De iarna...., cauciucuri si dotari de iarna
![]() ![]() ![]() |
De iarna...., cauciucuri si dotari de iarna
daniel4ro |
![]()
|
||
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|||
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
salutare la toata lumea,
cotidianul si agitatia nu ma lasa sa intru pe cat de des ar merita pe un forum la care cu ceva timp in urma eram mai activ si iata ca sunt intr-un impas din care va rog (pe cei care puteti ) sa ma ajutati. am vrut azi sa iau 4 cauciucuri de iarna si 4 jante noi (pe 15 ) pentru megane-ul meu intrucat am din fabrica modelul privilege cu jante de aluminiu si cauciucuri de vara. sfatuit de niste "oameni de bine" in care am crezut (2 lucreaza la renault) mi-am cumparat 4 jante noi noute de Logan (pe 15) pentru ca cica se potrivesc. am constatat dupa ce am cumparat si 4 cauciucuri noi ca pe fata NU se potrivesc. Cauciucurile sunt ok si o sa le pastrez dar cu jantele de Logan chiar m-am potcovit. Daca cineva are Megane I (am inteles ca etrierul freaca si pe megane II nu se pot pune) sau Logan poate imi puteti oferi o solutie. Pe jante scrie ca sunt de logan si sunt practic neatinse. Nr meu este 0740.383.918 (petrut din valcea). va multumesc. |
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Fa un topic si la bursa poate asa scapi de ele!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
buna dimineata. Prin bunavointa unui prieten cu Logan am rezolvat problema. Acum caut jante de tabla originale de Megane II ca sa nu mai am surprize.....
Daca stiti cel mai bun raport calitate /pret...raman recunoscator. multumesc la toti pedrovl |
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
Noir |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 3 September 07 From: Sibiu ![]() |
Salut,
Are cineva idee daca prezoanele de la jantele de aliaj se potrivesc si la jantele de tabla? Am anvelopele de vara de 205/55 R16 pe jante de aliaj si vreau sa imi pun anvelope de iarna de 195/65 R15 cu jante de tabla. Multumesc. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
Privilege 1,5dci 105 CP, Noir, 2007
|
|
HUNTER73 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 5 September 07 ![]() |
se potrivesc.
ieri am luat jante de tabla +cauciucuri+prezoane. dupa ce le-am montat pe masina am vazut ca prezoanele de la jante aluminiu sunt identice cu cele de tabla.difera doar ca cele pentru tabla nu aveau saiba pe care o au cele de aluminiu(originalele de pe aluminiu au un fel de saiba,cele cumparate pt.tabla au conul gata facut),deci nu este practic nici un fel de diferenta. |
--------------------
alfa-romeo 164
renault megane
2007 privilege
|
|
Noir |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 3 September 07 From: Sibiu ![]() |
E super daca se potrivesc!
Multumesc mult. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
cauta prezoane pt jante de tabla, mai cauta si citeste pe forum, nu te lua dupa sfaturi in vant
cum iti explici atunci ca pentru roata de rezerva care are janta de tabla, ai prezoane separat, fara saiba? This post has been edited by daniel4ro: 16 Oct 2009, 13:48 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
HUNTER73 |
![]()
|
scuze daca gresesc.
