Achizitionare Laguna 2, Vreau sa achizitionez o Laguna 2 sh din 2001-2003
![]() ![]() ![]() |
Achizitionare Laguna 2, Vreau sa achizitionez o Laguna 2 sh din 2001-2003
victor cristian |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 May 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
LagunaII 1.8,16v
2003limousine
|
|||
bogdan.stavar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.226 Joined: 24 April 10 From: Braila ![]() |
comparatiile tale merg mult prea departe....de la renault la audi........
Cand te decizi ce masina sa iei sa ne arati si noua....te putem ajuta |
--------------------
Renault
Laguna II
2005 / Initiale Paris / 2.2 DCI Cutie Automata
|
|
sergiu9my |
![]()
|
![]() sergiu9my Group: Members Posts: 258 Joined: 28 January 11 From: Ploiesti ![]() |
Salutare. Vreau sa iau aceasta masina http://www.autovit.ro/renault-laguna-C27455824.html
Am fost sa o vad innainte de sarbatori, dar nu am mers eu cu ea ci doar proprietarul. Acuma sa va zic despre masina.... Probleme la exterior sunt cateva.... adica cateva indoituri,bara fata unpic iesita afara in parti, a fost putin lovita la bara... in fine.. Acuma din cate mi-am dat seama la prima vedere se aude o rola,( cred ca este ) un tampon la motor, si la ambreiaj sigur are ceva ca am vazut la plecarea de pe loc cam trepideaza.... Acuma vreau sa ma intalnesc iar cu baiatul si sa merg cu ea si sa o pun si pe un tester(am un orieten cu test CLIP). Inca ceva... Km cica are 156 000, asta nu are cum, dar se poate sa pacaleasca cumva testerul daca are vreo eroare grava??? Ca ma ganesc ca daca a dat km innapoi la fel de usor ar putea sa ascunda cumva vreo eorare... Si inca ceva, distributia trebuie scumbata mi-a zis baiatul. Voi ce parere aveti?Cam cat ma duce ambreiajul?La ce sa ma uit? Si bineinteles as vrea sa mai discut la pret cu baiatul... |
--------------------
ex: Renault
Laguna 1 Phase 2
2000 2.2DT Citroen C4, 1.6HDI 2007
Renault Laguna 3 Bose edition 2.0 Dci 130cp 2011 |
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Depinde de experienta persoanei care foloseste diagnoza sa afle datele corecte-in mod real de exemplu cu comparatie cu datele producator.
Cu testerul se pot afla multe detalii despre masina precum si erorile stocate trebuie doar sa stii unde sa le cauti. La plecarea de pe loc trepidatia respectiva implica volanta....nu ambreiajul. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
sergiu9my |
![]()
|
![]() sergiu9my Group: Members Posts: 258 Joined: 28 January 11 From: Ploiesti ![]() |
Pai si cam cat m-ar duce volanta+manopera ?
Cum vede baiatul cu testul erorile stocate ? Sa fac un print screen ceva sa postez aici cand fac testul ? LE: am gasit pe autokarma volanta 28 milioane .... Cum pot sa fiu sigur daca este volanta ? Ce simptome mai are ? This post has been edited by sergiu9my: 7 Jan 2013, 12:02 |
--------------------
Laguna 1 Phase 2
|
bogdan.stavar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.226 Joined: 24 April 10 From: Braila ![]() |
frumoasa masina si foarte dotata si la un pret foarte bun. Echipare privilege cu aproape toate optiunile posibile (mai putin navigatie, scaune piele , incalzite si electrice). Daca trepideaza e volanta nu e ambreiajul. Ambreiajul se manifesta in sensul ca o turezi si nu mai creste in viteza. Asa am patit eu la fosta laguna (seamana perfect cu asta) eram in a 6 turam....turometru crestea dar viteza nu mergea mai mult de 120. Volanta e scumpa, am inteles ca se reconditioneaza, daca nu una sh e vreo 100 euro. E destul de greu sa pacalesti testul CLIP la reno, e bun dar sa fie CLIP nu alte improvizatii. In acel test se pot vedea multi parametrii (injectoare, turbina, airbag etc).
Vezi ca daca face urat la plecarea dupa loc e suportul acela de la motor care si ala costa vreo 100 euro, in rest daca masina merge bine si trage e ok. Daca mai poti scoate cateva sute de euro (motivate chiar) e foarte bine , daca nu..oricum e un pret bun |
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
sergiu9my |
![]()
|
Pai este masina care ai recomandat-o tu pe 1-2 pagini in urma; dar daca o vezi "live" nu mai esti asa incantat de ea... in poze arata f bine
![]() Nu stiu ce sa zic cu volanta.... pentru treaba asta m-i s-a cam luat de ea.... Oricum o sa ma duc sa pun testerul sa vad daca o mai avea ceva... This post has been edited by sergiu9my: 7 Jan 2013, 13:13 |
--------------------
Laguna 1 Phase 2
|
bogdan.stavar |
![]()
|
a da?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
sergiu9my |
![]()
|
Pai da, dar cu volanta ce fac ???
