De iarna...., cauciucuri si dotari de iarna
![]() ![]() ![]() |
De iarna...., cauciucuri si dotari de iarna
Solon |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|||
cristirenault |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
e ok pretul dar sunt foarte proaste , nu ma bazez pe vorbe cand spun asta , am vrut si eu sa cumpari azi acelasi pneu si pana la urma am gasit tot la Metro Dunlop WinterSport la aceeasi bani cu Firestone-urile , Dunlop e alta mancare de peste , e la egalitate pe primul loc cu Good Year UltraGrip.
Sper sa nu te dezamageasca , oricum pretul e super. |
--------------------
Renault Megane
Coupe
1998 2.0 16v
- RO 007 EUM sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Ce inseamna "foarte proaste"? Cam cat de proaste? Pe o scara de la 1 la 10 de exemplu.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Depinde si ce intelegi prin termenul "proaste".Daca le folosesti iarna, in conditii de umiditate, nu de zapada si mergi mai mult decat preventiv si destul de rar, in rest masina de care zic eu echipata cu Firestone care sta mai mult prin garaj, eu zic ca sunt foarte bune.
![]() Daca vrei sa obtii cine stie ce performanta de la ele, probabil ca nu o sa se ridice la inaltimea asteptarilor tale. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
uite aici si alte variante de preturi si modele, evident nu va uitati la good year ca sunt amenda , dar barum, sava etc sunt ok ca pret.
This post has been edited by uncle: 5 Oct 2006, 10:34 |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
cristirenault |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
uite deci clasamentul acestor anvelope de iarna
![]() http://www.adac.de/Tests/Reifentests/Winte...10_2005/tab.asp Din cate am mai vorbit cu utilizatori , se uzeaza foarte repede , au comportament slabutz pe zapada si gheata si mai vedeti in tabel. Atentie ca in tabel 1 inseamna foarte bun si 5 foarte rau , ca punctaj ma refer. |
--------------------
Renault Megane
Coupe
1998 2.0 16v
- RO 007 EUM sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|
FISICHELU |
![]()
|
![]() Boo Boo Dad Group: Members Posts: 595 Joined: 4 December 05 From: Onesti ![]() |
Am comis-o!
4 bucati pliuri Bibendum. 540lei/buc. Miscare desteapta sau teapa? Discutam dupa cateva luni... ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
1,5 dCi 2005 Mercedes C Classe 2.0 CDI full option 2003
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
extrem de mare pretul dupa parerea mea....
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Solon |
![]()
|
Tu, Semitule, de banii astia de bagai la niste jenti, este?
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
FISICHELU |
![]()
|
![]() Boo Boo Dad Group: Members Posts: 595 Joined: 4 December 05 From: Onesti ![]() |
La depozituldeanvelope.ro este 668,28...http://www.depozituldeanvelope.ro/index.php?cPath=1_2&sort=2a&filter_id=1
La cauciucuridirect.ro erau (cred ca s-a terminat stocul, ca nu le-am mai vazut) 520. Vorbesc de dimensiunea 205/55/R16...Cred ca e OK, montajul intrand in pret... |
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
|
|
s77ven |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 1 November 05 From: Bucharest ![]() |
Cumparat de la Metro alaltaieri Debica Frigo Directional 195/65/R15 91T la 155 Ron / bucata. Sper sa se comporte bine.
