De iarna...., cauciucuri si dotari de iarna
![]() ![]() ![]() |
De iarna...., cauciucuri si dotari de iarna
Adila16 |
![]()
|
||
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|||
Nemmo |
![]()
|
![]() Membru erect Group: Members Posts: 49 Joined: 16 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Mda ... si io care tocmai vroiam sa ma mandresc cu noul set de "gume" de iarna Firestone Winterhawk luat azi de la AutoSoft ... Deja parca ma furnica pe sira spinarii!
![]() This post has been edited by Nemmo: 28 Dec 2007, 22:41 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5 dCi 105HP/2007
fara oglinzi electrice da' cu piele pe volan... ... mi-am dorit asa de mult o "fraulein" ca am ajuns in pat cu o "mademoiselle"!
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Nemmo, nu toti cainii-s scurti de coada! Nu inseamna ca gumele-s proaste!
Sa le folosesti sanatos, multi kilometri! Ce a postat/pozat RoVal rezulta din rulajul pe pana cu 130-140 kmh. In orice caz, a avut zile si dibacia de a-si controla masinuta care, la un moment dat rula in 3 anvelope si-o janta... No offense, RoVal! Regards. |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
Rimio de Vassur |
![]()
|
Group: Members Posts: 849 Joined: 12 August 07 ![]() |
QUOTE(RoVal1972 @ 28 Dec 2007, 00:01) bine ca nu ai patit nimic si e si masina intreaga. garantie de 6 luni cred ca nu mai e de mult. minim 2 ani la anvelope noi iar la cele resapate 3-5 ani. cu 3 ani am avut eu, de 5 ani doar am citit pe forumuri. |
--------------------
.
.
.
|
|
Nemmo |
![]()
|
![]() Membru erect Group: Members Posts: 49 Joined: 16 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Merci frumos Adila
![]() Da' parca tot mi-a ramas asa un gust amar ... in fine, poate era mai bine sa fi luat Bridgestone desi erau un pic mai scumpe. Ideea e ca de-abia, de-abia am mai gasit pe 205/55/R16, cu mare greutate, dupa 15 telefoane si 2 zile de cautari pe net. Garantia e 3 ani la gume. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5 dCi 105HP/2007
fara oglinzi electrice da' cu piele pe volan... ... mi-am dorit asa de mult o "fraulein" ca am ajuns in pat cu o "mademoiselle"!
|
|
Adila16 |
![]()
|
3 ani?... Generosi, flacaii!
Apropos..., sa caut factura de la Carving-urile mele, sa vaz daca si cat mi-a dat Pneuromul garantie la ele ... |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
|
|
nicusor |
![]()
|
![]() Mr. Group: Members Posts: 162 Joined: 24 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Sal!
Fac ceva invers firului logic, adica dupa ce mi-am cumparat, intreb daca e bine: Dar chiar a trebuit sa imi iau azi cauciucuri. Si dupa mii de cautari, am ajuns in Vitan unde am decis sa imi iau 2 cauciucuri de iarna bune, ca sa le pun pe fata, in loc de NCT-urile de la goodyear. 1. Si am luat Dunlop SP WINTER SPORT M3 205/55 R16 91T cu protecție de jantă. Am dat 400 RON/bucata. Mi-am luat teapa? (la Metro era la acelasi pret, pe un site online e la 375.). Ca sunt T e problema? 2. cind le-am schimbat pe jentile alea originale de 16', tipu de la vulcanizare a observat ca jentile aveau mici deformari pe interior (doar la una era vizibil cu ochiul). Mentionez ca masina, deci si jentile, au 3000 km, deci va inchipuiti cum merge fiecare in primii 3000 (nici o groapa). In concluzie, l-am pus sa le indrepte. Am dat 50 RON/Bucata. E mult? Ideea e ca jentile au venit din fabrica cu plumbi de 45g si parca si 60g, iar acum, cu indreptare si pus cauciucuri de iarna, plumbii sunt de maxim 20g. Deci chiar asa varza sunt jentile? (oricum, cind le indrepta ala, parca erau de plastilina) Mersi! Drive safe! |
--------------------
Dacia
Solenza
04.2004 Scala Megane 2.2 Sedan 1.6 16V, privilege, ESP, etc. :)
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Ca sunt T inseamna : T 118 mph 190 km/h Family Sedans & Vans
sursa : http://www.tirerack.com/tires/tiretech/tec...e.jsp?techid=35 |
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
nicusor |
![]()
|
![]() Mr. Group: Members Posts: 162 Joined: 24 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Mersi Fuzz, aflasem, intrebarea venea din faptul ca multi cauta indice de viteza mai mare, gen 210 km/h.
|
--------------------
Dacia
Solenza
04.2004 Scala Megane 2.2 Sedan 1.6 16V, privilege, ESP, etc. :)
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
M3-urile sunt anvelope bune - iar pretul este relativ ok. Cu indice T eu m-as duce pina in max. 150kh/h, ptr. siguranta (dar nu cred sa fie asta o limitare, mai ales iarna). La Autosoft mi-am indreptat si eu jantele, pret 60RON/janta 16" aliaj - mi-au explicat ca mai ales partea din interior tinde sa se strambe deoarece nu este sustinuta de spite.
|
--------------------
.