Daca iau sh pot sa am baza pe ea? Se schimba greu ? |
--------------------
Laguna 1 Phase 2
|
bogdan.stavar |
![]()
|
4 mil de la dezmembrari si o schimbi, ce nu s au mai schimbat, nu e problema asta. eu la a mea nu am avut blocu abs esp care costa 40 mil
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
sergiu9my |
![]()
|
Deci sincer mor de o laguna 2 cu optiuni, mor de ele, imi plac rau, sper sa fie buna asta, sa nu primesc vreo eroare nasoala pe CLIP.
Apropo... Pe ecranul acela de sub kilometraj ce iti mai arata ? LE: Se mai aude ca un bazait la motor, am zis ca e vreo rola, sa fie de la distributie ca trebuie schimbata ? O balama cat costa ? se aude PAC PAC cand deschizi usa sofer. E adevarat ca atunci cand schimbi volanta trebuie scumbat si ambreiajul,sau invers ? This post has been edited by sergiu9my: 7 Jan 2013, 14:31 |
--------------------
Laguna 1 Phase 2
|
orhan87 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 30 September 11 ![]() |
Da schimbi totul sa fii sigur eu am facut greseala si am scimbat doar rulmentul de ambreiaj si s-a stricat tot in 6 luni ( de 2 ori am dat bani pe manopera care e si asta la 500 ron )dupa am schimbat tot volanta + kit ambreiaj destul de scump ... daca are problema cu trepidatul mai bine te uiti dupa alta masina ... nou te costa la 4000 4500 cu manopera cu tot sh la 1500
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2004 1.9 dci hatchback privilege
|
|
Steve From Oradea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.002 Joined: 11 October 04 From: Oradea ![]() |
Sincer , daca ai mai multi bani, eu iti recomand sa cauti unul mai scump, implicit care e in stare mai buna. Dupa parerea mea, daca gasesti o masina la care a fost schimbat deja volanta+ambreiajul e mai sigur, decat sa cumperi unul, la care probabil nu a fost inca si costa o gramada de bani. Doar manopera e la in jur de 100-150 de EURO. Iti recomand sa arunci o privire aici pe forum, poate gasesti o masina de vanzare. Succes
|
--------------------
Renault
Laguna II Dynamique 1.9dCi - 140CP
2003
- BH
|
|
todhiere |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 625 Joined: 8 June 09 ![]() |
sergiu9my ai mai cautat ceva, sau ti-ai luat pana la urma masina?
Eram curios si am urmarit discutia, iti spun si eu parerea mea de cumparator ocazional. Eu zic ca o masina daca arata urat la interior nu merita sa fie cumparata, acolo se vede din prima de cine si cum a fost exploatata. Acuma, cat de tare e uzata sau murdarita poti judeca doar la fata locului, pentru ca dupa cum bine ai remarcat si tu, pozele de pe internet nu spun adevarul. In orice caz, succes la cautare, cand e vorba de laguna 2 chiar ca poti alege ca in pere moi. |
--------------------
Renault
Laguna
2004 dynamique 6 speed 1.9 dci 120 caluti Renault... Jean Renault
|
|
sergiu9my |
![]()
|
Nu am cumparat nimic inca.
Momentan nu mai am bani si astept sa imi vand masina din semnatura. Am mai cautat dar nu prea am gasit masini cu echipare privilege, decat cateva break.... Pana dau masina poate mai apare ceva.... |
--------------------
Laguna 1 Phase 2
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Referitor la tapiserie, vreau sa fac o precizare. Eu cand am luat masina am putut sa jur ca tapiseria este maro. Dar a doua zi, stateam in minunatul trafic si am folosit scuipinol pe cotiera, nu intelegeam daca-i murdar sau tocit. Am avut un soc sa aflu defapt ca tapiseria este un gri fff deschis.
Cu o sticluta de curatat piele am mosmondit o zi intreaga si este ca noua! E important sa nu fie rupta sau taiata, ca in rest se rezolva. |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Privilege 3.0 V6 CVA
- B-33-RTN Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|
sergiu9my |
![]()
|
Scuipinol
![]() Da pai cu tapiseria cred ca se rezolva cel mai bine cu un detailing. Am vazut pe alt forum pe cineva din bucuresti care face f bine. |
--------------------
Laguna 1 Phase 2
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 11:39 |