clima, nefunctionala
![]() ![]() ![]() |
clima, nefunctionala
paulo74 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 24 May 12 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna2
2001,1.9 dci 120 cai
|
|||
raul4you |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 12 August 11 From: galati ![]() |
salut paulo74
incerc eu sa te ajut la clima ai un releu exact pe carcasa (tubulatura),undeva pe stanga aerotermei.Daca ai torpedou il dai jos si ai sa-l vezi acolo pe langa o mufa. Si mai sunt 3 relee care activeaza ventilatoarele de pe radiator,alea le gasesti pe radiatorul de clima,are o carcasa cu capac in coltul din dreapta jos la radiator.cam astea cred ca sunt toate care activeaza clima sau cel putin astea stiu sigur ca sunt acolo si au de a face cu ea sper sa te ajute cu ceva asta si sa iti rezolvi problema astept un raspuns daca ai rezolvat,sper sa ne anunti si pe noi,spor la joaca ![]() |
--------------------
renault
laguna1
1994
|
|
Sm21Mux |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 25 September 11 From: satu mare ![]() |
salutare..am o problema...am o laguna din 98 1.6 16v nu functioneaza clima...mentin ca nu sufla nici rece nici cald...ce poate sa fie ceva ventilator ? sau ?
|
--------------------
Renault
Laguna I
1998
- imatriculata
|
|
redlack21 |
![]()
|
![]() Laguna Addict Group: Members Posts: 144 Joined: 9 March 12 From: Oradea ![]() |
QUOTE(Sm21Mux @ 8 Jul 2012, 12:32) salutare..am o problema...am o laguna din 98 1.6 16v nu functioneaza clima...mentin ca nu sufla nici rece nici cald...ce poate sa fie ceva ventilator ? sau ? salut! probabil ti s-a ars ventilatorul (varianta scumpa) sau ceva siguranta(varianta cea mai ieftina). ventilatorul il gasesti sub bord in fata pasagerului! bafta! |
--------------------
Renault
Laguna GrandTour
2006
- BH.. out of the country ;)
|
|
Sm21Mux |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 25 September 11 From: satu mare ![]() |
probabil...acel ventilator trebuie schimbat..:-s..idee la ce bani ii?
|
--------------------
Renault
Laguna I
1998
- imatriculata
|
|
mike92 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 4 July 12 ![]() |
salut, la mine nu se mai aprinde deloc asa din senin nu a mai mers Mentionez ca nu-mi apare service
IDEI? |
--------------------
renault
laguna 1
laguna rxe
|
|
redlack21 |
![]()
|
![]() Laguna Addict Group: Members Posts: 144 Joined: 9 March 12 From: Oradea ![]() |
QUOTE(Sm21Mux @ 8 Jul 2012, 15:04) eu am avut si l-am dat undeva la 200 ron dar de regula il gasesti pe la 300ron eventual vezi daca nu cumva e ceva contact imperfect/fir intrerupt sau ceva de genul asta .. QUOTE(mike92 @ 8 Jul 2012, 16:26) salut, la mine nu se mai aprinde deloc asa din senin nu a mai mers Mentionez ca nu-mi apare service IDEI? daca nu se mai aprinde deloc si ai aer conditionat automat(climatronic) probabil ca este ceva siguranta arsa.. |
--------------------
Renault
Laguna GrandTour
2006
- BH.. out of the country ;)
|
|
puy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 29 May 12 ![]() |
salut.PAULO 74 am exact aceleasi probleme la clima mea si daca ai rezolvat spune-mi si mie te rog ce ai facut.merci.bafta
|
--------------------
renault
laguna 1ph1
1994 1.8i
- bv 44 puy
|
|
paulo74 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 24 May 12 ![]() |
am scimbat senzorul de presiune si cred ca de la acesta e problema .Mentionez ca momentan functioneaza dar mai nou nu se mai vede nimic pe display dar functioneaza
|
--------------------
renault
laguna2
2001,1.9 dci 120 cai
|
|
puy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 29 May 12 ![]() |
salut paulo74.ma bucur ca ti-ai rezolvat problema,daca ai putea sa-mi zici unde ai facut testul si cat te-a costat.merci si bafta.
|
--------------------
renault
laguna 1ph1
1994 1.8i
- bv 44 puy
|
|
vasyl |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 8 December 09 ![]() |
sall , am climatronic si nu mai raceste cum trebuie , se poate verifica freonul ? daca este nevoie cat costa incarcare freon ?
|
--------------------
renault
laguna comby 1600 16v
1999
- HD-08-YVH
|
|
lagunatnt |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 11 February 11 From: timisoara ![]() |
salut .la o perioada de timp se face reincarcare cu freon si costa cam 150-170 lei ,asta daca nu s-o mai fi scumpit intre timp si asta cu tot cu verificare sa vada daca nu-ti scapa freon pe undeva .succesuri
![]() |
--------------------
renault
laguna3
2008 ,1,5 DCI ,110 cp
|
|
mike92 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 4 July 12 ![]() |
am cumparat alt panou la clima si imi face tot la fel e moarta doar sunt luminate butoanele imi spune cineva unde este rezistenta?
|
--------------------
renault
laguna 1
laguna rxe
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 12:26 |