.
.
|
|
RoVal1972 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 22 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Rimio de Vassur @ 29 Dec 2007, 02:33) bine ca nu ai patit nimic si e si masina intreaga. garantie de 6 luni cred ca nu mai e de mult. minim 2 ani la anvelope noi iar la cele resapate 3-5 ani. cu 3 ani am avut eu, de 5 ani doar am citit pe forumuri. Retin totusi ca garantia data la momentul cumpararii era de 6 luni. Oricum n-o mai am si oricum, cam greu de dovedit ca era defect de fabricatie. Tind sa cred ca avea o taietura in anvelopa si a cedat... Apoi rulajul la viteza pana la oprire a taiat toata anvelopa. La multi ani tuturor! |
--------------------
Renault Megane
Sedane
2005 1.6. 16V ________________________________________________
Renault Megane Sedan Privilege 1.6 16V + Clima& Xenon+ full airbags. Noir nacre. Nov. 2005 ex. Renault Megane Classic 1.6 16V. 2001 ex. Dacia 1310 1.6l. 1999 |
|
norisss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 2 September 04 From: Buc ![]() |
rovale, cauta actele ....garantia e 6 luni daca iei cauciucurile pe masina de la dealer.Daca le iei ulterior poti avea chiar si 3 ani garantie.
|
-------------------- Megane II Sedan 1,5 dci, beige angora,septembrie 2004
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Poate vreunul dintre voi sa-mi dovedeasca, fara cumetrii si alte relatii "oculte", ca i-a fost schimbata sau reparata anvelopa in garantie ?!!
![]() This post has been edited by adi_ar: 31 Dec 2007, 12:36 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Eu nu am vazut pe nimeni sa fi primit anvelope in garantie, nici la 100 km si nici la 100k!in general nu se da garantie la asa ceva, intotdeauna reiese ca a fost exploatare neconforma.
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
ghertzoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 640 Joined: 18 March 07 From: varza a la cluj ![]() |
am cumparat recent anvelope de iarna pireli sottozero, garantie in acte de 2 ani...insa intradevar e cam greu sa demonstrezi ca era defect de fabricatie in cazul unei explozii etc...
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
|
|
Adila16 |
![]()
|
SottoZero...Gume, nu glume!
![]() Sa le porti sanatos! ![]() Si eu tot 2 ani am garantie la Carving-urile mele. Si nu e greu sa dovedesti ca a existat un defect de fabricatie in caz de Doamne Fereste! Ci imposibil... ![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
|
|
RoVal1972 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 22 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Exact... n-ai cum sa dovedesti ca a fost defect. Nu la noi.
Imi pare rau ca nu mi-am luat si eu Pirelli... Am avut la Megane 1 si au fost EXCELENTE. Apropo de zapada asta din Bucuresti. Nu-mi vine sa cred. Mi-am pus lanturile in maxim 10 minute. SUNT UN TRACTOR ! Bafta la lopeti si la iesit din nameti. This post has been edited by RoVal1972: 3 Jan 2008, 10:04 |
--------------------
Renault Megane
Sedane
Renault Megane Sedan Privilege 1.6 16V + Clima& Xenon+ full airbags. Noir nacre. Nov. 2005 ex. Renault Megane Classic 1.6 16V. 2001 ex. Dacia 1310 1.6l. 1999 |
|
alex0507 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 28 January 07 From: BV ![]() |
am auzit ca a venit zapada in vizita prin capitala
![]() va descurcati? lopeti aveti? |
--------------------
Renault
Megane
2002 Classic Expression, 1.9 dCi
|
|
RoVal1972 |
![]()
|
unii da, altii nu.
