De iarna...., cauciucuri si dotari de iarna
![]() ![]() ![]() |
De iarna...., cauciucuri si dotari de iarna
ktmbull |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Inseamna ca s-a cam aruncat lumea la din astea ...
Mai este o promotie "cumperi 3 cauciucuri si iti dam al patrulea gratis" la Carrefour si se refera la cauciucuri DAYTON. Azi aveau in Orhideea la 2.1 mil bucata, 195/65/R15 . |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Hora_ce |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
![]() Tocmai am cumparat 4 buc. Vred.Snowtrac 2 195/65/15 cu 1.080 RON (contine TVA + ecovaloare) Am avut montare/echilibrare in acelasi pret. O sa-mi dau si eu cu parerea despre ele cand le vad in practica. Initial m-am uitat dupa Continental TS810 sau Dunlop Winter Sport M3... pe astea le aveau ... pe astea le.am luat... ![]() |
-------------------- Volkswagen Passat, B6, SL, 2.0tdi 140CP, 2006
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
De unde le-ai luat, Hora_ce? Am cautat si eu modelul asta dar nu l-am vazut pe nicaieri (pe unde am cautat eu, desigur). Si pretul pare bun. Da te rog mai multe detalii. (adresa, eventual punct de reper si nr de telefon daca nu e o locatie mai cunoscuta, etc.)
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Stefan_T |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 8 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Dupa o serie de incercari nereusite de achizitionare a 4 jante tabla 15" second hand (vizite in 3 parcuri dezmembrari, importatori anvelope SH, vulcanizari mai rasarite), mi-am cumparat cu 700 RON un set de 4 jante noi (montajul si echilibratul inclus) de la Sama Service Pipera. Foarte rapizi baieztii, 25 de minute demontarea + montarea + echilibrarea. Toate prezoanele de la jantele de aliaj au fost puse in pungulite iar anvelopele de vara in saci de plastic.
Multumesc inca o data lui sandman_ pentru prezoanele pentru jantele de tabla. |
-------------------- Renault Clio 1.5 Dci, 65 CP
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
M-am saturat de cautat Dunlop-uri dupa ce am fost si la Selgros in Pantelimon si nu am gasit.Ceea ce mi s-a parut ciudat e ca aveau alt pret adica 260 Ron in loc de 230.
Asa ca am luat Sava Eskimo la 195/65/R15 la pretul de 235 Ron. |
--------------------
Renault
|
|
ktmbull |
![]()
|
QUOTE(ktmbull @ Nov 18 2005, 01:03 AM) M-am saturat de cautat Dunlop-uri dupa ce am fost si la Selgros in Pantelimon si nu am gasit.Ceea ce mi s-a parut ciudat e ca aveau alt pret adica 260 Ron in loc de 230. Asa ca am luat Sava Eskimo la 195/65/R15 la pretul de 235 Ron. Am primit si un bidon de ulei moca (Bestoil 5 litri). Promotie daca cumperi patru caucioace. |
--------------------
Renault
|
|
grizzly |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 25 July 05 ![]() |
Achizitionat de la Augsburg:
4 x janta de 15" la ~ 3.4 mil lei vechi 4 x cauciuc Michelin Alpine A2 ~ 4.2 mil lei vechi 16 x prezoane ~ 60.000 lei vechi 4 x capace roti ~ 3 mil lei vechi T O T A L ~ 33 mil lei vechi dar sper sa merite investitia pentru vreo 3 ani ![]() |
-------------------- MII Estate 1.9 dCi Confort Privilege - dintre toate optiunile NU am pus jante 17" si senzori presiune in roti
Renault Mascott 3.0 dCi 115 CP, Double Cab, Bena 4.5mx2.2mx2.3m (inaltime) ... omologat la 3500 kg -> categ B :) |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
3,4 milioane o janta de tabla?
