Apa in plafoniera
![]() ![]() ![]() |
Apa in plafoniera
FABIAn |
![]() ![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 30 September 09 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
Nissan
Patrol
DeLuxe
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.382 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
99,9% ca aia este problema si la tine ... si rezolvarea ei tot cum scrie acolo ...
http://www.reno.ro/Cum-se-desface-antena-t114557.html |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
FABIAn |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 30 September 09 From: Oradea ![]() |
Intr-adevar, f posibil ca - desi masina este Clio nu Megane - sa se rezolve in acelasi fel.
Ce nu stiu acum este inspre ce parte se scoate plafoniera la Symbol, am tras azi putin de ea, fara sa fortez f tare, ea insa a opus rezistenta ferma. Nu doresc sa rup ceva...sunt cleme sau ce ? Apreciez orice ajutor, multam fain. |
--------------------
Nissan
Patrol
DeLuxe
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.382 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Andrei LGN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 12 September 06 From: Ploiesti ![]() |
Plafoniera se mai poate scoate direct: se prinde cu unghia marginea din partea dreapta (spre scaun pasager) si se trage moderat, eventual cu niste balansari stanga dreapta si iese, astfel nu te mai chinui sa desfaci/zgarii dispersorul transparent. Clema de blocare e chiar pe partea drepta. La montare se introduce partea stanga si apoi dreapta.
Legat de antena, eu am dat-o jos pentru ca se coxase surubul tijei in suportul de pe masina, si trebuia sa o pot demonta pentru spalatorie; Am degripat-o iar la montare i-am dat cu apa ca sa verific daca etanseaza si picura intr-o veselie. Nu inteleg cum de nu se pune o garnitura din fabrica acolo. Am pus silicon negru (de garnituri auto - similar cu cel rosu) pe tot corpul antenei care se monteaza pe plafon (fara sa astup gaura si pinul de centrare, intinzand uniform si in strat nu prea gros ca sa nu se vada urat/ridicata de pe plafon, si am lasat-o la uscat vreo 5-6 ore. S-a format deci o garnitura perfecta, am montat si am turnat apa din abundenta in dreptul antenei si am intrat repede in masina si am iluminat zona chiar cu plafoniera care a ramas agatata in conector, si nu se infiltra pic de apa, nici dupa un minut de asteptare. Acolo chiar nu e nici o garnitura - ma tot gandeam daca nu cumva a ramas agatata de antena si am pierdut-o pana sa intru in scara blocului. Siliconul e cel mai tare - ma gandeam sa pun cauciuc dar mi-a fost frica de imbatranirea/pierderea elasticitatii in timp This post has been edited by Andrei LGN: 14 Apr 2011, 11:19 |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2006 1.4 MPi
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Aceeasi problema si la mine, doar ca plafoniera nu e ca cea din pozele din linkul de mai sus.
Este dintr-o singura bucata, si are si senzorul de la clima in ea. Nu pot sa imi dau seama cum se scoate. L.E. Noroc ca exista net: 1.JPG ( Size: 27.88k ) Number of downloads: 618 2.JPG ( Size: 20.21k ) Number of downloads: 659 3.JPG ( Size: 24.56k ) Number of downloads: 640 4.JPG ( Size: 25.93k ) Number of downloads: 649 This post has been edited by balanel: 14 Apr 2011, 15:44 |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
-nu exista garnitura
-mi s-a blocat si mie antena, am tras de ea si s-a rupt suportul... Ocazie cu care intra apa. Am comandat suportul la un dealer renault, a fost vreo 30 ron. -testul: cu lampa atarnata in fire, verifici cu mana daca e umed pe langa suportul antenei. -e destul de idiot conceput: daca strangi prea tare, nu mai poti modifica inaltimea antenei, cand montezi barele de pavilion de exemplu. Daca stragi prea putin, picura apa pe acolo. Ps: symbol fidji 2006 This post has been edited by neumann: 14 Apr 2011, 13:46 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
FABIAn |
![]()
|
Andrei si neumann, multam fain de explicatii.
Acum ploua torential si e frig, dar imediat ce se face mai cald, desfac plafoniera si antena si incerc sa etansez locul cu pricina. Fara sa vreau sa fiu tendentios, dar nu ma asteptam la asa hibe de proiectare si lacune de realizare la Reno, o masina de 13.000 euro acum 5 ani. |
--------------------
Nissan
Patrol
DeLuxe
|
|
FABIAn |
![]()
|
Se cuvine sa revin si cu ceva vesti, odata interventia facuta (s-a demontat plafoniera, antena s-a slabit din surub, s-a pus mastic si apoi s-a facut remontajul). Dupa cateva zile de ploaie si masina parcata, nici urma de apa in plafoniera.
Asadar multam frumos pt sfaturi, deocamdata se pare ca problema s-a solutionat. |
--------------------
Nissan
Patrol
DeLuxe
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Problema a revenit. Sa vedem ce gasesc inauntru si cum o etansez definitiv.
![]() This post has been edited by balanel: 17 Dec 2012, 22:45 |
--------------------
chevrolet aveo sedan
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
balanel |
![]()
|
Am desfacut si am pus pe exterior silicon.
Sa vedem rezultatul la prima ploaie mai de durata. Stie cineva ce dimensiune are filetul tijei antenei, deoarece as vrea sa schimb tija, sa pun una mai scurta. This post has been edited by balanel: 28 Dec 2012, 21:39 |
--------------------
chevrolet aveo sedan
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 23:36 |