Pe Clio am pus anul trecut Sava Eskimo S3 de la AutoSoft si s-au comportat neasteptat de bine. Sava/Debica cred ca sunt din grupul Good Year. |
--------------------
Renault
Scenic
Clio 2006 Scenic Confort Dynamique 1.5dci 80cp
2004 Clio Symbol Confort Expression 1.4 8v |
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
@s77ven
am eu Debica Frigo 2 si m-au scos din niste locuri naspa iarna trecuta... so Debica rulz ![]() sunt luate din targ de la Vitan nu mai tin minte pretul... ![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
QUOTE(FISICHELU @ 3 Oct 2006, 11:53) Tot asteptand, am gasit o oferta tentanta: Avon Tyres C 85 , 340 lei, montare gratuita. Cred ca o sa merg pe astea. Michelin Alpine ajunge la 570 lei. Cam mult pentru 3 luni de iarna, si cu incalzirea asta globala... ![]() Nu conteaza cate luni de iarna ai, tu tot 40-50k km le folosesti. Ca se strang in 3 ani, ca se strang in 5, tot cam acolo ajungi. QUOTE(semit @ 3 Oct 2006, 22:22) va recomand daca aveti posibilitatea Dunlop Winter Sport M3.. sunt extraordinare ![]() Mare atentie!!! Dunlop 3M sunt slabe, mai slabe decat erau M2 acum 3 ani. Multa lume le confunda cu Dunlop 3D, care sunt cu totul alta mancare de peste si care sunt pe locul 2, dupa GY UG7 (de care am eu si sunt foarte multumit). QUOTE(Manuel @ 4 Oct 2006, 07:29) Foila aia se foloseste doar daca janta nu are marginea aia indoita care sa permita prinderea plumbului. Altfel se foloseste metoda clasica. Masina vine din fabrica cu plumbi. Care se dau jos la prima reechilibrare, care ar trebui facuta la 2-3000 km. |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
de astea ce parere aveti:
Specificatii tehnice Anvelope Auto Pirelli 205/55 R16 Profil Winter 190 Snowsport: Tip iarna Marca Pirelli Profil Winter 190 Snowsport Latime 205 Inaltime 55 Diametru 16 Indice viteza T Indice greutate 91 Observatii Iarna Costa 1500 lei toate patru (la oferta), la depozituldeanvelope.ro. |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
par cam scumpicele
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
pai asa am zis si eu prima oara, insa apoi am calculat si am vazut ca asta ar insemna 375 lei bucata, iar pe acelasi site am vazut urmatoarele preturi la 205/55/16:
matador: intre 366 si 430 lei bucata sava: intre 346 si 404 lei bucata good year: 690 lei bucata michelin: 668 lei bucata ..... |
--------------------
Honda
CRV
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
Eu mi-am luat anul trecut Lassa. Niste turcisme licenta Bridgestone.
Am fost foarte incantat de ele....N-am avut nici o problema nici prin bucuresti pe gheata, nici la munte pe zapada maricica. E adevarat, nu am prea multe criterii de comparatie pentru ca sunt primele gume de iarna pe care le am in dotare. Nu mai tin minte cat au costat ...dar m-au dus undeva la 2000 Ron. 4 cauciucuri +jante tabla, 205/60/16. |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
Bacu |
![]()
|
inseamna ca alea pirelli sunt chiar 'eftine! ...
tu de ce ti-ai luat si jenti de tabla, e mai bine sa folosesti din-astea iarna? |
--------------------
Honda
CRV
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
Nu neaparat ca e mai bine...Dar ma gandeam sa le protejez pe cele originale ale masinii. Si nici n-am vrut sa investesc foarte mult in jante. Oricum au fost scumpe....vreo 50 Euro bucata, ca pentru Primera sunt raritati
![]() |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
cristirenault |
![]()
|
QUOTE(Bacu @ 6 Oct 2006, 14:25) inseamna ca alea pirelli sunt chiar 'eftine! ... tu de ce ti-ai luat si jenti de tabla, e mai bine sa folosesti din-astea iarna? da, e bine sa folosesti jenti din tabla iarna , si cu capace de roti bineinteles. La cele din aliaj usor intra zapada intre bratele jentii , mai ales daca sunt multe si dese si dezechilibreaza roata , zapada aia se topeste usor in mers de la caldura franelor si se muleaza pe janta si pe etrier , peste noapte ingheata tun si nu mai pleci cu masina a doua zi, astea nu sunt povesti ci s-a intamplat in realitate, in principiu cauciucurile de iarna trebuie sa fie mai inguste decat cele de asfalt si cu balonul mai mare , adica pe 60, 65 talonul (60% din latimea pneului), iar latimea pneului , vara sa zicem 225 latime , iarna 195. QUOTE(sandman_ @ 6 Oct 2006, 11:51) Mare atentie!!! Dunlop 3M sunt slabe, mai slabe decat erau M2 acum 3 ani. Multa lume le confunda cu Dunlop 3D, care sunt cu totul alta mancare de peste si care sunt pe locul 2, dupa GY UG7 (de care am eu si sunt foarte multumit). http://www.tirerack.com/tires/surveyresult...tireSearch=true http://www.1010tires.com/tire.asp?tirebran...Winter+Sport+M3 daca ai clasamente din care reiese ca M3-ul este un pneu slab spune-mi si mie ![]() rog un moderator sa cupleze posturile astea doua , ultimele ca am postat din greseala la rand. multumesc si scuze ![]() |
--------------------
Renault Megane
Coupe
1998 2.0 16v
|
|
Bacu |
![]()
|
@cristirenault
a, pai atunci e bine. m-am uitat in talon si mie imi scrie ca pot folosi si 195/65/15. Pirelli 195/65 R15 Profil Winter 190 Snowsport MO costa 298 lei, iar daca iei 3 a patra e gratis, deci in total ar face 894 lei toate patru. Numai ca in cazul asta ar trebui sa imi cumpar jante pe 15... stiti cumva de unde se pot cumpara mai ieftin jante de tabla pe 15 pentru megane? |
--------------------
Honda
CRV
|
|
cristirenault |
![]()
|
eu m-am confruntat cu aceiasi problema pe Skoda , pana la urma am cumparat de la reprezentanta jante originale , 2 mil bucata , poate la Reno sunt mai ieftine.