![]() Oricum, sa le stapanesti sanatos! Cauciucurile sunt faine. |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
O gramada de bani! Eu facusem un calcul cu jenti de tabla si pneuri sava la 1,8 milioane si prezoane iesea la vreo 16 milioane.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Hora_ce |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(padre @ Nov 17 2005, 09:57 AM) De unde le-ai luat, Hora_ce? Am cautat si eu modelul asta dar nu l-am vazut pe nicaieri (pe unde am cautat eu, desigur). Si pretul pare bun. Da te rog mai multe detalii. (adresa, eventual punct de reper si nr de telefon daca nu e o locatie mai cunoscuta, etc.) Este chiar pe strada principala... imposibil de ratat... ![]() ADAX COM Str. Aurel Vlaicu nr.150, Cluj-Napoca http://www.adax.com.ro/ ACEASTA NU ESTE O RECLAMA>>> DOAR INFO!!! ![]() Sper sa nu fiu penalizat... ![]() |
-------------------- Volkswagen Passat, B6, SL, 2.0tdi 140CP, 2006
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc, o sa ii caut
![]() ![]() Pana atunci am vazut oferta de la Metro, 172.5 RON cu TVA inclus 1 anvelopa Sava Eskimo S3... Nu sunt inca foarte convins de cat de bune sunt anvelopele astea, dar pana la urma decat cele de vara, sigur sunt mai bune astea. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
homeless |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 21 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa mai ne luam gandul de la gume, ce marca e lichidul de racire? Cred ca trebuie sa mai completez, e putin sub minim. Am 7 mii km, cred ca asa a fost de la inceput.....Totusi, ce trebuie sa caut? E special ( e galben ) e diluat, antigel si apa distilata 1:1 ca la dacie? cred ca nu, asa ca astept opiniile voastre.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2005, Influence 1.4 l 16v
|
|
ktmbull |
![]()
|
QUOTE(padre @ Nov 19 2005, 09:39 PM) Multumesc, o sa ii caut ![]() ![]() Pana atunci am vazut oferta de la Metro, 172.5 RON cu TVA inclus 1 anvelopa Sava Eskimo S3... Nu sunt inca foarte convins de cat de bune sunt anvelopele astea, dar pana la urma decat cele de vara, sigur sunt mai bune astea. Super pretul! Eu am luat aceleasi caucioace cu 235 Ron din Selgros(teapa mea). Daca sunt bune ramane de vazut. |
--------------------
Renault
|
|
B39WGR |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 20 November 05 ![]() |
4 jante de tabla de R15, 4 gume Michelin Alpin 2, montare si echilibrare, total 2700 RON, Augsburg Militari (multi looseri acolo la vanzari si service, cred ca in weekend lucreaza pentru concurenta, mai putin unul meserias, ca sa nu fiu carcotas).
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan 16V
2004
|
|
vapy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 19 May 05 ![]() |
Am luat vineri de la Mach 1 WTC 2 Vredestein Snowtrac 2 205/55/16 cu tot cu janta total: 1280 RON. Le pun pe fatza sa am tractiune si pe spate raman cele de vara care au doar 8000 km.
|
--------------------
Renault
Megane II
2005 Privilege Megane II sedan 1.6 16v Confort-Privilege vert-cuivre, Apr. 2005, clima, ESP
|
|
Valisor |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 18 May 05 ![]() |
Mie mi-au completat la Serus in vara cu antigel Aral
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2004 Confort
|
|
grizzly |
![]()
|
Stiu ca am dat multi bani si sper sa fie valabila zicala "Dau un ban ...." Asta este, acolo am gasit si am incredere in Augsburg (nu in oamenii care lucreaza acolo si nu stiu sa recomande un cauciuc de iarna).
|
-------------------- MII Estate 1.9 dCi Confort Privilege - dintre toate optiunile NU am pus jante 17" si senzori presiune in roti
Renault Mascott 3.0 dCi 115 CP, Double Cab, Bena 4.5mx2.2mx2.3m (inaltime) ... omologat la 3500 kg -> categ B :) |
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Continuand discutia de pe niste pagini mai din fata , din octombrie 2004, iarna trecuta am patit ca dupa o zi cu lapovita si inghet noaptea sa imi ramana usile intepenite din cauza chederelor inghetate! Reactia: am cumparat un tub cu ceva dracie - ziceti voi ca e silicon, asa o fi - (cu burete in capat ca la unele creme de pantofi) cu care ungi chederele la usi. Rezultat: adio probleme cu inghetatul usilor, nu mai risti sa tragi usa cu cheder cu tot!
