Cum pot bloca usile spate din interior>, Megane Ii break Privilege
![]() ![]() ![]() |
Cum pot bloca usile spate din interior>, Megane Ii break Privilege
leulucian |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 5 January 11 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane III break
2013
|
|||
horhel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 324 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
teoretic din butonul de la usa soferului trebuie sa se blocheze si geamurile si usile pe spate
poate ai vreoun scurt sau vreo siguranta arsa |
--------------------
reno
megan
doi punct doi
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
leulucian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 5 January 11 From: Bucuresti ![]() |
revin cu o clarificare, pot bloca si usile si geamurile spate din buton, dar se poate apasa pe el (debloca), accidental, din cauza asta intreb dace pot bloca si altfel usile din spate.
This post has been edited by leulucian: 23 Feb 2011, 20:34 |
--------------------
Renault
Megane III break
2013
|
|
Razvione |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.047 Joined: 22 January 10 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(leulucian @ 23 Feb 2011, 20:28) revin cu o clarificare, pot bloca si usile si geamurile spate din buton, dar se poate apasa pe el (debloca), accidental, din cauza asta intreb dace pot bloca si altfel usile din spate. Salut ! Alta metoda de a bloca usile si geamurile din spate nu cred ca mai este inafara de buton . |
--------------------
Skoda
Octavia 3
- XX - XX - XXX
Ambition , 2015, TDI Volkswagen Jetta Style Allstar, 2016, TSI - XX - XX - XXX
|
|
leulucian |
![]()
|
daca nu exista alte metoda, ce este cu acele tije de plastic de pe usile din spate?
|
--------------------
Renault
Megane III break
2013
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Acele butoane din plastic sunt la toate usile si le blocheaza sa nu mai poata fi deschise din exterior (in situatii in care nu mai poti incuia altfel, de ex. nu mai merge cartela).
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
leulucian |
![]()
|
nu ma refer la acele butoane tip surub care sunt pe toate usile, ci la butoane tip tija, care sunt doar pe usile din spate.
|
--------------------
Renault
Megane III break
2013
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Acele parghii la usile din spate sunt pentru blocare la variantele de echipare care nu au al 5-lea buton pe panoul de la sofer.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
leulucian |
![]()
|
adica, acele tije nu sunt functionale daca am al 5-lea buton?
![]() |
--------------------
Renault
Megane III break
2013
|
|
leulucian |
![]()
|
deci, nu stie nimeni exact?
|
--------------------
Renault
Megane III break
2013
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Cred ca cea mai simpla si rapida solutie este sa te duci la masina si sa te joci un pic cu parghiile alea.
|
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
leulucian |
![]()
|
chiar azi de dimineata m-am jucat un pic, dar n-am aflat nimic. una din parghi a trosnit un pic, dar nu a blocat usa. imi este frica sa fortez mai mult.
|
--------------------
Renault
Megane III break
2013
|
|
19vik |
![]()
|
Parghiile alea de la usile din spate, la mine sunt fixe, nu se misca, cu atat mai putin sa blocheze ceva... si fixe au fost de cand e masina, nu e vorba ca s-ar fi intepenit intre timp.... si nici n-ar avea unde sa se miste, gaura din tabla e doar cu putin mai mare decat parghiile... de fapt cred ca sunt doar niste ghidaje pentru a monta broasca intr-o anumita pozitie. Am buton de siguranta copii pe panoul de la usa sofer.
This post has been edited by 19vik: 25 Feb 2011, 18:49 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
leulucian |
![]()
|
19vik multumesc frumos pt raspuns. toata stima !
|
--------------------
Renault
Megane III break
2013
|
|
maverick34 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 13 November 10 ![]() |
si eu sunt posesorul unui break cu acel buton pe usa din stanga fata..care blocheaza usile pe spate..deasemenea sunt si posesorul unui baietel de 7 ani..si il simt in siguranta cand ii blochez usa si geamul pe spate...intrebarea ce mi vine in minte este...de ce te temi ca atingi accidental acel buton si poti debloca din greaseala,cand acel buton este destul de greu de atins?...mergi cu cotul pe usa din stanga ca nu prea pricep cum il poti atinge.
|
--------------------
renault
megane II
- br-44-a--
2006 break
|
|
mariusscout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 413 Joined: 15 December 10 ![]() |
si eu procedez ca si maverick. nu prea ai cum sa atingi acel buton accidental, ba mai mult, cateodata cobor din masina si imi las sotia si "ratonu`" in masina ca uit sa deblochez.
|
--------------------
Renault
Koleos
2013 2.0 dci Dac-ai fost prost când erai mic, acuma numa` te joci.
|
|
leulucian |
![]()
|
salut baieti, si eu am crezut la inceput ca e greu de atins acel buton, dar...chiar l-am atins fara sa-mi dau seama, nu stiu cum, si nici nu am auzit cum se deblocase. Evident la fiecare plecare cu masina il verific daca e apasat pe blocat...si in acea zi am verificat. Nu-mi explic deloc cum s-a intamplat. Oricum, m-am speriat rau atunci...
