului?
|
--------------------
Renault
Clio 3 FL 1.5 DCI
2011 Renault Clio Symbol Fidji 1.5 DCI 2006
Renault Clio 3 FL 1.5 DCI 2011 |
|
tzsombi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 22 September 06 ![]() |
exact! e piciorul radiatorului
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Si mie imi pare tot de la radiator, dar mai poate sa fie si de la filtrul de aer(carcasa filtrului)... imi este totusi greu sa ma pronunt pentru ca nu.mi dau seama exact de marime...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
panavision |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 18 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Este 100% unul din cei doi suporti pentru radiator. Din pacate tija din mijloc a facut parte din radiator, iar acum trebuie sa improvizezi cumva un suport pe care sa pui acea bucsa de cauciuc. In functie de partea pe care este rupt vezi daca poti da o gaura in suportul de plastic al radiatorului si introduci un surub mai lung pe post de tija. Din cate imi aduc aminte pe una din parti ai loc sa faci asa ceva. Nu garantez ca si pe partea cealalta.
|
--------------------
Volkswagen
E-Golf
2018 / 136CP
- B-30-SXT
|
|
ipresident |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 29 September 12 From: Sibiu ![]() |
Wow! nu ma asteptam la asa promptitudine din partea forumului.
![]() Multumesc pentru raspunsuri, Astazi am fost la mai multe service-uri si intradevar este vorba de un tampon al radiatorului. Zilele urmatoare am sa incerc sa remediez problema panavision ideea ta este excelenta si probabil de o rezistenta mult mai mare decat originalul. Nu cred ca trebuie sa fi inginer la Renault ca sa iti dai seama ca radiatorul nu va rezista o vesnicie pe doua tije de plastic la vibratiile si socurile pe care le preia masina in mers. Un simplu cadru de metal ar fi rezolvat problema pentru toata durata masinii... Am sa ma uit mai bine sa vad daca grosimea plasticului imi permite sa dau gaura Eventual pentru radiator nu se poate gasi doar carcasa de plastic? Va multumesc |
--------------------
Renault
Megane
2004 - Limousine - 1.5 dci Don't f*ck with the Common Rail or he will f*ck you ten times harder in the future !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:28 |