Tocmai am facut sambata din nou operatiunea cu pricina, impreuna cu schimbatul lichidului de spalat parbrizul (inca aveam de vara) - incaltarea cu caucioace de iarna am facut-o deja acu 2 saptamani. Si in afara de asta mi-am mai cumparat o husa semigaraj (acopera doar parbrizele si geamurile laterale si se prinde cu niste elastice cu carlige in capacele de la roti), si adio si geamuri inghetate si frichi-frichi hirsca-hirsca dimineata! |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
Norad |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 20 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Scrie si tu denumiri, de unde ai cumparat, eventual si pretul, ca sa te faci cu adevarat util societatii
![]() Chestia cu siliconul pe chedere chiar ma intereseaza, si chiar o chestie care sa imi acopere parbrizul , luneta etc. Eu mai foloseam folie din aceea care se pune sub parchet. |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16v
dec. 2004
|
|
flotl |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 1 December 04 From: Tulcea ![]() |
Recomand glicerina neboraxata de la farmacia. Costa 30.000 sticluta.
|
--------------------
Megane Sedan
1.5 dci 100 CP
2004 CP
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
QUOTE Scrie si tu denumiri, de unde ai cumparat, eventual si pretul, ca sa te faci cu adevarat util societatii . De cumparat le-am cumparat din Germania (unde ma aflu si acu ![]() Pentru acoperit geamurile am luat o chestie pe numele ei semigaraj, cu 8 Euro. e dintr-un material foarte usor si subtire, un fel de fas cauciucat, care are la colturi cate un elastic lung cu un carlig de plastic, care se prinde in fantele de la capacele de roti. Baietii au o mica greseala de conceptie acolo, in sensul ca trebuiau sa puna cate o agatatoare din aia si la jumatatea lungimii masinii (cand e vant se cam baga pe sub ea si o sufla in sus, asa ca nu mai acopera perfect). Oricum, am reclamat faza nevestei, care mi-a promis ca imi face ea o mica adaptare, cu niste elastic cu prindere in manerele de la usi. Azi dimineata am fost incantat sa constat ca, dupa o zi umeda si o noapte cu inghet, folia cu pricina nu era deloc inghetata, ci chiar complet uscata (un moment ma temusem ca o sa inghete asa uda si o sa se lipeasca de geamuri, dar nici vorba... Si cand o aduni se reduce la marimea unui pumn, si are si o mica husa unde sa o pastrezi, e super... |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
grizzly |
![]()
|
Pai nu ai putea sa ne trimiti si noua cateva chestii din astea? Evident, contra cost.
|
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
eu vin de pe sectiunea de clio si ma bag si eu ca ceva la altceva, dar am si eu o intrebare/doua @flo8200 &Vio, legat de problemele chederelor. De glicerina stiam si eu, si imi mai facea cineva rost, dar la farmacie am tot cautat (iarna trecuta) si nu am gasit decat boraxata (sau care e termenul, nu e cea buna care sa previna inghetarea lor).
Legat de silicon la chedere, eu nu am vazut asa ceva la noi inca (spray-ul cu burete in capat, si am cautat pe la toate benzinariile produse de gen), dar oare daca iau si dau cu spray normal cu silicon (de curatat bordul spre exemplu), are ceva; tine ? |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
2003 bicorp Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
|
|
TinCup |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
4 jante de tabla R15
4 cauciucuri 195/65 R15 Barum Polaris 2 (in testele ADAC au iesit peste Michelin si Dunlop) echilibrat, montat etc aprox 12.700.000 de la IPSO stie cineva unde gasesc prezoane si capace la un pret acceptabil? cat de mult ma 'fura' la kilometraj/viteza rotile noi? (aveam 205/55 R16 inainte) |
--------------------
Renault
Megane II
bicorp, 2004 Megane II Bicorp Confort Dynamique 1,5 dCi 80 CP 2004
|
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
EL BGD,am luat eu 2 spray-ri cu silicon,unul nemtesc si unul frantuzesc din Carrefour.Amandoua sunt pentru chedere si chestii din cauciuc.Cel frantuzesc e mai mic si mai scump,il dau pe chedere,pentru intretinere la cele de etansare si pentru scart la cele de la geam.De cand am dat la chederele de la geam cu spray nu mai scartaie deloc la coborare si la urcare geamul !Cel mare,ma gandeam sa mai dau pe cauciucuri cu el....
|
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
multumesc..vineri salariu'-directia carrefour
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
|
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Le am in garaj,nu stiu cum se numesc.Te descurci tu la raft acolo,unul e vreo 130.000 si unul vreo 170.000 ROL.Citesti pe instructiuni,sa fie pentru cauciuc,nu din acelea pentru bord...
|
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
EL_BGD |
![]()
|
multumesc din nou
![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
TinCup, stai linistit ca nu te fura deloc. Circumferinta rotii este la fel cu ce aveai inainte.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 08:24 |