urme ulei in vasul cu lichid de racire
![]() ![]() ![]() |
urme ulei in vasul cu lichid de racire
renaultlagunall |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 6 February 13 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna ll
break 2005
|
|||
daniel ct |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 16 October 12 From: constanta ![]() |
tine-o sub observatie......daca e din ce in ce mai mult e clar ca are anumite probleme cu vreo garnitura sau vreun o-ring ceva....
|
--------------------
renault
megane // SEDAN
2008
- CT 14 TDD
|
|
renaultlagunall |
![]()
|
merci ! dar ar putea fi grav ,garnitura de chiulasa,?
6 Feb 2013, 23:15: oringurile astea undes ? This post has been edited by renaultlagunall: 6 Feb 2013, 23:15 |
--------------------
renault
laguna ll
break 2005
|
|
daniel ct |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 16 October 12 From: constanta ![]() |
posibil pe la racitor daca are... dar acu am obs ca e pe benzina... nu cred ca are,....posibil o fisura la garnitura de chiulasa...
nu te alarma prea tare....lichidul de racire cand a fost schimbat? daca este vechi ai putea sa-l schimbi si sa observi de aici incolo daca mai face... This post has been edited by daniel ct: 6 Feb 2013, 23:20 |
--------------------
renault
megane // SEDAN
2008
- CT 14 TDD
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
Eu zic sa te alarmezi si sa o faci cat mai repede. In caz contrar poti sa ajungi sa schimbi si motorul. Ai garnitura chiuloasa defecta (in cel mai bun caz). Schimb-o si refa planeitatea la chiuloasa.
This post has been edited by gsalexandru: 7 Feb 2013, 08:33 |
--------------------
renault
laguna 2
2001 1.9 dci expression
- sv-07-xjr Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Uleiul se "intalneste" in mai multe locuri cu lichidul de racire fiind separat doar acesta de garniturii/spatii mici.
In cazul in care se regasesc urme de ulei in lichidul de racire atunci trebuie verificat de urgenta cauza. La corpul/garnitura termostatului/garnitura de chiuloasa/chiuloasa...sunt cateva locuri care trebuie verificate prioritar. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
renaultlagunall |
![]()
|
sincer o am de 1 an masina nu iam facut nimic pana acu asa am luat-o ,era deja murdar recipientu pentru lichid racire dar acu recent am observat deasupra antigelului un strat de ulei dupa mine ,maroniu la culoare ,am mai tras afara din mizerie ,ma bate gandul sa desfac si sal curat bine ,apoi sa vad daca mai iese ,merci la toti pentru raspunsuri !
am mai avut probleme de gen la o astra 2001 1,7 dti dat era racitorul ca am schimbat si garnitura |
--------------------
renault
laguna ll
break 2005
|
|
fastoff |
![]()
|
![]() FastOFF Group: Members Posts: 238 Joined: 26 April 12 From: London, UK ![]() |
QUOTE(renaultlagunall @ 7 Feb 2013, 12:34) sincer o am de 1 an masina nu iam facut nimic pana acu asa am luat-o ,era deja murdar recipientu pentru lichid racire dar acu recent am observat deasupra antigelului un strat de ulei dupa mine ,maroniu la culoare ,am mai tras afara din mizerie ,ma bate gandul sa desfac si sal curat bine ,apoi sa vad daca mai iese ,merci la toti pentru raspunsuri ! am mai avut probleme de gen la o astra 2001 1,7 dti dat era racitorul ca am schimbat si garnitura daca nu i-ai facut nimic intr-un an ce pretentii mai ai - ori antigelul e nu a mai fost schimbat de mult timp si si-a pierdut din aciditate si din aceasta cauza se face acea pelicula, schimba lichidul de racire dar nu inainte de a spala instalatia si apoi constati daca situatia se repeta sau nu. |
--------------------
Renault
Laguna II/Trafic
2005 Initiale Paris 2.0 T 16V/ 2006 1.9 dci100
- H N05 LHT/ EU55ZKT Max. Power 196bhp@5450rpm - Max torque 236lbft@2950rpm
"If can't find, it grind it..." |
|
daniel ct |
![]()
|
gsalexandru.... Desigur ca faza este nasoala. Am zi sa nu se agite prea tare pina nu descopera cauza defectului. fastoff.... Exact la faza cu antigelul vechi m-am gandit si eu ,desigur se impune si o spalare a instalatiei de racire . Eventual folosit si un agent de degresare ceva.Pentru inceput fiind cea mai ieftina solutie. Daca totusi reapar urme de ulei in vasul de expansiune abia atunci isi poate face griji . numai bn si bafta la remediat problema.
This post has been edited by daniel ct: 7 Feb 2013, 22:03 |
--------------------
renault
megane // SEDAN
2008
- CT 14 TDD
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
Daca o spuma ciudata in ulei (desfaci joja si te uiti la uleiul de pe ea), e clar ca e din cauza chiuloasei. Poti incepe prin a schimba lichidul de racire cu unul curat, si vezi apoi cum e. Bafta
|
--------------------
renault
laguna 2
2001 1.9 dci expression
- sv-07-xjr Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
akysor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 17 January 13 ![]() |
Si eu am patit acias chestie la un logan1.5 dci .
am fost cu ea la service si au gasit racitorul (asa l au denumit ei )vea o fisura si se amesteca apa cu uleiul. |
--------------------
renault
laguna
2001 expresion
- AK 412 HA
|
|
renaultlagunall |
![]()
|
la diesel stiu ca mai e si racitorul de ulei ,am avut auto pana acu inca trei diesel ,asta e primu benzinar ,dupa dacie
![]() 7 Feb 2013, 23:09: mam gandit ca poate ma insel si nu e ulei dar luand pe deget e gras,culoarea e a uleiului din motor si e gras luandul pe deget ,dar poate fi si de la antigel grasimea ,ma gandes c poate e mizerie ceva din instalatie ??/ o sai dau eu de capa ![]() This post has been edited by renaultlagunall: 7 Feb 2013, 23:09 |
--------------------
renault
laguna ll
break 2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 14:56 |