|
--------------------
Renault Megane
Coupe
1998 2.0 16v
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
cele mai ieftine jante de tabla le-am gasit ...aici
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
cristirenault |
![]()
|
corect semit , dar sunt doar cu putin mai ieftine decat cele originale , cele de Skoda erau et 47 si nu am gasit , nu mai spun ca am cautat sa iau second si la un parc de dezmembrari mi-au cerut 1,2 mil pe janta , de pe o masina facuta praf in care murisera oameni , atunci am decis sa imi iau noi din magazin , nu pentru ca as fi superstitios ca nu sunt , sunt om cu frica lui Dumnezeu , dar am considerat ca masina aia a curmat niste , vieti , destine intr-un mod nefericit ( nu masina era de vina dar ma intelegeti ce am vrut sa spun)
![]() |
--------------------
Renault Megane
Coupe
1998 2.0 16v
|
|
FISICHELU |
![]()
|
Am fost sa-mi pun anvelopele. Sunt Michelin Alpin A3.
"Iaca" ce am gasit chiar pe site-ul lor Michelin. Atentie, ca pe cauciucuridirect si pe depozituldeanvelope, daca nu ma insel, erau anvelope Alpin A2 (modelul vechi despre care discuta in text). @sandman "Dure un hiver de plus." Deci nu conteaza numai kilometrii parcursi! ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Recomandari calduroase:
- Viking Snowtech - Maloya Cresta 220 Viking-uri am avut pe masina iarna trecuta. Platit 1.9 mil./bucata, 185/60 R15, garantie. Maloya (grup Vredestein) am avut pe masina inainte si am fost extraordinar de incintat de ele. Din pacate, anul trecut nu importa nimeni in Romania Maloya (in afara de cauciucuridirect.ro, da' au aia niste preturi....) asa ca am cumparat Viking-urile. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
cristirenault |
![]()
|
pai tu te increzi in chestiile astea publicitare?... chestia e ca Michelin sunt poate cele mai tari pneuri din lume insa doar la pret , sunt alte marci care sunt la fel de bune dar la pret mai mic , sincer am avut Michelin pe masina si sunt super dar s-au uzat foarte repede.
|
--------------------
Renault Megane
Coupe
1998 2.0 16v
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Meganelul a mers iarna trecuta pe zapada/gheata destul cu pneurile Michelin Alpine A2 si am fost foarte multumit de ele.Iar de uzura mare ... ce sa zic am cca 10kkm cu ele si sint ca noi.
Cred ca pina la urma e o chestie de gust/moft cu ce cauciucuri sa fie echipata masina iarna.Altii si-au luat Sava Eskimo si au fost si ei multumiti asa ca ... un fel de compromis pret/cerinte (nu neaparat performanta). |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
bogdan20 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 1 August 04 From: Iasi ![]() |
Viking Snowtech recomand si eu.M-au scos din multe belele.Sunt ieftine si bune.
|
--------------------
Honda Accord
ES
2007
- IS 01 DOR
|
|
sandman_ |
![]()
|
QUOTE(cristirenault @ 6 Oct 2006, 14:03) http://www.tirerack.com/tires/surveyresult...tireSearch=true http://www.1010tires.com/tire.asp?tirebran...Winter+Sport+M3 daca ai clasamente din care reiese ca M3-ul este un pneu slab spune-mi si mie ![]() rog un moderator sa cupleze posturile astea doua , ultimele ca am postat din greseala la rand. multumesc si scuze ![]() Testul din primul link furnizat de tine este foarte restrans. testul urmator plasaeza M3 intr-o pozitie mediocra (oct.2004). testul din 2005nici nu contine Dunlop M3. In alta ordine de idei, am discutat cu o persoana foarte avizata (daca nu ma crezi, e traba ta), care a echipat turisme cu ambele modele (M2, M3) si a spus ca s-au comportat mai bine M2. |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 09:40 |