Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

inlocuire plafoniere interior, laguna 2 2004 authentique

siriteanu
post 7 Dec 2012, 17:00
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Iasi

salut,
am intrat in posesia a doua plafoniere de pe o laguna echipare dinamique
momentan, pe masina mea, eu am plafoniera fata, cu bec central si bec curtoazie pentru pasagerul din dreapta ( deci doua becuri ) cu intrerupatoare simple, iar pe spate, plafoniera simpla cu bec central si intrerupator.
cele achizitionate de mine:
cea pentru fata are bec central cu intrerupator si potentiometru pentru reglaj intensitate lumina, bec pasager dreapta cu intrerupator si bec pentru stanga cu intrerupator
cea pentru spate, are la fel, bec central cu intrerupator ( fara potentiometru ) bec stanga cu intrerupator si bec dreapta cu intrerupator
eu am luat cele doua plafonere cu tot cu mufele lor, m-am gandit sa nu am surprize cu mufele de pe masina mea.
imi puteti spune daca pot intampina probleme la inlocuirea lor sau daca ar trebui facute modificari la instalatia de acolo .. ma gandesc sa nu-mi lipseasca mie vreun fir ... sau altceva ..
a inlocuit cineva?

--------------------
Renault Laguna II Ph II 1.9 Dci 96KW - Dynamique 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
jordi
post 7 Dec 2012, 18:31
Post #2

Membru autentic

From: Ploiesti

s-a mai discutat ..... dar da...trebuie sa mai tragi un fir.... un electrician iti spune de unde .. Si eu am fscut modificarea asta.. Gafta.

--------------------
ex. Renault LAGUNA II 1,9 dci, 120hp - PH-XX-XXX 2004 Expression
+
siriteanu
post 7 Dec 2012, 19:21
Post #3

Membru autentic

From: Iasi

am inlocuit plafoniera fata.... am scos-o pe a mea si-am pus-o pe cea noua... e totul in regula, se aprind toate trei becurile dar , nu functioneaza potentiometrul, iar cele doua led-uri rosii de pe plafoniera se aprind doar daca misc putin mufa acolo .. ma gandeam sa inlocuiesc mufa de pe masina mea, cu mufa taiata odata cu plafoniera ... mi-e sa nu plesnesc ceva ..
cum sa procedez?
de asemenea, plafoniera spate, am pus-o si ...nimic .. nu se aprinde nimic ...

ps .. eu pe becul central am pus led .. ca se poate, e cu dulie pe capete si pot sa-l pun dupa polaritate..dar pe parti, becurile de curtoazie nu le pot inlocui cu led-uri .. aveti idee cum schimb polaritatea acolo ????

--------------------
Renault Laguna II Ph II 1.9 Dci 96KW - Dynamique 2006
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 01:25
Dacia