[VAND] Filtru motorina Megane 2, 1,5 dci, Delphi HDF915 fara senzor de apa
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Filtru motorina Megane 2, 1,5 dci, Delphi HDF915 fara senzor de apa
CRY 79 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.974 Joined: 25 April 09 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Trafic
- SB 10 KXF
Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi With under cover face.
|
|||
taxi4you |
![]()
|
![]() hai cu TATA,Zambilica! Group: Members Posts: 513 Joined: 16 September 10 From: PLOIESTI ![]() |
salut!
da...interesant... te stiam un baiat ok...ce se intampla? ai inceput si tu ca altii sa ne crezi incuiati la minte? mai schimbam si noi filtre la masinile noastre...eu cam multe si des...mai ales ca a venit iarna. http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=filt...dE7y1n7OPtBvHPw bafta la vanzare! app. vad ca ti-au ramas cam multe filtre... This post has been edited by taxi4you: 18 Nov 2012, 06:16 |
--------------------
dacia & renault
sunt un tip onest
- toti gresim
nu-mi place sa ma las calcat in picioare
|
|
CRY 79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.974 Joined: 25 April 09 From: Sibiu ![]() |
Eu te credeam pe tine ok, ar fi trebuit sa intelegi ca filtrul este identic cu cel din poza, nu am atatea filtre, poza este de pe net, filtrul il am in pivnita si nu am stat sa fac poze. Filtrul l-am luat nou sa il pun la masina mea si nu am mai apucat pt. ca am vandut-o. Ca de fiecare data trebuie sa te bagi tu in seama.
Cine il vrea trebuie sa stie ca sunt user serios si are unde sa se planga daca nu corespunde produsul. Nu am postat pe un forum unde sunt oameni cunoscatori sa ii insel. Abtineti-va de la comentarii inutile. Descrierea din anunt spune ce filtru vand. Multumesc! A, si de vazut vezi bine, de inteles e mai greu pt. tine! Poza asta te face sa intelegi acum? C5863BCD_836B_74D9_F4A8_01732889B05A.jpg ( Size: 32.39k ) Number of downloads: 843 This post has been edited by CRY 79: 18 Nov 2012, 15:34 |
--------------------
Renault
Trafic
- SB 10 KXF
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Nu a fost prea coerent userul respectiv, dar ce vroia sa spuna este ca pretul cerut de tine este cam mare, si ii dau dreptate la aceasta interventie.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
CRY 79 |
![]()
|
Eu spun cat am dat eu pe el. Atat am dat, atat vreau pe el, putin negociabil pretul.
Sa imi aratati si mie unde este mai ieftin de 100 lei si mai vorbim de pret. |
--------------------
Renault
Trafic
- SB 10 KXF
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Daca tot ai intrebat
![]() |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
CRY 79 |
![]()
|
Up!
|
--------------------
Renault
Trafic
- SB 10 KXF
|
|
marius.apintiliesei |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 3 December 10 ![]() |
Salut,
Nu vreau sa ma bag aiurea in discutie... darrr... in cel de-al doi-lea post a tau de aici, oricine-si poate da seama ca e aceiasi poza ![]() ![]() Toate bune Marius |
--------------------
renault
megane 2
2004 / Dynamic / 1.5dCI / 74kw / Panoramic roof
|
|
CRY 79 |
![]()
|
Sunteti de belea, asa e, am editat-o pt. cel neincrezator, crezi ca e vreo diferenta intre ce am eu si ala? Orice tantalau isi poate da seama ca este editata. FILTRUL ESTE LA FEL 100%. Poza este de pe net, am spus asta.
Filtrul este in pivnita fratelui meu, eu stau la etajul 3 la bloc si nu prea ajung prin pivnita. AM SPUS CA E NOU NOUT. Ce e asa greu sa intelegeti? Chiar credeti ca trimit rosii in colet daca ar fi sa il ia cineva? Cine nu are incredere sa cumpere din magazin, nu tin sa il vand pe forum reno.ro. |
--------------------
Renault
Trafic
- SB 10 KXF
|
|
CRY 79 |
![]()
|
Up!
|
--------------------
Renault
Trafic
- SB 10 KXF
|
|
taxi4you |
![]()
|
![]() hai cu TATA,Zambilica! Group: Members Posts: 513 Joined: 16 September 10 From: PLOIESTI ![]() |
@cry 79
tot ce am vrut sa spun in postarea mea avea un inteles...pe care nu l-ai inteles... pretul pe care il soliciti este la ora actuala identic cu cel din magazinele de specialitate. daca nu stiai...orice produs nou cumparat si revandut chiar si fara a-l utiliza,scade peste 30 % conform legii firii...si anume cumparare-vanzare-revanzare... in topicul deschis de tine...tot conform legii firii...trebuia sa specifici din primul post: FOTOGRAFIA ATASATA ESTE O IMAGINE CU TITLU DE PREZENTARE AL PRODUSLUI",nu detin mai mult de un filtru,dupa cum am specificat. p.s. nu fac aici lectii de postari anunturi...dar nici nu am dreptul de a controla caracterele oamenilor chiar daca unii...respectiv tu...ne-ai jignit implicit pe toti cei ce-ti citim postarile de grandoman,prin caracterizarile la adresa noastra... TE ROG sa ne ierti ca suntem TANTALAI! daca tu nu erai tantalau...editai fotografia din primul post fara sa ti se atraga atentia si veneai din prima cu mentiunea ca ai luat fotografia dupa net. poti sa te superi...ai cam tras-o de par cu postarea anuntului... data viitoare cand mai postezi un anunt sa-ti faci intai o ciorna! bafta la vanzare! |
--------------------
dacia & renault
sunt un tip onest
- toti gresim
nu-mi place sa ma las calcat in picioare
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(diesel_power @ 18 Nov 2012, 18:38) Eu am luat anul trecut din Autovit cu 85 lei filtru Delphi cu loc pt senzor pt 1.5 dci. si?... au scapat injectoarele? carcasa aia poa sa fie si de aur, daca inauntru e o tampenie sau chiar nimic, te poti pisha pe el.... ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
CRY 79 |
![]()
|
Pret nou 80 lei fix.
Va ros sa va abtineti de la comentarii fara rost. This post has been edited by CRY 79: 23 Nov 2012, 21:42 |
--------------------
Renault
Trafic
- SB 10 KXF
|
|
CRY 79 |
![]()
|
Up!
|
--------------------
Renault
Trafic
- SB 10 KXF
|
|
gxi_ali |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 8 May 10 ![]() |
70 lei?
|
--------------------
renault
renault
- vl-06-aaa
megane II
|
|
CRY 79 |
![]()
|
Ai pm!
|
--------------------
Renault
Trafic
- SB 10 KXF
|
|
CRY 79 |
![]()
|
S-a vandut. Se poate inchide. Multumesc!
|
--------------------
Renault
Trafic
- SB 10 KXF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th August 2025 - 05:16 |