inlocuire plafoniere interior, laguna 2 2004 authentique
![]() ![]() ![]() |
inlocuire plafoniere interior, laguna 2 2004 authentique
siriteanu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 748 Joined: 19 May 11 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II Ph II 1.9 Dci 96KW
-
Dynamique 2006
|
|||
jordi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.185 Joined: 25 March 10 From: Ploiesti ![]() |
s-a mai discutat ..... dar da...trebuie sa mai tragi un fir.... un electrician iti spune de unde .. Si eu am fscut modificarea asta.. Gafta.
|
--------------------
ex. Renault
LAGUNA II 1,9 dci, 120hp
- PH-XX-XXX
2004 Expression
|
|
siriteanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 748 Joined: 19 May 11 From: Iasi ![]() |
am inlocuit plafoniera fata.... am scos-o pe a mea si-am pus-o pe cea noua... e totul in regula, se aprind toate trei becurile dar , nu functioneaza potentiometrul, iar cele doua led-uri rosii de pe plafoniera se aprind doar daca misc putin mufa acolo .. ma gandeam sa inlocuiesc mufa de pe masina mea, cu mufa taiata odata cu plafoniera ... mi-e sa nu plesnesc ceva ..
cum sa procedez? de asemenea, plafoniera spate, am pus-o si ...nimic .. nu se aprinde nimic ... ps .. eu pe becul central am pus led .. ca se poate, e cu dulie pe capete si pot sa-l pun dupa polaritate..dar pe parti, becurile de curtoazie nu le pot inlocui cu led-uri .. aveti idee cum schimb polaritatea acolo ???? |
--------------------
Renault
Laguna II Ph II 1.9 Dci 96KW
-
Dynamique 2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 01:25 |