Am dat la zapada vreo 2 ore in dimineata asta. La mine pe strada... nu trecuse nici o masina. Si dupa ce m-am chinuit sa fac... santuri pe strada, mi-am adus aminte ca am lanturi in portbagaj. Si cum spuneam, le-am pus in mai putin de 10 minute. Sunt peste 50cm de zapada pusi de ieri de la 12 noaptea. Si inca ninge tare. This post has been edited by RoVal1972: 3 Jan 2008, 10:48 |
--------------------
Renault Megane
Sedane
|
norisss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 2 September 04 From: Buc ![]() |
am iesit cu lanturile din zapada de juma' de metru.he, he toti vecinii erau siguri ca nu ies, dar am iesit ca tractorul...super tare.
|
-------------------- Megane II Sedan 1,5 dci, beige angora,septembrie 2004
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
io m-am descurcat fara lanturi, numai cu cauciucurile de iarna
oricum se pare ca iar le-a surprins iarna pe autoritati, dimineata pe la 7:30 n-am vazut decit doua pluguri, dar prin oras se circula acceptabil |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
In targoviste e mai misto...In zona unde stau eu estezapada cam la 2-3 cm si gheata dedesubt la peste 5 cm, cred ca in mai se topeste totul.Am pus o frana usoara dar masina mea avea vointa proprie, se deplasa linistita cu ABS-ul gadilandu-ma tandru in pedala..ca sa fiu poetic
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
He he si eu am iesit dimineata din parcare cu zapada peste capota. Am dat doar zapada de pe masina. Printre blocuri eram parca cu plugul cu spoilerul. Traiasca gumele sava
|
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
nlu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 20 February 07 ![]() |
Nu credeam ca aceste cauciuce de iarna conteaza asa mult, dar cu nametele asta chiar m-au uimit, cu zapada pana la usa (partea inferioara) am mers de nu am avut treaba
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane Expression 1.6 16v 2007
Megane IV estate 1,3 tce 140/2019
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Intr-o tara care si-ar dori sa devina civilizata, politistii, dincolo de a-i ajuta pe soferi sa-si scoata masinile inpotmolite de pe carosabil, ar aduce bani buni la buget amendandu-i pe cei care au ramas inpotmoliti, incurcand circulatia, dar au masinile nepregatite cu cauciucuri de iarna + lanturi, conform legii.
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Tocmai m-am intors din oras, unde am avut un drum urgent. M-am descurcat bine desi nu am anvelope de iarna...dar...deja bulevardele sunt pline de masini parcate. Pe banda 1 sunt masini ramase sub nameti, pe banda 2 sunt nametii adunati de pluguri, pe banda 3 sunt masini parcate, pe unele portiuni nu a mai ramas libera decat linia de tramvai. Semnele de 'oprirea interzisa' n-au nici-o semnificatie. In aceasta situatie dintr-o tara ce se vrea civilizata ce e de facut? Scuze de off topic.
This post has been edited by 19vik: 4 Jan 2008, 09:11 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
Adila16 |
![]()
|
Si ieri si azi dimineata (06:10, invariabil, ora la care plec la munca) am fost deschizator de drumuri.
Ieri dimineata, cand am pus la treaba Carving-urile, am trasat urmle prin zapada abia asternuta. Azi dimineata, prin zapada inghetata, aruncata de pluguri si in dreptul iesirilor in strazile principale. Iar aseara am dovedit unor prieteni - extrem de sceptici in ceea ce priveste echiparea cu anvelope de iarna - diferenta de comportament intre 2 turisme: unul mare si puternic, dar neechipat cu gume de sezon si Kurulina mea, incaltata cu Pirelli. Cel putin la modul declarativ, mi-au dat dreptate...Octavia 2 - desi mai inalta si mai ... Octavia - n-a reusit sa parcurga acelasi traseu fara a fi impinsa ... Winter tyres rules! |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
|
|
adi_ar |
![]()
|
Daca ai reusit sa te descurci cu anvelope de vara, cei care si-au "parcat" masinile pe benzile 1, 3 ori sub incidenta "opririi interzise" sunt niste nesimtiti, lipsiti de respect fata de toti ceilalti, care-si merita soarta.
Daca ar fi dupa mine le-as tranti amenzi cat cuprinde si, dupa caz, le-as face dosare penale pentru blocarea intentionata a drumului public. Doamne fereste de incendii, infarcturi si alte urgente ! Situatia se numeste: NESIMTIRE SI INDOLENTA - LIPSA ELEMENTARA DE SIMT CIVIC This post has been edited by adi_ar: 4 Jan 2008, 10:00 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Seful meu, care nu e roman, zicea ca daca ar fi politist, le-ar rupe permisul de conducere, fara dreptul de a-l mai obtine vre-o data. Oare exagereaza?
Eu am iesit cu masina numai pentru ca am avut o urgenta, altfel nu merg cu ea zilele astea si nu o tin parcata pe bulevard. This post has been edited by 19vik: 4 Jan 2008, 10:05 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
adi_ar |
![]()
|
Nu cred ca exagereaza desi actiunea de a rupe permisul este ilegala, o iau drept metafora !
La radio PRO FM se anunta ca politia face exact ce propuneam eu aici: Amenzi pentru obstructionare si dosare penale pentru cei care o fac cu intentie !!! ![]() So, aveti grija unde ati lasat masina !!! This post has been edited by adi_ar: 4 Jan 2008, 10:05 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 15:48 |