Turbo Laguna Facelift 130cp 96kw stricata, a luat-o pe ulei
![]() ![]() ![]() |
Turbo Laguna Facelift 130cp 96kw stricata, a luat-o pe ulei
micleadragoscostin |
![]()
|
||
![]() KET Group: Members Posts: 875 Joined: 26 January 09 From: Plopeni Prahova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3 1.5DCI 110cp Energy
2012 BOSE Edition Miclea Dragos
|
|||
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.910 Joined: 4 February 09 ![]() |
Se mai intampla mai ales cand afara e conditii meteo vitrege. Uneori patrunde apa si mizeria, mai ingheata dar isi revine. Important e sa tii cont de asta (cand stii ca ai un senzor cu probleme sa nu dai inapoi pana auzi piuitul ca e prea tarziu).
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Aceeasi problema. Masina mea acum este neagra de la jegul din Bucuresti si la mersul cu spatele piuie continuu. Am mai patit chestia asta, dupa prima ploaie sau dupa spalatorie isi revine miraculos
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
- B-33-RTN
2002 Privilege 3.0 V6 CVA Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.910 Joined: 4 February 09 ![]() |
Ha ha ha. Masina mea care e neagra devine gri cand se usuca porcaria aia de pe vopsea. Ideea e ca mizeria o indepartez cu Karcherul. Si cu asta eu am incheiat ca o dam rau in off-topic.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
micleadragoscostin |
![]()
|
![]() KET Group: Members Posts: 875 Joined: 26 January 09 From: Plopeni Prahova ![]() |
nu e de la murdarie... e de la frig... si nu ca intra apa... ca l-am desfacut si nu are deloc! Mai i s-a intamplat lu un coleg de facultate cu un focus... nici el nu a rezolvat... intrebam doar daca a-ti patit... si.. e un tiuit mai gros ca de obicei... si apoi nu mai merge deloc...
|
--------------------
Renault
Megane 3 1.5DCI 110cp Energy
2012 BOSE Edition Miclea Dragos
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 17:00 |