dar eu cred ca baietii de la servis cunosc mai bine ca mine problema prezoanelor. cand i-am intrebat de ce prezoanele de la aluminiu au saiba si cele pt tabla nu au saiba mi-au spus ca unele sunt originale si altele nu sunt originale si mi-au pus prezoanele de la aluminiu care ,spun mecanicii, se potrivesc bine. asa ca acum am prezoanele de la jantele de aluminiu pe jantele de tabla. si eu stiam ca nu se potrivesc prezoanele de la un tip de jante pe alt tip de jante,dar ieri am vazut ca merg ,nu stiu daca e bine sau nu e bine,doar spun ceea ce am facut eu personal. |
--------------------
alfa-romeo 164
renault megane
2007 privilege
|
|
daniel4ro |
![]()
|
or fi si mecanicii aia care schimba roti niscaiva tehnocrati, ca tot e la moda termenul
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
HUNTER73 |
![]()
|
![]() acum sper ca nu o sa ma depaseasca propriile roti pe sosea. ![]() |
--------------------
alfa-romeo 164
renault megane
2007 privilege
|
|
chitsro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.192 Joined: 4 August 07 ![]() |
hunter cat ai dat pe jante si cauciucuri? si pe mine m a intereseaza un set de iarna
|
--------------------
BMW
320D
Steptronic
|
|
c05min21 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 15 April 09 From: Constanta ![]() |
Salut!
An si eu o mare problema! Am un Megene 2 din 2006 , i-am cumparat 4 cauciucuri de iarna cu 4 jante de tabla pe 15 ( ea fiind echipata cu jante pe 16) , am mers 2 ierni cu ele , si acum dupa ce mi-au inlocuit discurile de frana la revizie nu se mai potrivesc jantele , ating in etrier..............Exista vreun reglaj al etrierului..????? stie careva ceva?? ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.6 16v
2006
|
|
chitsro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.192 Joined: 4 August 07 ![]() |
sunt de megane jantele sau de logan? stiu ca la logan ating etrierul
|
--------------------
BMW
320D
Steptronic
|
|
c05min21 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 15 April 09 From: Constanta ![]() |
Cred ca de logan , dar 2 ierni am mers fara probleme cu ele ...........
|
--------------------
Renault
Megane II 1.6 16v
2006
|
|
dmss |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 9 November 08 From: Iasi ![]() |
noir, difera duritatea materialului din care sunt atat jantele cat si prezoanele. saibele de la prezoanele din alum. iti protejeaza janta la strangere, sar putea ca mai incolo sa ai ceva surprize, daca le desfaci din cauza penelor prea des, asa ca nu le combina intre ele.
alum. cu alum si otel cu otel |
--------------------
renault
megan sedan
2008/diesel 1,5 105 hp/privilege
|
|
Noir |
![]()
|
Am optat pana la urma pt 4 incaltari de iarna pe 16", folosesc aceleasi jante si astept cu nerabdare zapada
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
HUNTER73 |
![]()
|
|
--------------------
alfa-romeo 164
renault megane
2007 privilege
|
|
jupit3r |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 15 November 08 From: Bacau ![]() |
mi am pus si eu deja caucicurile de iarna...si am fost sa mi verifice presunea si mi a pus ala 2.4 pe fata si 2.2 pe spate..e k?...avand in vedere ca erau vreo 8 grade si ...sunt sigur ca o sa se mai raceasca si variaza si presiunea...nu de alta dar stiam ca presiunea ar trebui sa fie mai mica iarna..decat 2.2 2. cele de vara..
apropo...le am incaltat cu Fulda Kristal Montero 2... http://www.fulda.com/fulda_ro_ro/our_tires...inter/index.jsp primele din setul de 4..acum am observat ca nu e chiar pentru specificul nostru de iarna ..cu zapezi si gheata ..dar cu astea a venit si masina ..m au tinut bine pe drum iarna trecuta si sunt aproape noi ..nu cred ca e nevoie de altele nu?.. |
--------------------
renault
megane 2 bicorp 1.6 16 v
2003
- BC 86 BRO
|
|
aaddrryyss |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 26 June 07 ![]() |
Am folosit prezoanele originale (de la jantele de aluminiu) impreuna cu jante de tabla timp de 2 ierni...