E adevarat ca merg cu mana sprijinta pe usa...dar nu asta e explicatia This post has been edited by leulucian: 27 Feb 2011, 23:12 |
--------------------
Renault
Megane III break
2013
|
|
simyandrei |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 27 November 10 From: Pitesti ![]() |
Eu consider ca este o masura de siguranta bine gandita de catre cei de la renault
|
--------------------
Renault
Megane ll
- AG 42 MET
2008 1.5 78kw privilege 18'' Rs
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Nu mai forta tije/parghii si ce mai gasesti tu pe acolo ca sa nu strici ceva. Butonul de pe usa ta ar trebui sa fie de ajuns. Nu stiu cum ai reusit accidental sa deblochezi usa/geamurile spate, pentru ca acel buton este pus astfel incat sa nu-l poti atinge deloc accidental. Sau eu unul nu am reusit niciodata pana acum.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
boditza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 8 September 09 ![]() |
dar in usa pe langa proasca nu este vreo rotita sau o parghie ceva?? am vazut la f multe masini si odata actionate anuleaza clanta din interior.. nu am megane deci nu stiu cum arata
![]() uite si niste poze http://new.volvocars.com/ownersdocs/2005/2...ages/pg121a.jpg http://vinodvv.files.wordpress.com/2007/12...y_latch_001.jpg |
--------------------
Renault
Megane
Sedane 2.2 1,6 16v 82kw
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.267 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
La Megane II care nu are geamuri electrice spate, se aplica acelasi principiu ca la Logan: exista pe marginea usii un buton care mutat stanga-dreapta blocheaza si deblocheaza usile la incercarea de deschidere din interior.
La masinile cu geamuri electrice spate exista pe usa de la sofer butonul de blocare si nu mai exista alta modalitate de blocare a usilor din interior. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
leulucian |
![]()
|
Multumesc frumos de informatii. Ideal era sa pot bloca usile si din parghie. As fi condus mai relaxat.
![]() |
--------------------
Renault
Megane III break
2013
|
|
segcm |
![]()
|
![]() ... Entertainer Group: Members Posts: 642 Joined: 7 December 04 From: UE ![]() |
Ai 2 solutii
![]() 1. "Muti" butonul din acel panou in alta parte - e aiurea tare, stiu, dar stai mai linistit (in cele mai "confortabile " pozitii cand conduci). 2. "Educa-te" si nu te mai sprijini cu mana pe acel "suport" cand conduci. Stai cu mana pe volan. In cel mai rau caz pune cotul sus la baza geamului. ![]() This post has been edited by segcm: 11 Mar 2011, 19:24 |
--------------------
Renault
Grand ESPACE - 2.0 dci Automat
- ** *1 ***
2012 Initiale Paris Fara semnatura
|
|
leulucian |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Megane III break
2013
|
|
leulucian |
![]()
|
up
|
--------------------
Renault
Megane III break
2013
|
|
ric26ct |
![]()
|
![]() ric26ct Group: Members Posts: 461 Joined: 19 February 10 From: Constanta ![]() |
Pentru ce ai dat Up
![]() Cred ca este foarte clar din ce s-a spus mai sus ca nu sunt alte variante, decat sa muti butonl. |
--------------------
renault
megane 2
2005, 1,5 dci 101 cp, confort-expression Skoda Octavia 1,9 tdi
|
|
chitsro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.194 Joined: 4 August 07 ![]() |
sau il lipesti cu banda adeziva in pozitia blocat
![]() |
--------------------
BMW
320D
Steptronic
|
|
leulucian |
![]()
|
cel mai simplu e sa scot mufa de la butonul de blocare al usilor spate
![]() 27 Jul 2011, 15:07: se poate inchide. This post has been edited by leulucian: 27 Jul 2011, 15:07 |
--------------------
Renault
Megane III break
2013
|
|
victorz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 5 May 10 ![]() |
aceeas intrebare am si eu cum se pot bloca usile spate pentru a nu putea fi deschise din interior?
la alte masini exista o tija, dar la megane 2 nu am gasit aceasta tija This post has been edited by victorz: 5 Jan 2013, 14:07 |
--------------------
Renault
Laguna 1 ph 2 1.8 16V 120 CP
2000 Renault Megane 2 2006 1,5 DCI 106 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 18:10 |