Nu a fost intentionat, mereu ziceam ca imi voi face timp sa le schimb...cred totusi ca (avand in vedere ca n-au fost probleme pana acum) nici al treilea sezon nu va fi timp... |
--------------------
Dacia
1410
2001 / Renault Megane 1.5 dci 85CP Privilege 2007
|
|
crosbyx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 5 November 07 ![]() |
Pentru cei care, ca si mine, cauta fara succes jante pe 16 din tabla second-hand: am gasit noi, Kronprinz, 6,5J16H2F ET49 - 190RON/buc., fabricate in Franta.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
Privilege, 2006, 2.0, 16V, 135cp, 6viteze Renault Clio Symbol Expression, 2006, 1.4, 75cp
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
stie cineva un centru de indreptat roti aliaj mai ieftin (de preferat in sectorul 6)? multumesc.
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Pe Antiaeriana in 5 nu e ok ?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
http://www.norc.ro/pano/pTwFJywQ/
eu aici imi schimb anvelopele si le indrept. pana acum am fost multumit... fata de aia din autovit de m-am trezit ca pierdeam aer... |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Cristi17 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 27 December 08 ![]() |
eu nu o sa imi pun decat lichid la stropgel (-20 grd) pentru iarna ....in rest si iarna eu merg tot cu cauciucurile bridgestone b390 care le am de cand am cumparat masina.
|
--------------------
Renault
Megane
2008-Manager-1.6 ; 2016-Sedan-Intens-1,6 dci
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
ia si tu 2 anvelope de iarna pe fata macar..
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Eu merg cu cauciucurile de iarna.. cu care am mers si asta vara... si asta iarna de fapt
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
ThunderRa |
![]()
|
![]() posesor posedat Group: Members Posts: 412 Joined: 8 April 05 From: Piatra Neamt ![]() |
Tin minte un accident in care unul cu BMW nu a reusit sa opreasca masina la timp pentru ca avea cauciucuri de iarna intr-o zi cu 30 de grade Celsius afara. Avea ABS dar tot a lasat gumelepe asfalt si s-a dus ca sania iar accidentul s-a lasat cu victime... De atunci am inteles ca neadaptarea cauciucurilor la anotimp nu tine doar de siguranta proprie ci si de siguranta celorlalti participanti la trafic. E drept ca la gradul de nesimtire din tara asta imi vine greu sa cred ca isi va cumpara cineva cauciucuri in functie de sezon din respect pentru cei din jur... In multe tari din vest, folosirea anvelopelor de iarna/vara este reglementata de lege. Pe mine nu m-ar deranja sa vad permise luate in Romania din cauza asta. Dupa ce vedeti un accident provocat de anvelope necorespunzatoare sau dupa ce participati intr-unul, o sa-mi dati dreptate...
P.S. Tarile cu legislatie speciala care reglementeaza folosirea anvelopelor adaptate la anotimp sunt Slovacia, Austria, Germania, Benelux, Franta, Ungaria, etc. Cel putin din cate stiu eu... http://www.reifen-server.de/cgi-bin/protyr...ropa=58960&von= http://www.abc-recht.de/ratgeber/reisen/fr...fen_pflicht.php This post has been edited by ThunderRa: 1 Nov 2009, 11:58 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2008 - Lux Privilege 1.6 16v
- NT-23-DAC Dacia MCV Laureat 1.6 16v recolta 2007
http://radunastasa.com |
|
megane1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 27 March 07 From: Moinesti ![]() |
OFF: corect , CT-07-JGA, dar sunt zone unde deja ninge
![]() ![]() ON: am pus michelin pilot alpin 2 p..si jantele de iarna, cur-a-cao ![]() sa vina zapada! |
--------------------
renault
megane2.2
privilege 1,6 16v mai 2007 privilege, gris platine+mp3
|
|
rtBK |
![]()
|
thunderRA... asta se intampla cu anvelope de iarna bune... iti poti imagina ce anvelope de iarna are din moment ce a trecut vara fara probleme si urmeaza iarna. Cat de tari sunt.
![]() Fiecare stie cat valoreaza siguranta lor si a celor din jur... doar sunt maturi...au permis de condus. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 12:32 |